بزرگوارچرا زود جوش میاری؟! اون آقا چیز خاصی نگفت که بندهی خدا.
حالا چه ۷۰۰ ساپورت کنه چه نکنه توی ایران فرکانس خیلی بالاتر از ۷۰۰ هست. ساپورت هم کنه توی ایران حداقل فعلا به کار کسی نمیاد.
پس واسه چی در مورد چیزی که به کار نمیاد الکی بحث کنیم؟
بزرگوارچرا زود جوش میاری؟! اون آقا چیز خاصی نگفت که بندهی خدا.
حالا چه ۷۰۰ ساپورت کنه چه نکنه توی ایران فرکانس خیلی بالاتر از ۷۰۰ هست. ساپورت هم کنه توی ایران حداقل فعلا به کار کسی نمیاد.
پس واسه چی در مورد چیزی که به کار نمیاد الکی بحث کنیم؟
Last edited by afshin-434; 20-02-2015 at 22:29.
3 تا سوال دارم.کسی میدونه جواب بده:
1. چرا وقتی فرکانس نسل 3 > 2100 هست ولی نسل 4 که 1800 هست سیگنالم نسبت به نسل 4 بیشتر و بهتره؟
گوشیم به دکلی وصل میشه که نسل 3 و 4 رو داره....اما در منزل و کوچه سیگنال نسل 3 نسبت به چهار بهتره.
2. حداکثر پهنای باند در فرکانس 1800 و 2600 چقدر هست؟
3. فرکانس نسل 2 ایرنسل و 3G رایتل چند هست؟
Last edited by and-roid2; 20-02-2015 at 22:35.
3G بله برام خیلی کمه.
4G دیشب با سیگنال بد 14-16 مگ بهم ثابت میداد
تا جایی که می دونم می تونی تبدیل کنی ولی شارژ رو دیگه نمی دونم
زنگ بزن 700
اکثر گوشی های تولیدی سال 2014 برای آسیا باند 700 رو پشتیبانی نمیکنن بلکه 800 هستن
بنده هم بعید میدونم ایرانسل همچین اشتباهی بکنه مشترکینش رو از دست بده با توجه به اینکه گوشی های ما اقلب اینطوری هستن مگه اینکه مردم رو مجبور به خرید گوشی های با باند 700 بکنه
من خودم G2 دارم که در 4 مدل ساخته شده و سری D802 مربوط به خاور میانه میشه که 700 نداره
در صورتی که G3 باند 700 رو در تمام 4 سری تولیدیش پشتیبانی میکنه
به هر حال اون ها هم فکر همه جا رو میکنن
اقا من دقیق متوجه نشدم!
یعنی هرچی فرکانس کمتر باشه برد انتن بیشتر میشه؟
یعنی 700 بردش از 2600 بیشتره؟
اخه وقتی سرچ میکنم توی گوشیم LTE و 3G اتصالات رو برام میاره،با توجه به فاصله چند صد کیلومتری دلیلش چیه که توی گوشیم نشون میده؟
اره هم برد و هم نفوذ بیشتر میشه
اول اینکه باید ببینی فرکانسشون چنده بعدش هم فرکانس یه عامل هست کیفیت تجهیزات و قدرت و توان خروجی فرستنده هم مهمه
Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر کنم به عنوان مدیر تاپیک به من مربوط باشه دوست من
در ضمن ادبیات شما برای برای این محیط غیر مناسبه خونسرد باشید دوست من
این جمله شما هست یا نه: "فقط من آیفون دیدم انگار فقط" پس بهتر نیست اگر اشتباهی می کنیم اشتباه خودمونو گردن بگیریم ؟!
اتفاقا جمله گوشی های کمی و معمولا هم اشتباهه مصداقی هم بخواییم صحبت کنمی و ریززززززز نشیم گوشی های که برای مثال سونی تولید کرده در 2014 و 4G هم پشتیبانی می کنند از قضا 700هم ساپورت می کنند 90% این گوشی ها
اگر هم فردی واقعا فنی باشه نیاز به سرچ نداره و میدونه کدوم گوشی کدوم پهنای باند ساپورت می کنه که بخواد سرچ کنه![]()
من شبانه ام چند شبه زیر 1 مگ نمیاد
شبی 20گیگ میگیره
البته تو دهه فجر تعطیل شده بود بعدش درست شد
چرا اهنگ پیشواز 6 روز قبلش خبرت میکنه اما نت نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)