تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1006 از 1320 اولاول ... 6506906956996100210031004100510061007100810091010101610561106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,051 به 10,060 از 13192

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان این سیم کارت اعتباریا مشکلشون چیه؟ من یه شماره رندم ده تومنی خریدم روزی هزار تومن شارژ کم میکنه، زنگ زدم میگه سرویس نوبت عاشقی و یه چیز دیگه فعاله!
    بعد یه مورد مشکوک دیگه اینکه وقتی باهاش به تلگرام وصل شدم افراد ناشناس شمارم رو داشتن و پیغام میدادن!
    درود بر شما این سیم کارت قبلا دست یک نفر دیگه بوده و سلب امتیاز شده و شما اون سیم کارت رو خریده اید... توی نرم افزار ها چون قبلا باهاش لوگین کرده بودن طبیعیه که چت ها و شماره ها بیان ...
    سرویس عاشقی فکر کنم مال دختر بوده خخخخخ

2. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان این سیم کارت اعتباریا مشکلشون چیه؟ من یه شماره رندم ده تومنی خریدم روزی هزار تومن شارژ کم میکنه، زنگ زدم میگه سرویس نوبت عاشقی و یه چیز دیگه فعاله!
    بعد یه مورد مشکوک دیگه اینکه وقتی باهاش به تلگرام وصل شدم افراد ناشناس شمارم رو داشتن و پیغام میدادن!
    اگه 3 ماه از سیم کارت استفاده نشه لغو امتیاز میشه حتما باید پیامک یا تماسی داشته باشی باهاش

و همچنین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان کسی عکسی از جدیدترین سیم کارت های همراه داره ؟ میخوام تعویض سیم کارت انجام بدم مثل اینکه مودم من با این مدل های همراه اول کلا مشکل داره .

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    کد ستاره هشتصد مربع رو شماره گیری کنید و از طریق اون غیر فعالش کنید(بهشون میگن خدمات مبتنی بر محتوا!!!)
    این سریع ترین راهشه...

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درود بر شما این سیم کارت قبلا دست یک نفر دیگه بوده و سلب امتیاز شده و شما اون سیم کارت رو خریده اید... توی نرم افزار ها چون قبلا باهاش لوگین کرده بودن طبیعیه که چت ها و شماره ها بیان ...
    سرویس عاشقی فکر کنم مال دختر بوده خخخخخ
    یعنی این همراه اول خط کسی دیگه رو واگذار می کنه.. سرویسهاشو ریست نمی کنه؟
    نکته اخلاقی:
    روی تلگرامتون حتما رمز دوم رو فعال کنید تا صرفا با یه اسمس به کل اکانتتون دسترسی پیدا نکنند.. حتما انجام بدید

8. 4 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان مگه هزینه تماس با شماره های 3 رقمی مثل 118 و .... رایگان نیست ؟؟؟؟؟؟
    118 که واسه مخابراته اونم زیر شاخه همراه اوله
    اینکه رایگان بود

یعنی تا این حد دزد و کلاه بردار ؟؟؟؟؟؟
    زنگ زدم 118 حدود 2 3 دقیقه گفت منتظر بمانید بعدش وصل شد
    اون چند دقیقه انتظار پشت مکالمه رو پول کم کرد !

10. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان مگه هزینه تماس با شماره های 3 رقمی مثل 118 و .... رایگان نیست ؟؟؟؟؟؟
    118 که واسه مخابراته اونم زیر شاخه همراه اوله
    اینکه رایگان بود

یعنی تا این حد دزد و کلاه بردار ؟؟؟؟؟؟
    زنگ زدم 118 حدود 2 3 دقیقه گفت منتظر بمانید بعدش وصل شد
    اون چند دقیقه انتظار پشت مکالمه رو پول کم کرد !
    بود ی زمانی الان نزدک 2سالهست پولی شدن

