{ شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود }
ساعت یک بامداد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
{ شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود }
ساعت یک بامداد
سر انجام بعد از چند شب به قول پشتیبانیشون افزایش دیتا و... یک شب اروم رو سپری میکنیم ....
شاتل 128 محدود خط 5
Last edited by soosmar_asl; 02-08-2011 at 00:31.
سلام بچه ها. نمیدونم این سوالی که کردم قبلا جواب داده شده یا نه آخه دیگه حوصله ندارم 1006 تاپیک رو بگردم!
من ای دی اس ال 128 نا محدود از اندیشه سبز خزر گرفتم و سرعتش 25_30 هست. بد نیست !
میخوام واسه ماهه بعد 256 نا محدود بگیرم ولی یکی از دوستام میگه 256 و بالاتر رو به خونگی نمیدن فقط به تجاری ها میدن و باید حتما پروانه ی کسب داشته باشیم! میخواستم ببینم همین طوریه؟؟؟!!! منتظرم....![]()
حاجی تو یا زیر سرور نشستی یا خواخور زایِ شاتلی یا بازاریاب فروشی چیزی هستی. من که 2 مگ محدود دارم شب به زور سرعتم به 20KB/sec می رسه ،پینگ ها هم زیر 400 اصلا امکان نداره، واسه رفیقمم همینطوره.
اونو می گن که بهشون گیر ندن، وگرنه همین 128 های محدودشون هم رو 1 مگ کانفیگ شده.
برو بگیر مشکلی نداره.
[QUOTE=phidelity;6316458]حاجی تو یا زیر سرور نشستی یا خواخور زایِ شاتلی یا بازاریاب فروشی چیزی هستی. من که 2 مگ محدود دارم شب به زور سرعتم به 20KB/sec می رسه ،پینگ ها هم زیر 400 اصلا امکان نداره، واسه رفیقمم همینطوره.
/QUOTE]
Viperm زیر سرور نی دادا تو سرویست مشکل داره. کلا 5 6 شب مشکل داشتم که اونم حل شد. تو مشکلت اساسی تر ا این حرفاست. سرویس 2 مگ سرعت دانلود 20 ؟؟؟؟یچی بگو بگنجه دادا
خودم تا ماه قبل 2 مگ داشتم. اگه اینجوریه اوضات 100% نویز داری!
اینم به عشق داش FOA
شاتل 128 محدود خط 5.
Last edited by soosmar_asl; 02-08-2011 at 13:42.
کارت دانشجویی ام داشته باشی کارت راه میوفته. اما 256 نگیر هیچ فرقی با 128 نداره!
سلام چندتا سوال داشتم می خواستم ببینم شاتل Eco 2048 یک ساله قیمت چنده واین که آیا میشه از Eco-office توخونه استفاده کرد و یه سوال دیگه سرعت بالاتر از 128 رو به غیر از کارت دانشجویی با چی میشه گرفت مثلا یه نفر معلم با شه میتونه بگیره یا از کارت دانشجویی یه نفر دیگه می شه استفاده کرد
163000 تومن. آره میشه برا خونم گرفت آفیسو. شبونش مثل سرویسایECO یک تا هشت صبح رایگان نیستا.بهترین کار و ساده ترین کار اینه که از فوتوی کارت دانشجویی یه نفر دیگه استفاده کنی![]()
Last edited by soosmar_asl; 02-08-2011 at 15:23.
امروز هم سرعت خوب نیست، داره میره رو اعصاب
هی نمیخوایم تو ماه رمضون فحش بدیم نمیذارن که![]()
بــچه هــا امــروز دامــاش و نــفت آبــادان ســاعت 10 شــب بــازی دارن !!!!!!!!!!!!
ســاعت 10:30 هــم مــلوان و پــرسپولیس !!!!!!!
هــورا هــورا !!![]()
![]()
راســتی دامــاش چــهارمه هــاا تــو جــدول نــوشته بــعد از تــراکتور ســازی
پــرسپولیس رو عــشقه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)