الان سرویست تو قسمت پایین صفحه نیست؟
وقتی تراکنش رو ناقص میزنه که هنگام دادن اصلاعات بانک یعنی همون شماره پیگیری با سامانه مشکلی هست برای من هم همینطوری بود و مشکلی پیش نیومد
الان سرویست تو قسمت پایین صفحه نیست؟
وقتی تراکنش رو ناقص میزنه که هنگام دادن اصلاعات بانک یعنی همون شماره پیگیری با سامانه مشکلی هست برای من هم همینطوری بود و مشکلی پیش نیومد
غول جان یه کار کن با اینترنت دوستت کانکت شو بعد برو تو ریز مصرف ببین اون شکلک زرد رنگ هست اگه زرد هست که یه نفر به اکانتت وصله اگه نیست که شما به اینترنت وصل میشی و مشکل از سمت مخابراته از این دو حالت خارج نیست
![]()
سلام دوسته عزیزم
آره خودم هم دقت کردم اون شکلکه زرد رنگ نبود. راستی دیروز غروب به طور اتفاقی خودش درست شد.
خودم هم گیج شدم آخر نفهمیدم مشکل از کجا بود!!! حال ندارم اگه تو روستا نبودم میرفتم مخابرات شهر اونی که بهم گفته داره کسی از نتت استفاده میکنه شمارشو در میآوردم !
2 مگ محدود سرعت دانلود شده 70kb/s !!!!! برای بقیه دوستانی که محدود دارند این اتفاق افتاده؟
دوستان lan من كار نميكنه من با usb مودم به كامپيوتر وصل كردم نميدونم چيكار كنم چجوري بفهمم خرابه و اگه خرابه چجوري عوضش كنم
1 مگ محدود تا 220 میره.
مودمت رو بگیر روی یه سیستم دیگه تست کن بعد ببین تو کانفیگ مودم میره یا نه. اگه نرفت مشکل از مودمته، اگه رفت که مشکل از لن مودمت نیست و مشکل از کامپیوتره. حالا یا پورت لن سیستم خراب شده یا تنظمیات لن دستکاری شده.
بله درست شد. موقتی بود.
رضا جان کامل توضیح دادن فقط یه چیز من اضافه کنم کابل رو هم چک کن شاید کابل خراب شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)