با سلام مجدد ،
متاسفانه من اصلا نمیتونم 192.168.1.1 را باز کنم ، حتی با اینکه یک بار مودم را ریست سخت افزاری کردم
با سلام مجدد ،
متاسفانه من اصلا نمیتونم 192.168.1.1 را باز کنم ، حتی با اینکه یک بار مودم را ریست سخت افزاری کردم
دوستان ممکنه بگین که ارور 901 مودم مربوط به چه خطاییه
باتشکر
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
دوست عزیز یه بار با اکسپلورر امتحان کن و در حالت work offline بذار ببین فرقی نمیکنه
اگر 192.168.1.1 مطابق عکسی که پینگ گرفتید ازش باشه احتمال داره شما تو مرورگرتون ------ ست کرده باشید. یا تو تنظیمات کارت شبکه ipv4 دیفالت گتوی 192.168.1.1 تعریف نشده
با سلام مجدد
دوستان من یک بار هم کارت شبکه را Uninstall و Install مجدد کردم و دوباره به کارت شبکه Ip دادم ، مطابق تصویر زیر
اما حالا وقتی از 192.168.1.1 پینگ میگیریم ، Request Timed Out میشه ، متاسفانه ؟!
به نظر شما ، مشکل کجاست ؟
پ . ن : مرورگر رو پروکـــــسی ست نبود .
پ . ن 2 : با حالت آفلاین مرورگر هم چک کردم .!
سلام
- شما IP-Address رو روی 192.168.1.1 تنظیم کردین که مخصوص مودمه. و این تداخل ایجاد کرده.
- اولا پیشنهاد میکنم همه اینها رو بذارید رو اتومات تا خود مودم به سیستم هاتون IP بده.
- حالا اگه میخواهید دستی ست کنید 192.168.1.1 رو باید بذارید واسه مودم (Default Gateway) و برای IP-Address مقدار 192.168.1.2 رو وارد کنید. که بجای 2 میتونید هر عددی تا 254 هم بذارید. این عدد برای هر سیستم باید مختلف باشه.
Last edited by a6l3i; 07-10-2010 at 16:17.
سلام.
من یه مودم میخوام بخرم که 1پورته باشه...یعنی یه چیزی میخوام که فقط وصلم کنه به نته پرسرعت .... ارزون ترین مودم چیه الان؟
ممنون
با سلام
شما dlink 2520U بگيريد
هم كارايي خوبي داره هم ارزون هست و پيدا ميشه
البته مدل هاي زيادي هست توي رنج قيمت پايين و با كارايي مطلوب و خوب
موفق باشيد
با سلام
كسي ميتونه بگه چرا مودم مگانت من وقتي اي پي192.168.1.1 رو ميزنم گزينه Advanced رو نداره؟
كه طبق دفترجه راهنما بايد براي كانفينگ از اون استفاده كنم
با چه یوزرنیم و پسوردی لوگین مکنید؟
سلام
تصویر زیر رو نگاه کنید:
برای یه کاری باید 3 تا از اینارو پاک می کردم به خاطر همین به جز اون دومی بقیه رو پاک کردم و بعد از اون کلا adsl قطع شد و دیگه به هیچ وجه نمیره
الان فکر کنم به همین قسمت تنظیمات مودم برم و اون 3 تا رو دوباره به همون صورت اد کنم درست بشه ولی مشکل من الان اینه که به هیچ وجه دیگه به قسمت 192.168.1.1 نمیره! هر کاری کردم یعنی این درست نشد. خیلی عجیبه که به این جا نمیره!!!
الانم مجبور شدم با dial up بیام باید چی کار کنم که درست بشه؟ :(
ممنون
..........
ویرایش شد: بالاخره یه جوری تونستم به اون قسمت تنظیمات مودم برم
بعدش اون 3 تا رو دقیقا همون جوری اد کردم درست شد!
حالا سوال اینجائه چه جوریه برای بعضی ها 1 دونه ست برای من 4 تا؟
مشکل اینجاست که به خاطر همین یه بازی رو نمیشه آنلاین بازی کرد. یعنی حتما باید یه دونه یعنی همون دومی باشه!
Last edited by vahidgame; 08-10-2010 at 20:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)