سلامدرود
اول از همه توضیحی خدمت همه دوستان و سروران عزیزم .
بعضی دوستان گلایه می کنن که چرا فقط جواب سوال بعضی پست ها رو می دم و بقولی به بعضی پستها محل نمی زارم ! خوب من هم علاقمند هستم که به سوالات بیشتری جواب بدم . ولی هم زمان بیشتری مورد نیاز هستش و هم اینکه من صادقانه میگم در مورد موضوعی که اطلاعاتم ناقص باشه ترجیح میدم سکوت کنم و این در مورد دوربین های کامپکت و بعضا SLR Like صادقه در مورد من . یعنی چون چندین سال هستش که بیشتر با DSLR سروکار دارم ، اطلاعاتم نسبت به رده های دیگه چندان به روز نیست .
بهمین دلیل هستش که معمولا سوالات در مورد DLSR ها یا تجهیزات نور و . . . یا مفاهیم عمومی و تکنیک های خاص عکاسی و ادیت رو بیشتر میتونم پاسخگو باشم .
امیدوارم کسی کسی از دوستان ناراحت نباشه و من کوچیک همه دوستان هستم و دوستان بزرگواری هستند مثل جنابان Aless ، VVC ، Rostamiani ، Elsin و . . . که پاسخگوی بسیاری سوالات در همه حیطه ها هستند و بنده هم حقیقتا از اطلاعاتشون استفاده میکنم .
و اما ...
در مورد این مجموعه عکس ... با تمام احترام یک مجموعه عکس هستش با لول کیفی متوسط و آماتوری ( غیر تجاری و البته در این مورد نه چندان موفق ) . این عکسها چه با Canon 5D II چند میلیون تومانی و چه با Canon A720 یکصد هزار تومانی گرفته شده باشن ( عکس های اگزیف نداره و مشخص نیست ) ، متاسفانه چندان درست ادیت و پردازش نشدن و البته کارگردانی فضاها هم که توی مدلینگ بسیار مهم هستش چندان خوب نبوده .
وضوحی که مد نظر شماست بیشتر با افزایش شارپنس توی ادیت حاصل میشه و البته فوکوس مناسب روی محل مناسب برای عکس . عکس اون خانم ادیت نسبتا مناسبی داشت و دلنشین بود . عکس آقایی هم که توی جاده بود ایده و کارگردانی مناسبی داشت .
خانم مهسا من تضمین میدم که شما با دوربین 100 هزار تومنی هم میتونید همچین عکسهایی بگیرید البته نه بصورت خروجی خام دوربین بلکه بعد از پروسس و خروجی عکسها ختی بهتر از اینها هم میشه . در مورد 500 دی یا دی 3100 و 18-55 ... هر دو دوربین های خوبی هستند که من دی 3100 رو بیشتر توصیه میکنم و البته بجای 18-55 کیت دوربین دی 3100 میشه 18-105 رو خریداری کرد با اضافه پرداخت 200 هزار تومنی ( مجموعا زیر 1 میلیون ) . با 18-105 شما خروجی بسیار بهتری دارید و همینطور رنج فوکال بسیار بهتری که برای کارهای پرتره و مدلینگ هم ارجحیت بیشتری داره نسبت به 18-55 . البته من پیشنهاد میکنم در صورت نداشتن اطلاعات کافی ، حتما مطالعات خودتون رو بیشتر کنید و در مورد نورپردازی هم اطلاعاتتون رو تکمیل کنید . نورپردازی و استروبیست خروجی عکسها رو شدیدا متحول میکنه . گاهی اثر استفاده از یه رفلکتور به قیمت 20 هزار تومن میتونه چنان اثر فوق العاده ای توی عکس بزاره که در صورت عدم استفاده از اون و حتی استفاده از یک دوربین و لنز 10 میلیون تومنی ، نمیشه کمبودش رو پر کرد .
نمونه عکس مدلینگ که خودم گرفتم با دوربین های مختلف ارزون و گرون و لنزهای مختلف زیاد دارم ولی چون تجاری هستن متاسفانه نمیشه قرار بدم برای نمونه ... مگر توی سایز کوچیک اگر مایل بودید .
ببخشید کمی پرگویی کردم .
شاد باشید .
متشکر از کمکی که کردین
من حتما مایلم نمونه عکساتون رو ببینم
متاسفانه فروم بهم اجازه ارسال پیغام خصوصی رو نمیده
Yahoo ID مینویسم لطفا ADD کنید
متشکرم
Mahsa.Malekiii