تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1007 از 1135 اولاول ... 7507907957997100310041005100610071008100910101011101710571107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,061 به 10,070 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه ehsan62534207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    بچه ها لطفا یکی راهنمایی کنه چطوری ببینم چقدر دییگه از 4 گیگ ماهانم مونده آخه تو ریز کارکرد شبانه و همه رو با هم نشون میده!!
    من از اینجا میرم وارد میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون
    کسی نبود یه راهنمایی کنه!!؟

2. این کاربر از ehsan62534207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام به همه هم استانی های عزیز ! الآن سرعت 256 محدود من هم به شدت افت کرده و پیج هم به زور باز می کنه ! البته بسته به سایت های مختلف سرعتش فرق می کنه !
    دانلود هم واقعاً نصف شده بود !! لعنت بر مخابرات ! واقعاً دیگه گندشو در آورده !!!
    البته از شهرستان هستم !

4. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه هم استانی های عزیز ! الآن سرعت 256 محدود من هم به شدت افت کرده و پیج هم به زور باز می کنه ! البته بسته به سایت های مختلف سرعتش فرق می کنه !
    دانلود هم واقعاً نصف شده بود !! لعنت بر مخابرات ! واقعاً دیگه گندشو در آورده !!!
    البته از شهرستان هستم !
    بله درسته بیست نت انگار زده محدودا رو هم نصف کرده الان وضعیت پینگ خیلی بده، چی بگم والا از نامحدود اومدیم روی محدود اینم به فاک رفت

6. 3 کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

کسی نبود یه راهنمایی کنه!!؟

سلام دوست عزیزم ! بیست نت روش محاسبه سرویس های حجمیش فرق می کنه و برخلاف شرکت های دیگه که حجم باقی مونده رو نشون میدن اینجا اینجوری نیست !
    مثلاً اگه شما سرویس 4 گیگ داشته باشید و سروبستون از ابتدای دوره شروع شده باشه ، با توجه به اینکه دوره صورتحساب ها 2 ماهه هست پس توی دو ماه میشه 8 گیگ ! و الآن 1.97 ماه گذشته درنتیجه تا امروز حداکثر باید 7.88 گیگ مصرف کرده باشید و در صورت اضافه مصرف تا 5 گیگ اول به ازاء هرگیگ 4000 تومن براتون محاسبه میشه !

8. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

ها ها ها ها ! یعنی دارم درست میبینم ؟! یا الکیه ؟ سرعت شما هم این طوری شده ؟
    دلتون بسوزه دارم با سرعت 800 دانلود میکنم.512 نامحدود بیست نت .... از همه سرور ها هم این طوریه ....

البته 800 بایت اقا من دیگه میخوام بکشم بیرون از این مخابرات ... زنگ بزنم پشتیبانی بگم بعد از طریق سایت در خواست تخلیه بدم ؟
    کار دیگه ای نباید بکنم ؟!

10. 8 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

دلتون بسوزه دارم با سرعت 800 دانلود میکنم.512 نامحدود بیست نت .... از همه سرور ها هم این طوریه ....

البته 800 بایت اقا من دیگه میخوام بکشم بیرون از این مخابرات ... زنگ بزنم پشتیبانی بگم بعد از طریق سایت در خواست تخلیه بدم ؟
    میتونی از طریق سایت و بدون اینکه بخوای زنگ بزنی و اعصاب خودتو خرد کنی و چرت و پرت بشنوی درخواست جمع آوری بزنی !

12. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما میخوای از کدوم شرکت و چه تعرفه ای بگیری؟

14. این کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه niloo0oo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بچه ها من مطمئنم قبلا لینک تغییر تعرفه رو تو سایت این بیست نت لعنتی دیده بودم ولی الان که میتونم تعرفه رو عوض کنم واز شر این نامحدوهای به معنای واقعی افتضاحشون راحت بشم کل سایتو زیرورو کردم ولی این لینکو پیدا نکردم.حالا چی شده خدا داند

16. این کاربر از niloo0oo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

بچه ها من مطمئنم قبلا لینک تغییر تعرفه رو تو سایت این بیست نت لعنتی دیده بودم ولی الان که میتونم تعرفه رو عوض کنم واز شر این نامحدوهای به معنای واقعی افتضاحشون راحت بشم کل سایتو زیرورو کردم ولی این لینکو پیدا نکردم.حالا چی شده خدا داند
    دوست عزیز باید اول برید داخل گزینه « سایر منوها » و از اونجا تغییر تعرفه رو انتخاب کنید !

18. 3 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اول باید لاگین شید تو بیست نت و بعد تو قسمت سایر منو بزنید تغییر تعرفه!
    پیشنهاد من اینه که حتی اگه محدود هم میخواید دیگه طرف بیست نت نرید.همه دارن جمع آوری میکنن

20. 3 کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •