باید با یوزر و پستون واردش بشید از طریق همون نرم افزار بهتون فشفشه میده من خودم دیروز همینطوری گرفتم
باید با یوزر و پستون واردش بشید از طریق همون نرم افزار بهتون فشفشه میده من خودم دیروز همینطوری گرفتم
وارد که میشم که اما چیزی فشفشه نداد.
فشفشهها تو پنل نیست! غیبشون زده!
تب مربوط به بانک مجازی فقط قسمت استفاده از کد تخفیف رو داره و اون جایی که کد رو نشون میداد نیستش!!!
برای شما هم این طوری شده؟
زیاد اینطوری میشه بعد ریفرش کنید درست میشه
زیاد اینطوری میشه بعد ریفرش کنید درست میشه
این فشفشه به مناسبت اسکار هست !اسکار هم دقیقا شده 3 گیگ !
برای مشاهده فشفشه ها حتما باید از طریق همون خطی که ازش های وب دارید به پنل برید.
دوستان برای من هر شب تایم اوت خیلی زیاد میشه. می خواستم بدونم میتونم به این دلیل تو سایت 195 شکایت ثبت کنم؟
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ کامل تون
دوستان دیروز ساعت ۶ عصر اینترنتی ثبت نام همین الان اینترنتم وصل شد'''' نرمافزار های وب رو گرفتم یوزر و پسورد رو زدم و خیلی راحت رفتم تو پنلم ۳ گیگ ۱ روزه رو فعال کردم
۱ _ حالا سوالم اینه که همین الان اگه ۳ گیگ رو بزنم دانلود شه از فشفشه ۳ گیگ میره یا از ترافیک اینترنتم???
۲ _ اگه الان فشفشه رو استفاده نکنم ساعت ۴ صبح بزنم شروع دانلود از این فشفشه کم میشه یا نه ??
۳_ این یکی کد ۵۰۰ مگ هدیه که تو پنلم اومده حتما باید امروز فعال و استفادش کنم یا هر وقت احتیاج داشتم ???
![]()
Last edited by Arsenal2012; 23-02-2015 at 17:22.
1- اگه فشفشه رو فعال کردید(که عکس اینطور میگه) بله از فشفشه کم میشه. معمولا بعد از فعال کردن چراغ اینترنت مودم یکبار قطع و وصل میشه(قرمز و دوباره سبز) البته از بخش سرویس و پرداخت میتونید متوجه بشید که فشفشه فعال شده یا نه.
2- بله. وقتی فشفشه فعال بشه شما دیگه شبانه ندارید تا وقتی که فشفشه تموم بشه.
3- هر وقت نیاز داشتید میتونید فعال کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)