كليد دوم رو روي خطوط فعال كردن.
ديگه نميتوني از اين كارا بكني !![]()
كليد دوم رو روي خطوط فعال كردن.
ديگه نميتوني از اين كارا بكني !![]()
منظورتون از کلید دوم چی هست ؟ مگه چندتا پسورد داریم ؟
مک فیلتر رو شاید منظورتون هست؟
الان دقیقا از ساعت چند تا چند دانلود رایگان هست؟
سلام
من الان 1 هفته میشه توی ساعات دانلود رایگان ( معمولا 4 به بعد) اینترنتم قطع میشه و حتما باید دستی ری کانکنت کنم! کسی به چنین مشکلی برنخورده؟! من با V-pn و از FS دان میکنم.
سلام قاسم چطوری؟ من هم همین مشکلو داشتم منم با vpn از fs دانلود میکنم اگه ویندوزت 7 هستش برو تو internet options در تب connection در پایین پنجره تیک گزینهalways dial for default connection بزن idm خودش هروقت قطع بشه دوباره کانکت میکنه vpn هم خودش به طور خودکار redial میده ایشالا که مشکلت حل میشه
آقا مگه ip استاتیک رو به شخص هم میدن؟![]()
الان که برداشته شده ولی قبلا" چطوری میشد این کار رو کرد ؟ مگه خط تلفن همون خونه یا ساختمون رو نمی خواد ؟چه طوری میشه که کسی دیگه هم استفاده کنه ؟
![]()
سلام.بچه ها سرعت دانلود روزانه شبانه پارس چجوریاست؟![]()
سلام دوستان
ببینین من از دیشب 1:40 تا 2:07 کانکت شدم بعد 2:07 یه بار دیسی کردم چون واقعا Sent , Receiv افتضاح بود راجب Ping هم که چیزی نمیگم . اما از 2:07 یه ضرب تا 13:02 کانکت بودم البته خواب بودم مونده بود رو Ping همین طور که میبینین خود پارس به صورت اتوماتیک از یه ساعتی تا یه ساعت مشخص شده ترافیک ارسالی و دریافتی رایگان رو مشخص میکنه. بس نتیجه این که بچه ها میگن حتما (باید) ساعت 6:59 دیسی شی این درست نیستش.
این حجم کم رو که میبینین من دانلود کردم به خاطر این هستش که از سرور خوبی دانلود نداشتم به طور مثال البته تبلیغ نباشه ، من وقتی که از سرور راپید دانلود میکنم از ساعت 1:15 تا ساعت 5:45 حجمی در حدود راحت بالای 2 گیگ دریافت میکنم ولی وقتی با مدیا فایر دانلود میکنم از ساعت 1:15 تا 6:59 کمتر از 2 گیگ دریافت میکنم ، بس سروری که از اون دانلود دارید باید سرور خوبی باشه تا نتیجه خوبی دریافت کنید
وحشتناک هست
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)