اینترنت مگ ای که خوبه دیگه داری میشه گیگ! اینجا سازمان زیرساخت میاد اطلاعیه میده 256 کیلوB رو هر شرکت میتونه بین 10 نفر تقسیم کنه! یعنی هر نفر سرعت دانلودش به 3.2 میرسه! خودشونو مسخره کردن با این اینترنت به اصطلاح پرسرعت! دیال آپم نمیشه اسمش!
اینترنت مگ ای که خوبه دیگه داری میشه گیگ! اینجا سازمان زیرساخت میاد اطلاعیه میده 256 کیلوB رو هر شرکت میتونه بین 10 نفر تقسیم کنه! یعنی هر نفر سرعت دانلودش به 3.2 میرسه! خودشونو مسخره کردن با این اینترنت به اصطلاح پرسرعت! دیال آپم نمیشه اسمش!
واقعا چی بگم ؟ هرچی فکر میکنم که اوضاع رو یجور دیگه ببینم نمیشه
حالا رتبه سرعت اینترنت کشور که از 173 رتبه 168 از آخر رو کسب کرده به کنار .. کلا نابودیم
یه سفره ای پهنهو دور هم خوشن !
شما هم به خودت زیاد فشار نیار. اینا همشون از یه ایل و قماشن !
من میخام امشب امتحانی از 12:45 تا 1:00 بزارم واسه دانلود ببینم کم میکنه یا نه میتونم بعد از ساعت 1 مثلا01:03 دیس کنم بعد ببینم کم کرده یا نه؟
دوستان من 512 دارم پینگم باید چند باشه صفحه قبلی هم گفتم کسی جواب نداد![]()
آره . ولی اگه قبل از 1 دی سی شی کم می کنه و نباید هم تعجب کنیحتما" بعد از 1 دی سی شو .
رفیق پهنای باند ربطی به پینگ نداره.
پینگ به فاصله ی شما تا مرکز مخابراتی بستگی داره والبته کیفیت خط هم تاثیر مستقیم داره و مهمتر از همه به تعداد نفراتی که با شما share هستن بستگی داره که ماشالا اینا هر پورت رو بین 10 نفر شیر میکنن خوب معلومه که پینگ داغون میشه.
شما اگه میخای پینگت بهتر بشه باید IP STATIC بگیری.
برو اینجا همه چیز رو توضیح داده.
-------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اواتارت عشقه منه![]()
میتونم از 12:50 کانکت بشم؟فقط واسه تست کردن؟![]()
اره فقط زودتر از 1 دیسی نشو مثلا 12:50 استارت بزن تا 1:05
حالا مگه 10 دیقه یه ربع چقدر میشه دانلود کرد با این سرعت مزخرف
میخوام برم وار آنلاین بازی کنم با این پینگ مسخره نمیشه هیچ کاری کرد
--------------------------------------------------------
پینگ مسخره با چی پی ان
![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)