باز خوبه شما وصل هستید
برای من که هر پنج دقیقه یکبار قطع میشه باز باید به مودم ریست بدم ۵ دقیقه کار کنم...
کلا فعلا بیخیالش شدم از ای دی اس ال مخابرات استفاده میکنم اونم افتضاحه اما حداقل هی قطع نمیشه
باز خوبه شما وصل هستید
برای من که هر پنج دقیقه یکبار قطع میشه باز باید به مودم ریست بدم ۵ دقیقه کار کنم...
کلا فعلا بیخیالش شدم از ای دی اس ال مخابرات استفاده میکنم اونم افتضاحه اما حداقل هی قطع نمیشه
منم فعلا بیخیال ایرانسل شدم و دارم از مبین نت استفاده می کنم دقیقا اونم افتضاحه ولی لااقل اینقدر پکت لاست نمیده.
دوست عزیز باید از سرویسهای دیگه استفاده کنید.
اگه خواستید توی پیغام خصوصی بهم بگید.
من که دو مگ و یک مگ رو داشتم افتضاح بود الان یک مگ دارم فقط کسی اینو جواب نداد که من کل این ماه که با یک مگ سر کردم همیشه سرعت 30 کیلوبایت بود ولی دو سه روزه سرعت 80 تا 90 تا هم میشه بنظرتون یعنی بهبود انجام دادن یا کلکشون اخر ماه سرعت رو میبرن بالا که ما شارژ کنیم البته چند شبه شبا تغریبا ساعت 12 اینا وایمکس قطع میشه و 707 میگه که داره بهبود انجام میشه یعنی راسته؟؟
بنظرتون برای ماه دیگه 512 نامحدود بگیرم خوبه؟؟
چون قبلا که 512 محدود البته داشتم سرعت ثابت روی 64 بود
دوستان دیشب دوباره سرویس ها رو آپدیت کردن و مشکل سرعت حل شد
حدودا ساعت 2 کلا آنتن رفت با پشتیبانی که تماس گرفتم گفت یه سری بروز رسانی هست و تا صبح درست میشه
الان که وصل شدم سرعت مثل قبل عالی شده
من سه ساله تقريبا اينو دارم ، هيچوقت به افتضاحيه اين سه چار روزه نبوده . ديشب زنگ زدم گف فردا درس ميشه ،كله ي صبح كه تست كردم همون گ ....ي بود كه بود
اونوخ از شيشصد روز قبل پايان دوره هر روز هشت صبح اس ام اس ميزنن كه پول ندين در كسري از ثانيه قطع مي شه ! بعدش ديگه اس ام اس نمي ده الان كه شص هفتاد تومن واسه يه ماه ريختم تو شيكمشون ،يا قطعه يا بايد جون بكنه يه سايت بانك رو باز كنه ، سايتاي خارجي كه ديگه هيچي !
دوستانی که مشکل داشتن و تمدید کردن بعد از تمدید هم مثل سابق بد هست؟
میخوام اگر فرقی نکرده تا ۴ ۵ روز تمدید نکنم حیفه پول...
تایید میشه . سرعتش درست شد .
دیشب سرعت عالی شده بود بدون هیچ مشکلی اما تا ماهیانه من خودکار شارژ شد همه چی شد مثل قبل و سرعت کاملا افتضاح شد...
واسه کسایی که تازه ثبت نام کردن هدیه میدن؟؟؟؟
من حسابم رو نگاه کردم 6 گیگ بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)