نه نيستي
بعد يه سال مياي ميخواي راموس هم باشي
خجالتم نمي كشه :دي
فردا شب نوبت رونالدو :دي
نه نيستي
بعد يه سال مياي ميخواي راموس هم باشي
امروز اصلا حال خبر گذاشتن نداشتم اما اين خبر يه حال ديگه اي بهم داد
گفتم بذارم شما هم حال كنيد
كاكا: براي تحقير بارسلونا آمدهام یوفا: بازيكن تازه وارد و برزيلي رئال مادريد در اولين واكنش خود پس از عقد قرارداد با رئال مادريد گفت: براي تحقير بارسلونا آمادهام.
به گزارش یوفا كاكا عنوان كرد: قرارداد من با رئال مادريد منعقد شده اما بر سر برخي جزئيات بايد بيشتر با پرس صحبت كنم كه به احتمال فراوان مشكلي در اين موارد نداريم.
وي افزود: اينكه مدت ها مدنظر رئال مادريد بوده ام براي من بسيار ارزشمند است و اگر بارها بر ماندنم در ميلان تاكيد كرده ام به اين خاطر است كه نمي خواستم هواداران را از خود برنجانم.
كاكا بدون آنكه خبرنگاران سئوالي بپرسند؛ گفت: من براي تحقير بارسلونا آمده ام و در سال آينده اين كار را انجام خواهم داد.
كاكا در پاسخ به اين سئوال كه آيا از رقابت با بزرگان مادريدي هراسي دارد يا خير تاكيد كرد: آنقدر تجربه دارم كه تحت تاثير اين مسائل قرار نگيرم اما مي دانم كه روزهاي سختي در پيش روي من است.
طبق اعلام منابع خبري كاكا با رئال مادريد تا سال 2015 قرارداد بسته است.
سران رئال مادرید پس از خرید کاکا، حالا قصد خرید کریس رونالدو را دارند.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
سران رئال مادرید چندسالی است که به دنبال خرید کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد هستند و علاقه زیادی به جذب این مهاجم پرتقالی دارند. البته ممکن است با قیمت بالای رونالدو و خرجی که برای خرید کاکا از میلان کردند، مقداری در پول به مشکل برخورند.
پرز قدرت و استعداد مثال زدنی در جذب بازیکنان بزرگ دارد و این را در دوره اول ریاستش با خرید امثال، لوییس فیگو، زیدان، بکهام، رونالدو و اوون نشان داده است. این قدرت به هواداران مادریدی این امید را می دهد که رونالدو را هم در تیم خود و با لباس معروف رئال مادرید ببینند.
البته پرز می داند که خرید تمام ستاره های لیستش کار مشکلی است و قصد هم ندارد اشتباه خرج کند و اینکه رابطه ای را با باشگاه حریف بر هم زند. به همین دلیل وی تصمیم دارد ابتدا به سران منچستر مذاکره و سپس به سراغ خود رونالدو برود.
فلورنتینو پرز در مصاحبه با شبکه Sky Sport 24 گفت: "ما همیشه به خرید بازیکنان بزرگ فکر می کنیم. کریستیانو رونالدو و زلاتان ابراهیموویچ هم جزو همین بازیکنان هستند. ما دوست داریم که این بازیکنان را به رئال مادرید بیاوریم، ولی خرید همه آنها برایمان مشکل است و نمی شود همه آنها را در یک تیم برای یک فصل جای داد. ما اول به سرغ منچستر یونایتد برای خرید رونالدو می رویم و سعی می کنیم با منچستر یونایتد مذاکرات خوبی داشته باشیم، چرا که قبل از هرچیز برای ما روابط بین دوباشگاه مهم است."
سلام
آقا من یکی از طرفدارای باشگاه منچسترم.
ظاهرا این جور که بوش میآد رونالدو رفتنیه.
یه سوال از احمد حون داشتم: احمد جون تو که اینقدر روابط نزدیکی با پرز داری میتونی ازش بپرسی که آیا قصد خریدن نمانیا ویدیچ رو هنوز تو سرش داره یا؟( نه آخه توی یکی از مصاحبه های قبلیش صراحتا این موضوع رو عنوان کرده بود و تاکید کرده بود که دیگه نمیخواد اشتباهی رو که سال 2001 مرتکب شد و همه اش مهاجم خرید و به خط دفاعی فکر نکرد رو تکرار کنه. برا همینم میخواست به همراه رونالدو ، ویدیچ رو هم به مادرید بیاره!)
ایییی چقدم من از هاینزه بدم میاد : دیمنم هاينزه هستم دي:
هاینزه رو من بودم میفروختم یا ریسه یا چیوو رو میگرفتم : دی
بیاد عالی میشه : دیویدیچ
من همینجا اعلام میکنم کاکا خودمم : ))بعد يه سال مياي ميخواي راموس هم باشي
من راموسم عزیز ! شما برو ساویلا رو وردار !!: دي درنته هم هست ! :دي
شما bجا می کنی !من همینجا اعلام میکنم کاکا خودمم : ))
یکی از بچه های میلانی که طرفدار رئال بود از پارسال اینو گفته بود ! شما برو درنته باش !! :دي
Last edited by SAMCRO; 09-06-2009 at 16:00.
Dudek هم هستش !
سلام
راستش در ایسنا می خوندم که کاکا بعد از ثبت قرارداد گفته امدم تحقیر شدن بارسلونا را ببینم.................
پول چه کار ها که نمیکنه ادبیات کلامی رو تغییر میده
توافق رئال و والنسیا بر سر انتقال ویا
به نوشته مطبوعات اسپانیا داوید ویا در آستانه پیوستن به رئال مادرید قرار دارد...
سایت گل : به نوشته روزنامه مارکا مسئولان رئال مادرید برای جذب داوید ویا با رقم 38 میلیون یورو به توافق رسیدند.ویا که همچنین مورد توجه باشگاه چلسی نیز قرار داشت به تعداد گل هایی که برای رئال در صورت پیوستنش به این تیم به ثمر خواهد رساند دستمزد بیشتری دریافت می کند. رئالی ها بعد از جذب کاکا با رقم 65 میلیون یورو اکنون در آستانه یک خرید گرانقیمت دیگر هستند.فلورنتینو پرس رئیس رئال مردی است که پیش از این نشان داده علاقه زیادی به جذب ستاره ها دارد.این در حالی است که خورخه بالدانو این اخبار و پیوستن احتمالی ویا به رئال را تایید نمی کند.
او به ال موندو دپورتیوو می گوید :"ما هیچ پیشنهاد جدید برای جذب ویا به والنسیا ارائه نکرده ایم و تنها اینکه چه مهاجمی را جذب کنیم با سران باشگاه مذاکره کرده ایم.هنوز باشگاه رئال مادرید رسما توافق برای جذب ویا را تکذیب نکرده و از طرف دیگر آن را تایید هم نکرده است.
گالیانی گفت که رئال 67.2 میلیون یورو واسه کاکا پرداخت کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)