با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز با این سرعت شما شب ها چقدر دانلود میکنید؟؟
آیا شبها افت داره؟؟؟
Last edited by fanoostalaei; 28-03-2012 at 20:29.
هزار بار دیس کردم تا بلاخره یه ای پی درست و حسابی گیرم اومد
![]()
Last edited by fanoostalaei; 28-03-2012 at 20:30.
خیر، افت به اون صورتی که شدید باشه نیست. آخرین باری که دانلود شبانه داشتم به طور متوسط در هر ساعت 1.5 گیگ دانلود کردم. متوسط سرعت شب ها بین 410 الی 460 هست، البته بعضا بالاتر هم میره ولی در حد 1 یا 2 دقیقه. در کل اگه سروری که ازش دانلود می کنین مشکل نداشته نباشه و تا حداکثر سرعت شما، ساپورت کنه هر شب می تونین تا 9.5 گیگ دانلود داشته باشین.
این یه گزارش از آخرین دانلود شبانه من که مربوط به 27 مارس هست.
این هم تست از وضعیت فعلی ( ساعت 2 بامداد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Mahdi.M; 29-03-2012 at 01:02. دليل: گذاشتن تست از وضعیت فعلی سرویس Ultra
3.5 مگابیت بر ثانیه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟!؟!!؟؟!؟! ؟!؟
یعنی شما با 300 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید؟؟؟؟
ADLS مخابراته؟؟؟![]()
همین سرعتو 512 صبا هم داره
512 صبا 380 تا سرعت دانلود میده
![]()
Last edited by fanoostalaei; 29-03-2012 at 12:14.
یعنی معمولا سرعتش 380 هست؟!؟؟
شبا چطوریاست؟!
بچه ها وضعیت پارس آنلاین چطوره؟
از 300 بالاتر، به طور متوسط 440 کیلوبایت بر ثانیه. البته سرعت بالایی هم نیست، در مقایسه با سایر کشورها خیلی پایین هست.
تصویری که پایین مشاهده می کنین سرعت دانلود سرویس Ultra مخابرات رو نسبت به میانگین جهانی نشون میده، همونطور که می بینید متوسط سرعت دانلود جهانی روی 9.93 Mb/s هست، در حالی که سرعت فعلی من روی 3.51 Mb/s هست! حالا اگه تو تستــی که دیشب گذاشتم دقت کنین نوشته سرعت شما سریعتر از 92 درصد ایران!! یه مقایسه ای رو آمار انجام بدیم به این نتیجه می رسیم؛ پرسرعت ترین سرویس مخابراتـــی که به کاربر خانگی عرضه می شه 6.42 Mb/s با میانگین جهانی (دقت کنید با میانگین!) فاصله داره، سرویسی که سرعت اون بالاتر از 92% سرعت میانگین کشوری هست!!
پارس هیچوقت خوب نیست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)