منم موافقم. به نظر من هر تیمی یه شیوه ای و سیستمی مخصوص به خودش داره.مثلا من با والنسیا با همون سیستم پیش فرضش یعنی 1-3-2-4 من راحت همه تیمهای بزرگ مثل بارسا و رئال رو می برم چون بازیکنانش با این سیستم قشنگ جور هستن.همچنین با چلسی با سیستم 2-4-4 لوزی به صورتی که در اصل چهار تا هافبک وسط باشه من خیلی عالی بازی می کنم و واقعا یک سیستم ایده آل هستشحالا منظورم از این توضیح این بود که واقعا وقتی آدم به یک شیوه تیم آشنا هست و اون رو قبول داره و اعتقاد داره می تونه باهاش موفق بشه. جالب اینه که تقریبا تمامی بازیکنانم توی گل های به ثمر رسیده موثر بودن:
زلاتان : 2 گل
هانری : 1 گل 1 پاس گل
مسی : 1 گل 1 پاس گل
ماکسول : 1 گل
دنی آلوز : 1 پاس گل
ژاوی : 1 گل
اینیستا : 1 گل 1 پاس گل
رافا مارکز : 1 پاس گل
علاوه بر اون تیمهایی که گفتی چلسی هم خیلی عالی بازی می کنه. البته این فقط سیستم و بازیکنان ربط نداره.تاکتیکها هم توی این بازی خیلی تاثیر داره.قسمت team style خیلی مهم هستش و با استفاده از تغییر اون تیم تغییر زیادی از نظر تاکتیکی می کنه.تیمی مثل بارسلونا از این نظر به طور پیش فرض خیلی خوب طراحی شده و دلیل قوی بودنش بیشتر به این خاطر هستش.به نظرم قویترین حریف ها توی PES تیم های رئال و اینتر هستند واقعا وحشتناک حمله می کنن. البته واقعا سخته مقابل بارسا بازی کنی به نظرم سخت ترین حریف خود بارسا هست.
البته ناکامورا توی واقعیت یه ضربه کاشته زن فوق العاده هستش ولی شاید دلیل اینکه این قدر شما میگی خوب میزنه این هست که هم وطن شرکت این بازی هستشو جالب تر این که شما می تونید با شونسوکه ناکامورا به راحتی آب خوردن ضربات ازاد رو گل کنید. امتحان کنید! شوت هاش کات عجیبی داره من نمی دونم چه فعل و انفعالی صورت دادن و چی باعث شده این کات باور نکردنی بگیره شوت های ناکاموراولی جدی ضربه کاشته ها یکمی توی این شماره نسبت به قبل سختر شده ولی من نمی دونم چرا دو ضرب راحت گل می کنم مخصوصا وقتی با لمپارد ضربه کاشته دو ضرب میزنم دروازه بان توی دروازه بان نباشه بهتره چون آن قدر محکم میزنه که اگر توپو دروازه بان بگیره با توپ توی گل میره
فکر کنم همون طور کارهایی که حسین می کنه بهترین کار هستش یعنی با استفاده از نرم افزار چند درصد از قدرت شوت بازیکنان کم می کنه تا واقعی بشه