تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1006 از 4105 اولاول ... 650690695699610021003100410051006100710081009101010161056110615062006 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,051 به 10,060 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون بگذره...چندتا سوال دارم.پیشاپیش سپاسگذار کسانی هستم که راهنمایی میکنن.
    من تا 25 شهریور مدرک لیسانس رو میگیرم...اگه تا 29 شهریور دفترچه رو پست کنم..چند درصد احتمال داره که ابان ماه اعزام بشم؟؟
    واسه اینکه ابان ماه اعزام بشم ..راهی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی ضروریه.
    من اگه بخوام تو شهر خودم بیوفتم واسه خدمت..چه کارهایی باید انجام بدم یا میتونم انجام بدم؟خیلی خیلی ضروریه.
    من 6 سال سابقه بسیج فعال رو دارم...پدرم هم 24 ماه حضور در در ارتش رو داره و کارت ایثار رو هم پارسال گرفتم...از اونجایی که همه کسری خدمت ها لغو شده..ایا بازم با این مدارکی که دارم میتونم کسری خدمت بگیرم؟؟؟
    واسه اینکه تو سپاه بیوفتم چه کارهایی میشه انجام داد.
    دست تک تک شما رو میبوسم و از راهنماییتون سپاسگذارم...

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به بدبختی من میخندی ؟
    من زبانم خیلی خوبه کامپیوترم خوبه تاثیر داره که بندازنم جای خوب ؟
    مثلا فرودگاه

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به بدبختی من میخندی ؟
    مثلا فرودگاه
    برادر من هم خودم دیپلم بودم نیروانتظامی بودم واتفاقا فرودگاه هم بودم فقط یه چیزی بهت بگم همش یه . . . هست ناجا فرودگاه و مرز نداره همش باید حمالی بکنی حالا با هر مدرک تحصیلی و هر دانشی همه با هم برابر اند و رسما همه رو با . . . میدهند من خودم تو فرودگاه بس که بیخوابی کشیدم شده بودم انگار جغد شب بیدار روز خواب هنوز هم خوب نشدم !!!!

4. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به بدبختی من میخندی ؟
    مثلا فرودگاه
    دوست عزیز
    چه ارتش باشی چه سپاه چه نیروی انتظامی یا هرجای دیگه،هر مدرکی داشته باشی مثه حمال ها باهات رفتار میشه.از دید اونا شما با کسی که سواد خوندن و نوشتن نداره هیچ فرقی ندارید.در بعضی موارد شاید با اونی که سوادش کمتره بهتر برخورد بشه چون اونا خود به خود آدمای تو سری خور هستن و کادری ها از زدن تو سر سرباز کیف میکنن اما چون نمیتونن تو سر شما بزنن با شما لج میکنن.
    این تجربه این چند ماه خدمت من تو ارتش بود.خدا به دادمون برسه با بقیش

6. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

بچه ها یه سوال..کسی که امریه بشه تو آموزشیش تاثیری نداره؟یعنی بیشتر یا کمتر نمیشه؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان.
    امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون بگذره...چندتا سوال دارم.پیشاپیش سپاسگذار کسانی هستم که راهنمایی میکنن.
    من تا 25 شهریور مدرک لیسانس رو میگیرم...اگه تا 29 شهریور دفترچه رو پست کنم..چند درصد احتمال داره که ابان ماه اعزام بشم؟؟
    واسه اینکه ابان ماه اعزام بشم ..راهی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی ضروریه.
    من اگه بخوام تو شهر خودم بیوفتم واسه خدمت..چه کارهایی باید انجام بدم یا میتونم انجام بدم؟خیلی خیلی ضروریه.
    من 6 سال سابقه بسیج فعال رو دارم...پدرم هم 24 ماه حضور در در ارتش رو داره و کارت ایثار رو هم پارسال گرفتم...از اونجایی که همه کسری خدمت ها لغو شده..ایا بازم با این مدارکی که دارم میتونم کسری خدمت بگیرم؟؟؟
    واسه اینکه تو سپاه بیوفتم چه کارهایی میشه انجام داد.
    دست تک تک شما رو میبوسم و از راهنماییتون سپاسگذارم...
    دفترچه رو بفرستید ببینید برای کی اعزام میزنن، اگه آّبان نبود یا میتونید درخواست بدین جلو بکشنن و یا 1 آبان برید به مرکز اعزام شهرتون و به عنوان نیروی مازاد اعزام بشین.

برای کسر بسیج باید در حسن خدمت اقدام کنید، برای کسر پدرتون اگه اقدام نکردین دیگه راهی نیست.

برای سپاه هم اگه پارتی کت و کلفت نداشته باشین برای آبان نمیتونید پذیرش بگیرین چون وقتش تموم شده.

در ضمن سپاه هم فعلا بعضی از جاهاش لیسانس پذیرش نمیکنه، دوستان هم که آدرس ندادن من بابام رو بفرستم پیگیر قضایا بشه.

بچه ها یه سوال..کسی که امریه بشه تو آموزشیش تاثیری نداره؟یعنی بیشتر یا کمتر نمیشه؟
    ممنون
    تا جایی که من میدونم تاثیری نداره.

9. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

2 هفته از آموزشی ما در 04 بیرجند نیرو زمینی ارتش گذشت ! سخت نبود زیاد با اینکه قبل اعزام کلی استرس داشتم ! البته چیزی که دیدیم اینه که دیپلم و زیر دیپلم دهنشون سرویسه اونجا !!

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تکراری لطفاً حذف شود.
    Last edited by matin_vv; 05-09-2012 at 10:10.

