به نظر من اگر از 12:45 گذاشتی بعد از 1 هم دیسکانکت نکن و بزار تا صبح بره ، قبل از ساعت 6 دیسکانکت کن و بررسی کن ببین نتیجه چی بوده
به نظر من اگر از 12:45 گذاشتی بعد از 1 هم دیسکانکت نکن و بزار تا صبح بره ، قبل از ساعت 6 دیسکانکت کن و بررسی کن ببین نتیجه چی بوده
دوستان کسانی که تا بعد از ظهر برای دانلود کردن ار میهن دانلود مشکل داشتند الان امتحان کنند مشکل به کلی حل شده
من و دوستم هر شب از ساعت 12:33 تا 6:57 صبح میزاریم رو دانلود و خوشبختانه تا حالا که برامون رایگان حساب شده
دوستان کسی می دونه سپنتا سرویساش چطوره ؟ سرعتش خوبه بده ؟ این پارس با این وضعیتدیگه به درد نمی خوره !!!
![]()
دوستان الان به صورت کاملا" مویی تا ساعت 1:03:53 به مدت 33 دقیقه از ترفند استفاده کردم و 101.17 مگ دانلود داشتم
ولی الان سرعت خیلی اومد پایین![]()
من از 12:35 گذاشتم برا دانلود تا 01:05 رایگان حساب کرد اما قبل 1 سرعت تا 220 میرفت اما وقتی ساعت 1 شد سرعتم تا حدود 70~80 پایین آمد!!!!
بیشتر اوقات همین حالت پیش میاد + اینکه بعد از ساعت 6 هم تا 7 معمولا همین روال ادامه داره
با سلام خدمت دوستان.
قبلا با اکنت دوستم کانکت میشدم ولی الان نمیشه کسی اطلاع داره چی شده .لطفا کمک کنید 6 گیگ ترافیک داره می پره تا چند روز دیگه. (پارس آنلاین)![]()
Last edited by BSABSA; 21-08-2011 at 07:17.
اصلا سمت سپنتا نرو كه 2زار نميارزه.
من الان محل كارم سپنتا دارم واقعا دايل اپ شرف داره
سرعت دانلودش تو بهترين حالت تا 20 ميره
256 محدود سپنتا
![]()
مثل اینکه جلوی اینگونه دسترسی ها رو بستن
یک نفر دیگه هم یادمه تو همین تاپیک همچین بحثی رو مطرح کرده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)