بله شبها هم سرعتش هموننه صبر کن یه تست ازش میدم البته اگه پیدا کنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله شبها هم سرعتش هموننه صبر کن یه تست ازش میدم البته اگه پیدا کنم
به نظر شما تو ایران چند نفر مثل شما 4 مگابیت دارن ؟ چیزایی مثل این خیلی کم هست تو ایران . به نظر من میانگین اینترنت ایران 1 مگابیت هست جدا از محدودیتش . این 10 مگابیتی که برای میانگین جهانی زده نامحدوده . برای ما نامحدود 128 کیلوبیت هست !
پینگ مخابرات داره مثل مکس نت میشه کم کم البته هنوز با مکس نت حدود 50 تا تو سرور های خارجی فاصله داره مثلا الان با گوگل 180 میده که در بهترین شرایط 160 میشه ولی مکس تو بهترین شرایط به من 110 میداد
دوستان من یه سرویس حجمی میخوام بخرم پیش شماره ی 440 دور و بر نصف راه سرعت دانلود شبانه واسم مهمه ماهی 20 تومن هم میتونم بدم سه ماهه 60 تومن یه سرویس عالی میخوام شبانش مثل صبا افتضاح نباشه که با 20 هم دانلود نمی تونستم بکنم
مکس نت مثل اینکه درست شده.
دیشب دوباره بعد از یک هفته تونستم 9.6 گیگ دانلود کنم. تو هفته ی گذشته هیچ شبی بیش از 4 گیگ دانلود نداشتم.
اینم تست امروز :
![]()
میتونی مخابرات بگیری اونم توربو سه ماهه 49500
دوست عزیز البته قصد بدی ندارم اما من خودم از مشترکین قبلی این شرکتم الان آشناهام مخابرات(همارا)دارن بدجوری گلایه دارن آخه همه شرکتها پهناباند رو روی 2مگ به بالا بستن اما همارا یا همون مخابرات رو 1 مگ هست واجازه نمیده شما حتی اگه خطها خلوت هم باشن بیشتر از 100 کیلوبیات برثانیه دان کنی ضمنا میانگین سرعت شبانه مخابرات 60 ال 70 هست پس بهتره اول یه تحقیق بکنی بعد اقدام به خرید چون همارا اولش زیاد زر میزنه بعدش که بخوای اعتراض کنی میگه ما اصولا باید سرویس 128 خانگی به شما ارائه میدادم نه 1 مگ که یه عالمه هم منت سر آدام میزاره و ازتون طلبکار میشه از من میشنوی نرو سمت همارا این شرکت اصولا دزد به تمام عیار با بیشعورترین پشتیبانی و ضعیفترین امنیت رو و تمامی اشتراک ها رو به جای 1 به 8 یا 10 1 به 14 میبنده حالا باز خودت میدونی از ما گفتن برو دنبال یه شرکت دیگه![]()
Last edited by l30l30y; 01-04-2012 at 18:00.
میتونی از سرویس توربو مکس نت (49500) یا دیکساوری استفاده کنی (69500)
توربو شبانش حدود 70-80 هست و دیسکاوری 120-140
البته اگه بیشتر خرج کنی(99500) میتونی از سرویس های 4 مگ بگیری که سرعت دانلود شبانت رو 400-450 باشه.
من الان وایمکس مبین نت دارم خداییش افت سرعت نداره
میخوام همون وایمکس سرعت 512 بگیرم
سلام من 27 فروردین سرویس 128 همارام تموم میشه.میخواستم سرویس محدود بگیرم که دانلود شبانه اش واسم مهمه.از کجا بگیرم.واسه شبستر میخوام.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)