آخه کسی اینجا از استان هرمزگان هست که منو راهنمایی کنه؟ من از شهر میناب هستم. توی یه پانسیونم که خط تلفن نداره و نمیتونم ای دی اس ال داشته باشم! اگه مبین نت کفایت کنه برام که خیلی عالی میشه ولی اگه خوب نباشه باید برم دنبال خط تلفن! و خلاصه دردسر داره!!!! راستی فروشنده ی مبین نت اینجا، به من گفت دکلشون اتفاقا نزدیک به همون محلیه که من زندگی میکنم. حالا با این وجود احتمالش هست که از سرعتش راضی باشم؟ بازم میگم من استفاده ی دانلودی زیادی ندارم و فقط واسه پیج باز کردن میخوام در حد فیس بوک مثلا. البته با استفاده از وی پی ان وفیلتر شکن و اینا! راستش من یه بار رفتم نمایندگیش طرح هایی که معرفی کرد یکیش بود که 512 بود و یک ساله و باید 200 هزارتومن پرداخت میکردیم، به نظرم اون برام مناسب اومد تا اگه راضی هم نبودم حداقل زیاد ضرر نکرده باشم! حالا این طرح کسی میدونه مودمش چه مدلیه و آیا خوبه و آیا میشه با تبلت هم ازش استفاده کرد؟ اخه دیگه وقت نکردم برم از نمایندگی باز بپرسم اینارو! اصلا یادم نیس بقیه طرحاش چه جوری بود!!!! حالا کسی هست منو راهنمایی کنه؟ زیر یک سال نداره؟ مثلا یک ماه! تا اگه نخواستیم یا سرعتش خوب نبود، دیگه ولش کنیم بریم سراغ یه چیز دیگه؟ !!! به نظرم باید یه امکان تست کردن سرعت رو میداد این شرکت!
در مورد طرح های زیر یک سال و کوتاه مدتش منو راهنمایی کنین لطفاً! مخصوصا شما جناب مبین نت. ممنونم.