سلام
پولت برای این مدل خرج کنی خیلی بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر امکانات خاصی مد نظرت نیست این مدل میتونی بخری که ارزئنتر هم هست.
سلام
پولت برای این مدل خرج کنی خیلی بهتره
اگر امکانات خاصی مد نظرت نیست این مدل میتونی بخری که ارزئنتر هم هست.
Last edited by mr_rayan; 30-06-2015 at 06:05.
سلام-- دوبار پول دستم امد می خواستم بخرم به علت متاهلی ومشکلات متفاوت پول جای دیگر خرج شد--الان باز دوباره دارم جمع می کنم که در اینده بخرم-برای همین دارم اطلاعات میگیرم که یک چیزی بخرم با بوجه تقریبا 2 میلیون که چند سال نگه دارم این سیستم را--واین سیستم صدای خوبی داشته باشد که مجبور نشوم با قیمت پایین تر بفروشم---
سلام-
-چون من خیلی حرفه ای موسیقی وفیلم نگاه نمی کنم- شاید هفته ای دوتا فیلم و روزی 20 دقیقه موسیقی بیشتر بی کلام-بوجه را حداکثر 2 میلیون قرار دادم---
Last edited by poloton7; 30-06-2015 at 07:29.
به نظر من یه سیستم سینمایی لطفش به اینه که فیلم با کیفیت اصلی هم داشته باشی. اگه قرار باشه یه سیستم 5.1 یا 7.1 نصب کنی ولی فیلم دانلودی با کیفیت متوسط ببینی، این اصلا توجیه نداره. من اگه در این موقعیت باشم ترجیح میدم یه سیستم استریوی بهتر داشته باشم که دست کم موزیک با کیفیت بتونم گوش کنم و فیلم هم با همون ببینم هرچند که دیگه چند کاناله نباشه
سلام--
اونجوری وخرید یک امپ استریو برایم هزینه زیادی دارد نمی خواهم بیش از این هزینه کنم --خوبه یک امپ سینمایی ویک استریو داشته باشی اما اکثر ما این قدر بوجه نداریم که دو تا ستاپ مجزا بخریم---چون بوجه بیشتر ندارم تمرکزم را روی اسپکر می گذارم--
فکر کنم اصلا چیزی که من نوشتم نخوندی! یا خوندی متوجه نشدی! من کجا گفتم دوتا سیستم بخر!![]()
مبارک باشه خیلی بلندگوی خوبیهفکر نمی کنم با این قیمت هیچ بلندگوی صداش به خوبی این مدل جامو باشه.
سلام--
کاملا خوندم--
یا باید این امپ سینمایی را بفروشم یک امپ استریو بخرم--یا در کنار این امپ یک امپ استریو بخرم-واضح وشفاف![]()
سلام--
شما تا 1.5 میلیون چه امپ استریو را پیشنهاد میدهید:؟؟؟--nad d3020 وات کمی دارید و30 وات استبیل دارد---
سلام
ببنید مدل NAD D3020 حدود 30 وات توان خروجی داره. ماژول اصلی داخل این دستگاه رو یه کمپانی هلندی میسازه که پایین ترین توان خروجی رو این ماژولشون داره. این سازنده آمپ های با توان خیلی بالاتر هم میسازن. از تولیدات این شرکت خیلی از برندها استفاده میکنن. با این بودجه 1.5 من چیزی به نظرم نمیرسه که بتونید بخرید صدای خوبی بهتون بده این بودجه خیلی کمه. کاری از دستم بر نمیاد ولی میتونم یه پیشنهاد خوب بهت بدم که یه آمپ حدود 4-5 هزاری رو با همین بودجه داشته باشی! البته میدونم یه کمی نامتعارف به نظر میرسه ولی اگر بتونی یه کمی وقت بزاری و یه سری قطعات مثل جعبه فلزی و ورودی برق و ورودی صدا و سیم گیر بلندگو و ... تهیه کنی و یه چند ساعتی وقت بزاری میتونی یه آمپ خیلی خوب با 180 وات توان خروجی داشته باشی.
آمپلیفایر Genesis GR 180 یه آمپ 4850 دلاری هست. میتونی نقد و بررسی هاشو تو این لینک ها بخونی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آمپلیفایر پاور هست و نیاز به ولوم داره یا اینکه باید از سورس صدا رو کم و زیاد کنی. داخل این آمپ چیزی نیست جز دوتا ماژول آمپلیفایر از همون کمپانی که ماژول NAD D3020 و خیلی از برندهای دیگه رو میسازه. ما نماینده این برند در ایران هستیم برای اسپیکرهای اکتیوی که میسازیم ماژول های 400 و 800 و 1200 وات و ... میخریم. من میتونم ماژولی که توی آمپ بالا استفاده شده (دوتا) بهمراه یه تغذیه سویچ مد اودیو گرید 1200 واتی که نیاز داره به شما بدم به قیمتی که اگه هزینه جعبه و فیش و کانکتور و ... بهش اضافه بشه همون 1500 شما بشه.طراح این برند برونو پوتزی یکی از نوابغ طراحی آمپلیفایر در دنیاست. بالاترین مدل ماژول این سازنده توی نمایشگاه های-اند مونیخ امسال 14000 دلار عرضه شد و یکی از بهترین آمپ ها بود امسال. یه جورایی پوز هرچی اپسیلون و کرل و ویتوس 40-50 هزار دلاری هست رو زده اونقدر که خوبه.
نتیجه نهایی این ساخت دقیقا مثل تصویر زیر میشه که یه علاقمند دیگه تو امریکا ساخته:
فقط یه پیشنهاد. هیچ سودی برای من نداره کلا خواستم یه کار مثبت انجام بشه. قیمت این دوتا ماژول با منبع تغذیه 320 یورو هست توی لیست کمپانی. به نرخ امروز نزدیک 1200 میشه. حمل از هلند تا ایران و 30% گمرکی و 8% مالیات بر ارزش افزوده و شیتیل ارزیاب گمرک و خورده خرج های دیگه حساب کنی باید یه 1700-1800 بشه. البته خریدش هم برای علاقمندا به سادگی میسر نیست من صرفا بخاطر کانکشن های خوبی که داریم گفتم این پیشنهاد بدم اگه دوست داشتی یه حرکت جالب انجام بدی. من که ذی نفع نیستم ولی تضمین میکنم این آمپ از 7-8 میلیونی های تو بازار ایران هم بهتر صدا بده.
الان فحش و سقط این خرده فروشنده ها سرازیر میشه به سمت من!اگه یه روزی منو کشتن بدونید که کار همیناست
Last edited by flipp; 03-07-2015 at 00:20.
سلام--
تا حالا از نوع امپ خودتان ساختید وبا یک اسپکر امتحان کردید---
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)