کسی نبود یه راهنمایی کنه!!؟![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
کسی نبود یه راهنمایی کنه!!؟![]()
سلام به همه هم استانی های عزیز ! الآن سرعت 256 محدود من هم به شدت افت کرده و پیج هم به زور باز می کنه ! البته بسته به سایت های مختلف سرعتش فرق می کنه !
دانلود هم واقعاً نصف شده بود !! لعنت بر مخابرات ! واقعاً دیگه گندشو در آورده !!!
البته از شهرستان هستم !
بله درسته بیست نت انگار زده محدودا رو هم نصف کرده الان وضعیت پینگ خیلی بده، چی بگم والا از نامحدود اومدیم روی محدود اینم به فاک رفت![]()
سلام دوست عزیزم ! بیست نت روش محاسبه سرویس های حجمیش فرق می کنه و برخلاف شرکت های دیگه که حجم باقی مونده رو نشون میدن اینجا اینجوری نیست !
مثلاً اگه شما سرویس 4 گیگ داشته باشید و سروبستون از ابتدای دوره شروع شده باشه ، با توجه به اینکه دوره صورتحساب ها 2 ماهه هست پس توی دو ماه میشه 8 گیگ ! و الآن 1.97 ماه گذشته درنتیجه تا امروز حداکثر باید 7.88 گیگ مصرف کرده باشید و در صورت اضافه مصرف تا 5 گیگ اول به ازاء هرگیگ 4000 تومن براتون محاسبه میشه !
ها ها ها ها ! یعنی دارم درست میبینم ؟! یا الکیه ؟ سرعت شما هم این طوری شده ؟
دلتون بسوزه دارم با سرعت 800 دانلود میکنم.512 نامحدود بیست نت .... از همه سرور ها هم این طوریه ....
البته 800 بایتاقا من دیگه میخوام بکشم بیرون از این مخابرات ... زنگ بزنم پشتیبانی بگم بعد از طریق سایت در خواست تخلیه بدم ؟
کار دیگه ای نباید بکنم ؟!
میتونی از طریق سایت و بدون اینکه بخوای زنگ بزنی و اعصاب خودتو خرد کنی و چرت و پرت بشنوی درخواست جمع آوری بزنی !
شما میخوای از کدوم شرکت و چه تعرفه ای بگیری؟
بچه ها من مطمئنم قبلا لینک تغییر تعرفه رو تو سایت این بیست نت لعنتی دیده بودم ولی الان که میتونم تعرفه رو عوض کنم واز شر این نامحدوهای به معنای واقعی افتضاحشون راحت بشم کل سایتو زیرورو کردم ولی این لینکو پیدا نکردم.حالا چی شده خدا داند![]()
دوست عزیز باید اول برید داخل گزینه « سایر منوها » و از اونجا تغییر تعرفه رو انتخاب کنید !
اول باید لاگین شید تو بیست نت و بعد تو قسمت سایر منو بزنید تغییر تعرفه!
پیشنهاد من اینه که حتی اگه محدود هم میخواید دیگه طرف بیست نت نرید.همه دارن جمع آوری میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)