لطفا جواب سوال منو بدید... فردا صبح میخوام برم بگیرم
لطفا جواب سوال منو بدید... فردا صبح میخوام برم بگیرم
این موضوع x2 بودن گرافیک ها در لپ تلپ ها هم وجود دارد؟ اگه داره از کجا میشه فهمید که گرافیک x2 هست یا نه؟
با تشکر..
نه می خوام بدونم مثلا یه بازیو با این مدل اپل اجرا کنی گرافیک بهتری داره یا با اون گرافیک مثلا hp ؟
فعلا در بازار ایران مناسب ترین کارت گرافیک برای game هست.
تا در آینده دل1640 با کارت گرافیک ATI 4670 بیاد
یعنی میگین 4670 از 4850 قویتره؟؟؟؟؟
مسلما با گرافيك 4650 اچ پي جواب بهتري خواهيد گرفت ، درضمن كسي مك بوك رو براي بازي نميخره ، با نصف اون هزينه انتخاب هاي بسيار بهتري براي اينكار هست
با اين بودجه يكي از بهترين لپ تاپ ها در ايران براي بازي : Sony VAIO FW-490 JABنوشته شده توسط AMIRICE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
خسته نباشید
من بازی زیاد میکنم .لطفا منو راهنمایی کنید کدوم مدل رو بگیرم
dell computer corp.ell Laptop Computer Studio 1537 ( Cpu : 2.5 GHz / Cash Size : 6 MB / Ram : 4 GB / H.DD : 320 GB / Display Size : 15.4 " / Graphics : 1024 ATI )
یا
hp:HP COMPAQ DV6 1045 ( CPU : 2.4 GHz / Cash Size : 3 MB / Ram : 3 GB / H.DD : 320 GB / Display Size : 16" / Graphics : 1790 GForce )
لطفا بالاترین config این مدل ها هم بگید.
حدود 1.350.000 پول دارم. اگه مدل بهتری با این قیمت سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید. ممنون
مطمئن باشيد پشيمون نخواهيد شد
مشخصات و قيمت هم تو همين انجمن و تاپيك ها فراوون هست
درایور گرافیکهای Quadro NVS برای کار با نرم افزارهایی مثل آفیس، بعضی آنتی ویروسها و نرم افزارهای تجاری بهینه شده است. در کل سری NVS برای بیزنس طراحی شده اند و بهیچ وجه برای نرم افزارهای مهندسی بهینه نشده اند.
nVidia برای کار با نرم افزارهای مهندسی سری Quadro FX را طراحی کرده است که بخصوص برای اتوکد بهینه شده اند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین اولین پستی بود با لپ تاپم نوشتم و امیدوارم برای دانشجویان مهندسی مفید باشد و یک تفکر غلط که هر Quadro ای برای نرم افزارهای مهندسی بهینه است را تصحیح کند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لپ تاپم (َAcer extensa 4230) را پریروز از نمایندگی سازگار در شهرکرد خریدم 495 تومان! بدون کیف و موس.
برای کار با ویندوز و اینترنت و نرم افزارهای روزمره سرعتش با کامپیتر رومیزی خونه که دو هسته ای نسبتاَ قوی هست فرقی نمی کنه.
حتی یک فلش 2 گیگ پر را با Nod 32 با هر دو ویروس یابی کردم که لپ تاپ چند ثانیه سریعتر بود!
ببخشید مگه لپ تاپ هم 8600 GTX داره؟
رتبه بندی فروش جهانی شما مربوط به 2 سال قبل است. از 1 سال پیش رتبه بندی فروش جهانی نت بوک به این صورت است:
1- Acer
2- اHP
3- اDELL
اختلاف ایسر با دو تای بعدی الآن خیلی زیاد شده.
قسمت باطری سونی، یکی از بخشهای زیان ده این شرکت (سایر بخشهای زیان ده: استودیو کلمبیا و سونی اریکسون)
90 درصد برند ها باتري هاشون رو از سوني ميخرن >> جالبه
Optiarc از ادغام بخش درایوهای نوری سونی و NEC مشتق شده و کارش تولید درایوهای ارزان است.(برای اینکه اعتبار این دو نام تجاری با تولید درایو ارزان خدشه دار نشود.)
سوني يكي از بزرگترين توليدكننده هاي Main لپ تاپ هست >> تولید کننده یا طراح؟ تمام تولید کننده های main در تایوان لنگر انداختن.
سه شركت عمده هستند كه قسمت هاي اصلي و پانل ال سي دي لپ تاپ ها رو ميسازن : Dell و LG/Phillips و SONY >> پس سامسونگ؟ خیلی از پنلهای ارزان سونی را سامسونگ می سازه.
کیبوردم لپ تاپم عربیه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)