دوستان شما هم تو کانکت شدن به یاهومسنجر مشکل دارین؟؟
10 دقیقه صبر کردم تا وصل شد.
مال دوستمم دیروز همینجوری بود.
گفتم شاید مال شمام اینطوری باشه.
دوستان شما هم تو کانکت شدن به یاهومسنجر مشکل دارین؟؟
10 دقیقه صبر کردم تا وصل شد.
مال دوستمم دیروز همینجوری بود.
گفتم شاید مال شمام اینطوری باشه.
برا من که سریع و بدون مشکل کانکت شد.
2 مگ محدود آمل
من که اینقدر باهاش ور رفتم تا کانکت شد.
حالا نمیدونم مشکل از نته یا ویندوز.
آقا معلوم کن جشنواره 1مگ محدود گرفتی یا نامحدود ... از مذاکرات ایران و آمریکا هم مهمتر شده برا ما![]()
و بالاخره منم تصمیم گرفتم 1 مگ 6 ماهه تمدید کنم...!
دوستانی که تو بابلسر هستن از وضعیت نت مخابرانت راضی ان؟
بعدشم این قضیه خاموش روشن کردن مودم قبل ساعات رایگان چجوریه؟؟؟
واقعا" موندم چرا شما 6 ماهه تمدید می کنین،از isp سرویس بگیرین،هم پینگ هم وبگردیتون عالیه هستش،حداقل شبی 2.5 گیگ هم می گیرید،8 گیگ ترافبک ماهینانه هم دارید فقط با 28 تومن
![]()
Last edited by ruzbeh1; 02-10-2013 at 08:09.
آقا روزبه شما تضمین میکنی من اگه سرویس 1 مگ 8 گیگ نوین نت بگیرم تو 3 ساعت رایگانی که داره حداقل 3 گیگ میتونم دانلود داشته باشم؟
با سلام 3 گیگ الانه نه،اما سرعت دانلود 220 هستش تو تابم رایگان اگه مرکز مخابراتیتون خوب باشه،الان اگه مرکزتون خلوت باشه تو تابم رایگان که 3 ساعت هستش بین 2 تا 2.5 گیگ می تونی دانلود کنی،3 نه،چون من از مرکز مخابراتی شما خبر ندارم،تضمینی نمی کنم،باید امتخان کنی،اما امتحانش ضرر نداره،یک ماه بگیر اگه بد بود دوباره بیا مخابرات،به نطر من یک راه اینه که زنگ بزنی پشتیبانی نوین نت،بگی تو تایم رایگان با سرویس 1 مگ تا چند گیگ می تونی دانلود کنی
تایم اوت را با اینترنت مخابرات تجربه کنید !!
ی اینترنت نمیتونن تحودم بدن ی مشت گوساله جمع شدن
45 دقیقست دارم سعی میکنم ی عکس آپلود کنم
![]()
دوست عزیز چرا به حیواناتی توهین میکنی که کل وجودشون پر از فایده س ! به اینها فقط یک اسم میاد انگل واقعا برازندشونه . تازه این تایم اوتها و پیینگ در مقابل اینترنت من چیزی نیست پینگم بالای دوهزار که تا حدود 4000 هم میرسه البته هر سه ثانیه یک تایم اوت هم بهش اضافه بکنید ببنید چه میکنه این انگل !(توی قسمت اینترنت کرمانشاه دربارش نوشتم)
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)