12. 3 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بسته فعال داشتم تا شش صبح آخرین بار ساعت دو صبح و بمحضی که مسج برام اومد که 85 درصد حجم بسته تمام شده نت رو خاموش کردم و از 15 درصد باقیمانده هم صرف نظر کردم تا یوقت آزاد باهم حساب نشه آلبته در حال دانلود هم نبودم و استفاده معمولی میکردم . پیامک پایان طرح هم ساعت پنج صبح برام اومده اما بعد میبینم سه هزار تومن اینترنت آزاد در صورت حسابم زدند. رفتم در ریز مکالمات نگاه میکنم میبینم همون آخرین لحظاتی که نت رو خاموش کردم یعنی ساعت دو برام آزاد حساب کرده حال اونکه من تا پنج بسته داشتم و پیامک پایان حجم هم برام نیومده. جالب اینکه این بار دومه این اتفاق می‌افته یعنی چند ماه پیش هم همین حالت بود که بسته رزرو نداشتم و نت روهم چند ساعت زودتر خاموش کرده بودم اما دقیقا همین مبلغ یعنی 2995 تومن برام آزاد حساب کرده بود. الان دیگه برام روشن شده که دزدی سیستماتیک از سیمکارت های دائمی هست وگرنه چطو ممکنه یک اشتباه دوبار تکرار بشه و اگه اشتباه هست چرا همیشه به نفع اپراتور اشتباه میشه! البته مرتبه قبلی شکایت کردم بهم مبلغ رو برگردوندن اینبار هنوز خبری نیست خیلی ها تو بهر این موارد نیستند قبض میاد و پرداخت می‌کنند حالا صدتا یکی اگر هوشیار بود و متوجه شد بهش برمی‌گردند اگرهم نه که بهتر... واقعا تاسف باره این وضعیت و رفتاری که اپراتور میکنه دزدی آشکار

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    امروز مسج اومد که سیستم بررسی شده و هزینه کم شده ظرف ده روز به حساب شما بر میگرده. همانطور که گفتم این بار دومه این کارو کردن و دوبارش هم شکایت کردم برگردوندن البته مدرک داشتم چون اینترنتم رو پیش از پایان طرح خاموش کرده بودم فرضا اگر نکرده بودم میگفتن مصرف کردی حالا ما حواسمون بوده ببینید چقدر به این روشها پول اضافه از مردم کم میکنند اکثر افراد متوجه هم نمیشن. باعت تاسفه به اپراتور دولتی نشه اعتبار کنی و دائم باید حسابت چک کتی نکنن تو پاچت.... بعضی دوستان میگن سیمکارت دائمی استفاده نکنید خوب نمیشه ماها این شماره رو سالها داریم و کار و زندگیمون با همین شماره هست مگه که گوشی دوسیم بگیرین و یکیش اعتباری برای نت بگذاریم.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان دیشب همراه اول برای من کلا اینترنت ملی شده بود و سایت های خارجی رو باز نمی کرد
    شما هم این مشکل رو داشتین؟
    از 3 که برای دانلود شبانه روشن کردم تا 4:30 که خوابیدم فقط ip های ایرانی رو باز می کرد
    و جالبه قند شکن ip ایران که روشن کردم سایت های خارجی رو باهاش باز کرد! انگار کلا ip خارجی رو بلاک کرده بودن
    یکی دو بار دیگه هم این اتفاق افتاده تو چند هفته اخیر
    هدفشون از این کارا چیه؟

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

دوستان کسی عکسی از جدیدترین سیم کارت های همراه داره ؟ میخوام تعویض سیم کارت انجام بدم مثل اینکه مودم من با این مدل های همراه اول کلا مشکل داره .

چند تا در ماه آبان از طریق پست دریافت کردم که پشتش نوشته 4.5G و الان که با عکسهای شما مقایسه کردم کاملا شبیه عکس دومی هستش
    در ماه مهر هم دو تا دریافت کردم که این جوریه که در عکس دیده میشه

16. این کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •