آقا شما چی میگی؟؟نه واقعا چی میگی؟اگه مسول ما بی کفایته تقصیر اون آقای بی عرضه ای هست که مافوقشه حالا شما شانس آوردی کیفیتت خوبه اومدی تاپیک به رخ بقیه میکشی که طرفداریه اون آقارو بکنی؟
آقا شما چی میگی؟؟نه واقعا چی میگی؟اگه مسول ما بی کفایته تقصیر اون آقای بی عرضه ای هست که مافوقشه حالا شما شانس آوردی کیفیتت خوبه اومدی تاپیک به رخ بقیه میکشی که طرفداریه اون آقارو بکنی؟
یه هارد 2 ترا خالی با خودت ببر . با همون وای فای رایگان هر چی میخوای دانلود کن بیار واسه ما .
فکر کنم تو دو سه روز هارده پر بشه .
سلام
دوستان با احترام صحبت کنید در غیر اینصورت مجبور به پاک کردن پست ها می شیم
با تشکر
میگم سایت اکسپرس لیچ واسه شما باز میشه ؟ واسه من الان که میخوام برم این ارور نورتون میاد که بلاک کرده .
دوست عزیز خود ملک جعفریان اومد اینجا گفت سرعتارو برای شبانه رایگان محدود کردیم نیاز به این همه فرضیه و قضیه نیست دیگه
دیشب 2 گیگ دانلود داشتم،طرح نقره ای...اونم از سرور داخلی
یعنی تقریبا نصف چیزی که انتظار میره دانلود بشه...
تازه همین 2 گیگ هم معجزه شده...شب های قبل 300 مگ 500 مگ همینورا دانلود داشتم...
البته بعد چن مدت دانلود شبانه کردم...بنظر میرسه باید هرچند وقت یبار دانلود شبانه کنید مگرنه محدود میشید.
کسی از تعرفه های جدید خبر نداره؟گرون شده؟؟
من دارم اگه می خوای از زندگی ناامید شی بگیر
بچه ها این یارو شرکت کیانت هم اومده نمایشگاه من دیروز چون شلوغ بود زیاد باهاش صحبت نکردم،گفتم اطلاع رسانی کنم چون امروز آخرین روز نمایشگاهه،طرف میگفت ما تا12مگابیت هم سرویس میدیم...
درسته..بنده هم همون اول حرفم گفتم که پهنای باند رو شبا محدود میکنند
عرض بنده این بود که چرا همون پهنای باندی رو که محدود میکنند،سرعت به شدت نوسان داره و در هیچ ساعتی ثابت نمیشه؟
خب،اگه محدودیت تنها بود،باید مثل اون موقع که همه رو روی 90 کیلو محدود کرده بودن،بدون نوسان و افت سرعت در کل 6 ساعت بازه رایگان همون 90 رو داشتیم و مشخصه که یا همون پهنای باند محدود شده رو هم باز اشتراکی میکنن یا همونطور که گفتم با هر تکنیک دیگه ای که بلد هستند،کاری میکنند نشه به یه سرعت پایدار و بدون نوسان رسید
دوستان اکسپرس لیچ برا من باز نمیشه شما چطور؟با فیلترشکن هم تست میکنم باز نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)