برای ضحی که رفته شاید به خاطر این باشه که ماناماد خصوصیه و نامحدودا رو برنداشته شاید هم بعدا برشون داره
برای ضحی که رفته شاید به خاطر این باشه که ماناماد خصوصیه و نامحدودا رو برنداشته شاید هم بعدا برشون داره
واسه من سرعت خوبه بیشتر اوقات با گسترش وصل میشم گاهی اوقات هم با 2.185.33 یا 2.185.66 واسه شما هم اینطوریه ؟
![]()
مخابرات داره گند میزنه دیگه ......
الان دیگه واقعا"پر محدود کم سرعت شده![]()
سلام دوستان
من وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم چراغ اینترنت خاموشه اما به محض فعال کردن وای فای گوشی یا لبتاب چراغ اینترنت مودم روشن و قابل استفاده میشه ....
من میخام اینطور نباشه و به محض خاموش روشن کردن مودم به صورت اتوماتیک چراغ اینترنت مودم روشن بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید
pasict.com
ولی حضوری بری بهتره چون سیستم مسخره ای داره پول بلند میکنه ولی گاهی فعال نمیشه .
نه تاحالا از این ای پی ها برام نیومده
سرعت افتضااااااااااااااااااااا اح سایتای ملی سریع باز میشن سایتای خارجی چند دقیقه طول میکشه تا باز بشن همین فروم p30world باید 2-3دقیقه بمونم تا باز بشه تایم اوت هم که تا دلتون بخواد حالم دیگه از این نت بهم میخوره دیگه هیچ نکته مثبتی جز شبانه براش نمونده که مثل اینکه برا اون هم نقشه هایی دارن ipهای گسترش ارتباطات که بعضی سایتا رو باز نمیکنن ipهای مخابرات هم اینقدر کنده که اعصابمو خورد کرده
![]()
Last edited by farshad0123; 21-04-2014 at 21:23.
خاک بر سر مخابرات ، با حذف نامحدود از لیست تعرفه هاش ، تعداد زیادی از کاربر هاش رو از دست میده.
من که 16 ام همین ماه ، قرار دادم تموم میشه ، بعدش میرم از رفاتک سرویس نامحدود میگیرم ( البته وایرلس )
نامحدود برای کلی شرکت های مخابرات خوزستان حذف خواهد شد و این فکر کنم فقط در استان خوزستان باشه دوستانی که خارج از استان خوزستان از مخابرات اینترنت میگیرن کیا هستن ایا این طرح برای شما هم انجام شده؟؟؟
علی از بچه های بالا بپرس ببین اوآسیس هم نامحدودا رو حذف کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)