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز درمورد عکس نظامی برای کارت پایان خدمت :
    مو باید کوتای باشه حتی اگه دکترا هستید
    باید داری مقداری ریش و محاسن باشید درحد عرف نه کم نه زیاد
    باید حتما با لباس نظامی باشید لباس تابستانی شامل رسته خدمتی بر رویه یفه اتیکت نام و نام خانوادگی و یگان خدمتی
    درجه کاملا مشخص باشه در صورتی که درجه دار هستید (از استوار یکم به پایین ) حتما به این مورد توجه کنید که مقداری در هنگام عکس گرفتن زاویه داشته باشید تا بازو مشخص باشد
    معمولا سایز عکس باید 2.5 در3 باشد
    البته برای امریه مطمئن نیستم بهترین زمان برای ارسال مدارک حداقل 6 ماه مانده با اتمام خدمت
    اگه این مواردی که گفتم رعایت کنید معمولا کارت خیلی سریع میاد
    الان کارت های جدیدی که میزنن از این هوشمند هاست و فقط صورت طرف روی کارته و بعد از درخواست هم 1 ماهه میاد در خونه طرف، جدیدا آخرای خدمت باید برای کارت اقدام کنی، حتی بعضی جاها موقع تصویه
    ولی کلا جاهای مختلف با همدیگه فرق میکنن
    در تكميل توضيحات دوستمون بايد بگم معمولا يه سري عكاسي ها هستن كه نزديك پادگانا مشخغول فعاليت هستن. با لباس شخصي ميري بالباس نظام مورد نظر فتوشاپ ميكنن عينهو واقعي
    من با لباس شخصي عكس گرفتم بيست دقيقه بعد عكس با لباس نظام تحويل گرفتم.
    عكس دوره ي آموزشي بدرد نميخوره. لباس دوره آموزشي با دوره ي بعد از اون فرق داره معمولا ...
    راستش يه نامه واسه ما اومد گفتن درخواست كارت فقط با نامه ي تصويه حساب تحويل داده ميشه.
    يعني امريه ها رو جمع كردي ميري ميدي پرسنلي تا عمليات درخواست كارت و ارائه گواهي موقت رو برات انجام بده...
    دوستان از راهنمایی همه تون ممنون، ولی...
    من همونطور که تو پست قبلیم هم گفتم قصدم تسویه حساب نیست. میخوام گواهی اشتغال به خدمت بگیرم، چون هنوز سه ماه و نیم از خدمتم مونده. میخوام برم باهاش دانشنامه و ریز نمره ام رو آزاد کنم واسه ترجمه.
    میخواستم ببینم حالا که دارم از اداره نامه اشتغال به خدمت میبرم واسه پادگان دوره آموزشیم که گواهی اشتغال به خدمت اصلی رو بگیرم، نیاز هست عکس جدید بندازم؟
    فکر کنم بهتر باشه یه دونه از این فتوشاپی ها ردیف کنم.
    در هر صورت ممنون.

ممنون
    سلام.
    نه اون موقع که ما رفتیم آموزشی که فرقی نمیکرد. ولی خب هر سازمانی معمولاً آموزشیهای امریه اش یکی دو جای مشخص میافتن که تحت نظر ارتش هستند. مثلاً وزارت نیرو میندازه نیروی دریایی حسن رود، سازمان استاندارد میندازه نیروی هوایی شهید خضرایی تهران یا نیروی دریایی حسن رود و به همین ترتیب.
    Last edited by matin_vv; 05-09-2012 at 10:09.

13. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دفترچه رو بفرستید ببینید برای کی اعزام میزنن، اگه آّبان نبود یا میتونید درخواست بدین جلو بکشنن و یا 1 آبان برید به مرکز اعزام شهرتون و به عنوان نیروی مازاد اعزام بشین.

برای کسر بسیج باید در حسن خدمت اقدام کنید، برای کسر پدرتون اگه اقدام نکردین دیگه راهی نیست.

برای سپاه هم اگه پارتی کت و کلفت نداشته باشین برای آبان نمیتونید پذیرش بگیرین چون وقتش تموم شده.

در ضمن سپاه هم فعلا بعضی از جاهاش لیسانس پذیرش نمیکنه، دوستان هم که آدرس ندادن من بابام رو بفرستم پیگیر قضایا بشه.

چه قانون گندی داریم ماااااا.4سال زحمت بکش درس بخون..حالا لیسانس نمیخوان.واقعااا که.حالا پارتی از کجا گیر بیارم من..
    من قائمشهر هستم..هم شهر خودم سپاه داره هم ساری هم بابل....حالا اگه سپاه هم نشد...راهی وجود نداره تا تو شهر خودم بیوفتم؟؟؟
    اصلا چیکار کنم تا تو شهر خودم بیوفتم؟؟؟
    حتی اگه برم درخوااست پذیرش هم بدم بازم نمیخوان؟
    راستی اگه کسی نامزد کنه میتونه تو شهر خودش بیوفته یا حتما باید عقد کنه؟؟؟
    سپاه واسه دی ماه پذیرش داره؟؟؟؟؟
    .....
    من اولین بار که 4 سال پیش دفترچه خودمو پست کردم افتادم 04 بیرجند اموزشی ولی چون دانشگاه قبول شدم نرفتم...حالا معلوم نیست کجا بیوفتم..خدا رحم کنه..
    خوشبحال اونایی که پارتی دارن و تو شهر خودشون میوفتن و بعداظهر ها میتونن به کاراشون برسن..تو نت هم که نمیشه پارتی پیدا کرد!!!!!!.
    اینم شانس که ما داریم اخه...ضعیف کشی به همین میگن دیگه..
    از دوستان اگه کسی کاری از دستش بر میاد دریغ نکنه.ثواب داره بخدا.....
    Last edited by milad444; 05-09-2012 at 11:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •