یه سوال خارج از موضوع:
من الان با فی*ل*تر شکن اومدم. برام انجمن فیل * تر شدهکس دیگه ای این مشکلو نداره؟
یه سوال خارج از موضوع:
من الان با فی*ل*تر شکن اومدم. برام انجمن فیل * تر شدهکس دیگه ای این مشکلو نداره؟
بابا اینا رویه خاصی توی بررسی که نداشتن . به من گیر داده بود میگفت کورنومتر میخوای چکار؟(آخه من عادت کرده بودم سر آزمونای قلمچی از کرنومتر استفاده میکردم) بعد سر آزمون پشت سریم از ماشین حساب جیغ جیغیا همراش اورده بود کسیم کاری به کارش نداشت! تازه بعد از کنکور به پسره میگم ماشین حساب واسه چی اوردی؟میگه مهندسی نیست که ! بهش گفتم خسته نباشی
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
اگه به جای .com از ir . استفاده کنی راحت باز میشه و فی.لتر نیست. یعنی توی آدرسی که به فیل.تر ش.کن دادی به جای این دوتارو عوض کن دیگه نیازی به فی.ل. تر شکن نیست
جدی؟کسی بهش چیزی نگفت؟!
منم میخواستم این کار رو بکنم یعنی ماشین حساب ببرم کسی گفت چرا بگم مگه اشکال داره ولی دیدم یه کم نامردیه و به ریسکش نمی ارزه واسه همین نبردم
البته خوب شد نبردم چون خیلی مراقبای ما مراقب بودن! نذاشتن یکی از بچه ها آب میوه بیاره سر جلسه!![]()
برای منم p30world.com فیلتره ولی p30world.net مشکلی نداره الان هم بدون فیلتر شکن اومدم...
بابا چرا تو این فروم هر سوالو باید چند بار پرسید تا جواب داده بشه ؟؟!
یعنی جواب دادن به سوالای من اینقدر سخت و دشواره ؟!
یعنی کسی نمیدونه روش بالا درسته یا نه ؟؟!
آخه خب سوالای سخت می پرسی دیگهببین این به دردت می خوره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farzaneh*f; 07-07-2010 at 16:23.
والا به خدا سوال من خیلی هم اسونه ...... .
من میگم مثلا یکی ادبیاتشو زده 7 میایم اینو ضربدر ضریبش (که در کنکور زبان 3 هست) میکنیم و همین طور درسای دیگه رو . بعد الان اینجا 4 تا عدد بدست میاد . یکی از ادبیات یکی از دین و زندگی یکی از زبان و یکی هم از عربی که با هم جمع میکنیم همرو و یه عدد بدست میاد . حالا عددی که اولین تراز زبان تو جدول صفحه ی پیش (6500) با این روش ازش درمیاد عدد 712 هست و عدی که از تراز بعدی )6270( درمیاد عدد 687 هست . منطقی نیست ؟!
Last edited by AmiIin; 07-07-2010 at 16:31.
خب به درصد نیست آخه به ترازه شما فقط در صورتی می تونی به درصد اکتفا کنی که تو یه بازه میانگین درصدای بچه های مختلف تو اون درس گرفته باشه و نمره ی نرمال واسه ی هر درس به دست بیاداون پستی رو که گذاشته بودم خوندی؟ اینا به فصل هشتم آمارومدل سازی که حذف شده مربوط می شه
![]()
دوستان اگه تراز 6000 براي رياضي بخواي بايد حدودا چه درصدهايي زد؟
میدونم . بله خوندم .
من دارم میگم این درصدا این ترازا رو به وجود اورده .
اگه به همین روش همه ی کارنامه های اون جدولو حساب کنیم میبینیم که هر کدوم عدد بالاتری ازش به دست میاد تراز بالاتری هم داره . (خب امتحان کنید ببینید این طور هست یا نیست !)
در هر صورت ممنون از پاسخت ...... .
Last edited by AmiIin; 07-07-2010 at 16:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)