دوست عزیز شما سیستمت رو ریستارت کن موقع بالا اومدن کلید f8 چند بار بزن یه صفحه میاد گزینه سیف مد انتخاب کن
و اون برنامه که باید باهاش انتی ویروست رو پاک کنی دانلود کن و طبق دستور عمل کن
دوست عزیز شما سیستمت رو ریستارت کن موقع بالا اومدن کلید f8 چند بار بزن یه صفحه میاد گزینه سیف مد انتخاب کن
و اون برنامه که باید باهاش انتی ویروست رو پاک کنی دانلود کن و طبق دستور عمل کن
سلام دوستان.نميدونم اينجا جاي مناسبي واسه اين سوال من هست يا نه.به هر حال ببخشيد.
ما يه انتي ويروس كسپر اورجينال داريم كه 20 يوزر رو ساپورت ميكنه.سوال من اينه كه من چجوري ميتونم بفهم كه در حال حاضر چند تا از اين يوزرها مصرف شده يعني چند تا يوزر دارن از لايسنس اين انتي ويروس استفاده ميكنند؟اگه روي يك سيستم اين انتي ويروس رو نصب كنم و از لايسنس اون استفاده كنم اما واسه اپديت فقط از اپديت افلاين استفاده كنم وبه اينترنت وصل نشم ايا بعدا كه اونو پاك كنم بازم يكي از يوزرهاي انتي ويروس مصرف شده به حساب مياد يعني يكي از يوزرها ميپره؟
تا جایی که من اطلاع دارم کاسپر در حین آپدیت آنلاین چک میکنه چند یوزر استفاده میکنند.
منظور از 20 یوزر ، 20 یوزر همزمان یا آنلاین هست.یعنی شما میخوای روی یک سیستم 100 بار بریز باز روی یکی دیگه این کارو انجام بده.فرقی نمیکنه.فقط 20 یوزر همزمان مهمه.اینجوری نیست که وقتی روی یک سیستم فعال کنین یک یوزر از 20 تا بسوزه یا حساب بشه.(البته اگه همین طوری استفاده کنید که بله)
فکر هم نکنم کاسپر همچین امکانی رو قرار داده باشه.
لایسنس های اورجینال اکتیو کد هستند ، باید آنلاین اکتیو کنید ، پس حساب میشه ،اگه روي يك سيستم اين انتي ويروس رو نصب كنم و از لايسنس اون استفاده كنم اما واسه اپديت فقط از اپديت افلاين استفاده كنم وبه اينترنت وصل نشم ايا بعدا كه اونو پاك كنم بازم يكي از يوزرهاي انتي ويروس مصرف شده به حساب مياد يعني يكي از يوزرها ميپره؟
اگر به شکل لایسنس فایل فعال کننده دارید و اپدیت افلاین کنید خیر چیزی نمیسوزه ،
لطفا جواب منو هم بدین![]()
بله با اون برنامه ای که دوستان گفتن باید انتی ویرستو پاک کنی
Last edited by kases; 22-09-2011 at 01:50.
سلام
این برنامه طرز کارش چی هست و کسی راهنمایی چیزی داره در موردش توضیح بده
Virus Removal Tools
در ضمن شارژ اینترنت هم مصرف میکنه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یادم رفت اضافه کنم.من فکر کردم منظورشون این هست که مثلا روی یک پی سی که میریزن یکی میسوزه یا نه!یعنی دیگه کلا نشه استفاده کرد.
اینجا توضیح داده:
یه فایل 2 مگی رو دانلود میکنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب میکند و همونطوری که توی تصویر گفته عمل میکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به غیر از 2 مگی که گفتم دیگه ترافیکی مصرف نمیشه.
Last edited by afshin b; 22-09-2011 at 16:47.
خیلی ممنون از جواب. منظورم اینکه ابتدا با یونیستالره خوده ویندوز۷ حذفش کنم و بعد ریستارت کنم برم در safemod و اون فایلو اجرا کنم همین؟ یا اینکه مستقیم برم درsafemod و اون فایلو اجرا کنم؟ در هر صورت سوالی ازم نمیپرسه که باید انتخاب خاصیو انجام بدم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)