تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1002 از 1024 اولاول ... 250290295299299899910001001100210031004100510061012 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,011 به 10,020 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال خارج از موضوع:

من الان با فی*ل*تر شکن اومدم. برام انجمن فیل * تر شده کس دیگه ای این مشکلو نداره؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بابا اینا رویه خاصی توی بررسی که نداشتن . به من گیر داده بود میگفت کورنومتر میخوای چکار؟(آخه من عادت کرده بودم سر آزمونای قلمچی از کرنومتر استفاده میکردم) بعد سر آزمون پشت سریم از ماشین حساب جیغ جیغیا همراش اورده بود کسیم کاری به کارش نداشت! تازه بعد از کنکور به پسره میگم ماشین حساب واسه چی اوردی؟میگه مهندسی نیست که ! بهش گفتم خسته نباشی

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

یه سوال خارج از موضوع:

من الان با فی*ل*تر شکن اومدم. برام انجمن فیل * تر شده کس دیگه ای این مشکلو نداره؟
    اگه به جای .com از ir . استفاده کنی راحت باز میشه و فی.لتر نیست. یعنی توی آدرسی که به فیل.تر ش.کن دادی به جای این دوتارو عوض کن دیگه نیازی به فی.ل. تر شکن نیست

3. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

بابا اینا رویه خاصی توی بررسی که نداشتن . به من گیر داده بود میگفت کورنومتر میخوای چکار؟(آخه من عادت کرده بودم سر آزمونای قلمچی از کرنومتر استفاده میکردم) بعد سر آزمون پشت سریم از ماشین حساب جیغ جیغیا همراش اورده بود کسیم کاری به کارش نداشت! تازه بعد از کنکور به پسره میگم ماشین حساب واسه چی اوردی؟میگه مهندسی نیست که ! بهش گفتم خسته نباشی
    جدی؟کسی بهش چیزی نگفت؟!
    منم میخواستم این کار رو بکنم یعنی ماشین حساب ببرم کسی گفت چرا بگم مگه اشکال داره ولی دیدم یه کم نامردیه و به ریسکش نمی ارزه واسه همین نبردم
    البته خوب شد نبردم چون خیلی مراقبای ما مراقب بودن! نذاشتن یکی از بچه ها آب میوه بیاره سر جلسه!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

یه سوال خارج از موضوع:

برای منم p30world.com فیلتره ولی p30world.net مشکلی نداره الان هم بدون فیلتر شکن اومدم...

6. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نه عزیز من ! منظور من اینه که اگه ما بشینیم درصدی که واسه هر درس اوردیم رو ضربدر ضریبش بکنیم (جدا از رتبه و ترازو اینا) آیا این ملاک درستی واسه بالا یا پایین تر شدن تراز هست یا نه ؟ (مثلا دو تا کارنامه از سال های قبل رو انتخاب کنیم و این کارو باشون انجام بدیم بدون در نظر گرفت تراز) :

الان شما این عکس که سمت راستش نمونه ی کارنامه ی داوطلبان سال 88 زبان ازاد هست رو ببینید . ما میام کارنامه ی اول که ترازش 6500 ه رو با همون روشی که بالا گفتم (ضرب درصد هر درس در ضریبش و جمع بستن عددها) یه عدد کلی ازش درمیاریم که اینجا میشه : (توضیح اینکه در زبان ازاد ضریب زبان 4 /ادبیات 3/ دین و زندگی 2 و عربی 1 هستش.) عدد 712 و همین طور کارنامه های دیگه رو حساب میکنیم تا بفهمیم کدوم ترازش بالاتر میشه کدوم پایین تر .(دقت داشته باشید که این روش بدست اوردن تراز نیست بلکه بالاتر یا پایین تر بودن رتبه هایی که بعدا تبدیل به تراز میشن هسش.)
    حالا من میخوام بدونم این روش درست هست یا نه و اگه اینجوری نیست پس چه شکلیه ؟
    بابا چرا تو این فروم هر سوالو باید چند بار پرسید تا جواب داده بشه ؟؟!
    یعنی جواب دادن به سوالای من اینقدر سخت و دشواره ؟!
    یعنی کسی نمیدونه روش بالا درسته یا نه ؟؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بابا چرا تو این فروم هر سوالو باید چند بار پرسید تا جواب داده بشه ؟؟!
    یعنی جواب دادن به سوالای من اینقدر سخت و دشواره ؟!
    یعنی کسی نمیدونه روش بالا درسته یا نه ؟؟!
    آخه خب سوالای سخت می پرسی دیگه ببین این به دردت می خوره؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by farzaneh*f; 07-07-2010 at 16:23.

9. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آخه خب سوالای سخت می پرسی دیگه ببین این به دردت می خوره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا به خدا سوال من خیلی هم اسونه ...... .
    من میگم مثلا یکی ادبیاتشو زده 7 میایم اینو ضربدر ضریبش (که در کنکور زبان 3 هست) میکنیم و همین طور درسای دیگه رو . بعد الان اینجا 4 تا عدد بدست میاد . یکی از ادبیات یکی از دین و زندگی یکی از زبان و یکی هم از عربی که با هم جمع میکنیم همرو و یه عدد بدست میاد . حالا عددی که اولین تراز زبان تو جدول صفحه ی پیش (6500) با این روش ازش درمیاد عدد 712 هست و عدی که از تراز بعدی )6270( درمیاد عدد 687 هست . منطقی نیست ؟!
    Last edited by AmiIin; 07-07-2010 at 16:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

والا به خدا سوال من خیلی هم اسونه ...... .
    من میگم مثلا یکی ادبیاتشو زده 7 میایم اینو ضربدر ضریبش (که در کنکور زبان 3 هست) میکنیم و همین طور درسای دیگه رو . بعد الان اینجا 4 تا عدد بدست میاد . یکی از ادبیات یکی از دین و زندگی یکی از زبان و یکی هم از عربی که با هم جمع میکنیم همرو و یه عدد بدست میاد . حالا عددی که اولین تراز زبان تو جدول صفحه ی پیش (6500) با این روش ازش درمیاد عدد 712 هست و عدی که از تراز بعدی )6270( درمیاد عدد 687 هست . منطقی نیست ؟!
    خب به درصد نیست آخه به ترازه شما فقط در صورتی می تونی به درصد اکتفا کنی که تو یه بازه میانگین درصدای بچه های مختلف تو اون درس گرفته باشه و نمره ی نرمال واسه ی هر درس به دست بیاد اون پستی رو که گذاشته بودم خوندی؟ اینا به فصل هشتم آمارومدل سازی که حذف شده مربوط می شه

12. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان اگه تراز 6000 براي رياضي بخواي بايد حدودا چه درصدهايي زد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب به درصد نیست آخه به ترازه شما فقط در صورتی می تونی به درصد اکتفا کنی که تو یه بازه میانگین درصدای بچه های مختلف تو اون درس گرفته باشه و نمره ی نرمال واسه ی هر درس به دست بیاد اون پستی رو که گذاشته بودم خوندی؟ اینا به فصل هشتم آمارومدل سازی که حذف شده مربوط می شه
    میدونم . بله خوندم .
    من دارم میگم این درصدا این ترازا رو به وجود اورده .
    اگه به همین روش همه ی کارنامه های اون جدولو حساب کنیم میبینیم که هر کدوم عدد بالاتری ازش به دست میاد تراز بالاتری هم داره . (خب امتحان کنید ببینید این طور هست یا نیست !)
    در هر صورت ممنون از پاسخت ...... .
    Last edited by AmiIin; 07-07-2010 at 16:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •