تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1004 از 1211 اولاول ... 4504904954994100010011002100310041005100610071008101410541104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,031 به 10,040 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا منظورم از این توضیح این بود که واقعا وقتی آدم به یک شیوه تیم آشنا هست و اون رو قبول داره و اعتقاد داره می تونه باهاش موفق بشه. جالب اینه که تقریبا تمامی بازیکنانم توی گل های به ثمر رسیده موثر بودن:
    زلاتان : 2 گل
    هانری : 1 گل 1 پاس گل
    مسی : 1 گل 1 پاس گل
    ماکسول : 1 گل
    دنی آلوز : 1 پاس گل
    ژاوی : 1 گل
    اینیستا : 1 گل 1 پاس گل
    رافا مارکز : 1 پاس گل
    منم موافقم. به نظر من هر تیمی یه شیوه ای و سیستمی مخصوص به خودش داره.مثلا من با والنسیا با همون سیستم پیش فرضش یعنی 1-3-2-4 من راحت همه تیمهای بزرگ مثل بارسا و رئال رو می برم چون بازیکنانش با این سیستم قشنگ جور هستن.همچنین با چلسی با سیستم 2-4-4 لوزی به صورتی که در اصل چهار تا هافبک وسط باشه من خیلی عالی بازی می کنم و واقعا یک سیستم ایده آل هستش

به نظرم قویترین حریف ها توی PES تیم های رئال و اینتر هستند واقعا وحشتناک حمله می کنن. البته واقعا سخته مقابل بارسا بازی کنی به نظرم سخت ترین حریف خود بارسا هست.
    علاوه بر اون تیمهایی که گفتی چلسی هم خیلی عالی بازی می کنه. البته این فقط سیستم و بازیکنان ربط نداره.تاکتیکها هم توی این بازی خیلی تاثیر داره.قسمت team style خیلی مهم هستش و با استفاده از تغییر اون تیم تغییر زیادی از نظر تاکتیکی می کنه.تیمی مثل بارسلونا از این نظر به طور پیش فرض خیلی خوب طراحی شده و دلیل قوی بودنش بیشتر به این خاطر هستش.

و جالب تر این که شما می تونید با شونسوکه ناکامورا به راحتی آب خوردن ضربات ازاد رو گل کنید. امتحان کنید! شوت هاش کات عجیبی داره من نمی دونم چه فعل و انفعالی صورت دادن و چی باعث شده این کات باور نکردنی بگیره شوت های ناکامورا
    البته ناکامورا توی واقعیت یه ضربه کاشته زن فوق العاده هستش ولی شاید دلیل اینکه این قدر شما میگی خوب میزنه این هست که هم وطن شرکت این بازی هستش ولی جدی ضربه کاشته ها یکمی توی این شماره نسبت به قبل سختر شده ولی من نمی دونم چرا دو ضرب راحت گل می کنم مخصوصا وقتی با لمپارد ضربه کاشته دو ضرب میزنم دروازه بان توی دروازه بان نباشه بهتره چون آن قدر محکم میزنه که اگر توپو دروازه بان بگیره با توپ توی گل میره فکر کنم همون طور کارهایی که حسین می کنه بهترین کار هستش یعنی با استفاده از نرم افزار چند درصد از قدرت شوت بازیکنان کم می کنه تا واقعی بشه
    Last edited by vahidgame; 15-02-2010 at 12:22.

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام به همه دوستان.من تازه اومدم تو کار ویرایش بازی.راستش هیچی سر در نمیارم.مثلا نرم افزار کیت سرور رو هرچی سعی کردم نتونستم دانلود کنم.یا فایلش خراب بود وسط دانلود error میداد یا آپ تاریخ گذشته داشت.تورو خدا کمکم کنین.خیلی دوست دارم یاد بگیرم.اول از همه یه فایل سالم نرم افزار واسه دانلود.بعد بیان شیوه کار(البته به صورت زیر دیپلم) مخصوصا اجرای پچ ها که بازی رو upgrade میکنه.ممنون از کمک همه
    سلام دوست عزیز . شما باید به این انجمن تشریف ببرید تا به مشکلات شما بهتر رسیدگی بشه .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من یه مشکلی دارم وقتی یه بازی میکنم تو مسترلیگ یا حداکثر دو بازی خوذ به خود از بازی در میاد بیرون و اروری میده رو صفحه دسکتاپ که پایین عینشو گذاشتم فقطم dont sent داره با sent error report وقتیم ok میکنمش کلا از بازی درمیادکسی میدونه مشکل چیه؟؟
    pro evolution soccer 2010 has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the inconvenience.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند وقت پیش پرو رو نصب کردم خیلی خوب کار میکرد بعد پاکش کردم دوباره نصب کردم البته یه نصخه دیگه ها مشکلم اینه که بگیر نگیر داره یه دفعه خوب بالا میاد یه دفعه بالا میاد تیک میزنه
    گرافیکم 1 گیگه البته اختصاصیش 256 رممم 4 گیگ تو ستینگ که میرم به همه سیستمم good داده
    directx و بقیه نرم افزار ها رو هم نصب کردم
    به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم من یه بار بازی رو نصب کردم خیلی خوب اجرا میشد حالا یه نسخه دیگه نصب کردم (ویندوزم ویستای 64 بیتی سرویس پک دو) نمی دونم چرا هی تیک یا همون لگ میزنه!!!!!
    رمم 4
    گرافیک اختصاصیم 1024 (256 نیست)

باید چیکار کنم؟؟؟directx و بقیه نرم افزار ها نصب شده

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه مشکلی دارم وقتی یه بازی میکنم تو مسترلیگ یا حداکثر دو بازی خوذ به خود از بازی در میاد بیرون و اروری میده رو صفحه دسکتاپ که پایین عینشو گذاشتم فقطم dont sent داره با sent error report وقتیم ok میکنمش کلا از بازی درمیادکسی میدونه مشکل چیه؟؟
    pro evolution soccer 2010 has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the
    inconvenience.
    این مشکل رو خیلی ها دارند و هنوز فکر نکنم برای حلش راهی پیدا شده باشه.فکر کنم این مشکلها به خاطر کرک بازی هستش یا پچ هایی هست که دانلود می کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خداییش قوی ترین بازیکن pes بین کل تیما Benzema هست خیلی رعالو قوی کرده ولی من خریدمش الان واسن تو بارسلنا بازی میکنه آرشاوین رو هم خریدم اونم خیلی باهاله

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

موقع ترکیب تیمها وقتی رو بازیکنی هستی مشخصات بازیکن را نمیاره
    باید یکی از دکمه های ال را بزنی تا بیاره
    ایا فیکسی واسه این قسمت نداره ؟
    همچنین ترکیب را ضخیره نمیکنه
    برای هر بازی باید ترکیب بدی
    ادم خسته میشه
    این چطور واسه این فیکسی چیزی نیومده ؟
    Last edited by golmohammadi; 15-02-2010 at 16:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من یه مشکلی دارم وقتی یه بازی میکنم تو مسترلیگ یا حداکثر دو بازی خوذ به خود از بازی در میاد بیرون و اروری میده رو صفحه دسکتاپ که پایین عینشو گذاشتم فقطم dont sent داره با sent error report وقتیم ok میکنمش کلا از بازی درمیادکسی میدونه مشکل چیه؟بعضیا میگن مشکل از پچه یا کرکشما فکری به نظرتون میرسه؟
    pro evolution soccer 2010 has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the
    inconvenience.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسی میتونه یه ترکیب توپ واسه رئال مادرید بزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •