تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1007 از 1045 اولاول ... 75079079579971003100410051006100710081009101010111017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,061 به 10,070 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چیکار کنم؟ This error usually occurs because of macro security settings. If you know that the macro comes from a source that you trust, you can change your macro security settings to allow you to enable the macro. The way that you change your macro security settings depends on the Microsoft Office System program that you are using. Microsoft Office Access, Microsoft Office Excel, Microsoft Office PowerPoint, or Microsoft Office Word -- To check your macro security settings, click the Microsoft Office Button, click
    Options, click Trust Center, and then click Trust Center Settings. If macro security is set to Disable all macros without notification, all macros are automatically disabled. Use the following procedure to enable the macro. In the Trust Center dialog box, click Macro Settings, and then click Disable all macros with notification. Click OK in the Trust Center dialog box to apply the new setting. Click OK to close the program options dialog box. Close the file and the Microsoft Office program that you are using. Open the file again. A Security Alert appears in the Document Information Bar just below the ribbon. Click Enable Content to allow the macro to run. When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to Disable all macros without notification. If macro security is set to Disable all macros with notification, but you selected Disable when prompted by the macro warning dialog when you opened the file, use the following procedure to enable the macro. In the Trust Center dialog box, click Cancel. Click Cancel to close the program options dialog box. Close the file and the Microsoft Office program that you are using. Open the file again. A Security Alert appears in the Document Information Bar just below the ribbon. Click Enable Content to allow the macro to run. If macro security is set to Disable all macros except digitally signed macros, the macro may not have been digitally signed. Verify that you can trust the macro before using the following procedure to allow it to run. In the Trust Center dialog box, click Cancel. Click Cancel to close the program options dialog box. Close the file and the Microsoft Office program that you are using. Open the file again. A Security Alert appears in the Document Information Bar just below the ribbon. Click Enable Content to allow the macro to run

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    راه استاندارد فرمول نویسی توی ورد چیه؟ استفاده از نرم افزارهایی مثل مث تایپ یا استفاده از insert؟

Sent from my C5303 using Tapatalk

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

با سلام
    یه مشکلی دارم و اون هم اینکه فقطی که یک صفحه ورود باز هست و فایل وردی دیگری را باز می کنم، فایل قبلی بسته میشه.
    به عبارتی فقط آخرین فایل باز شده را نشان میده
    باید چی کار کنم؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    وقتی متن رو به فونت لوتوس تبدیل میکنم و سیو میکنم ، بعد از بازکردن مجدد فونت به حالت پیش فرض بر میگرده . یعنی با فونت لوتوس سیو نمیشه
    مشکل از کجا میتونه باشه ؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

سلام
    وقتی متن رو به فونت لوتوس تبدیل میکنم و سیو میکنم ، بعد از بازکردن مجدد فونت به حالت پیش فرض بر میگرده . یعنی با فونت لوتوس سیو نمیشه
    مشکل از کجا میتونه باشه ؟
    ممنون
    save as هم زدی؟

6. این کاربر از sia1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام خسته نباشین.
    یه سوالی داشتم

من یه عددی رو تایب کردم یا اون عدد انتخاب کردم بعد میخواهم رقم عدد رو بدون استفاده از شماره های کیبرد زیاد یا کم کنم باید چکار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    یه مشکل اساسی چند ماهی هست درگیرم کرده
    لطفاً اگر با این مشکل روبرو شده اید و اطلاعات کاملی دارید جواب بدید

در فارسی کردن اعداد در ورد 2016 مشکل دارم

روی عکسهایی که ضمیمه شده مشکلم را توضیح دادم

البته تو سایت مایکروسافت هم رفتم گفته بودن که آفیسم را آپدیت کنم حتی فارسی ساز آفیسم را نصب کردم اما جواب نداد
    لطفاً کمکم کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    یه مشکل اساسی چند ماهی هست درگیرم کرده
    لطفاً اگر با این مشکل روبرو شده اید و اطلاعات کاملی دارید جواب بدید

در فارسی کردن اعداد در ورد 2016 مشکل دارم

روی عکسهایی که ضمیمه شده مشکلم را توضیح دادم

البته تو سایت مایکروسافت هم رفتم گفته بودن که آفیسم را آپدیت کنم حتی فارسی ساز آفیسم را نصب کردم اما جواب نداد
    لطفاً کمکم کنید.

کسی نیست جواب بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

واقعاً که ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنونم از تمام کابران به ویژه مدیر این تایپیک که با راهنمایی های فراوان مشکلم را حل کردند
    از زحمات بی دریغ تان سپاسگزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •