تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1002 از 1211 اولاول ... 25029029529929989991000100110021003100410051006101210521102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,011 به 10,020 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ارمین جان سلام

خبری از پچ جدیدت که قولش داده بودی نشد ؟ من هنوز از اون پچ قبلیت استفاده میکنم و منتظر اپدیتت هستم.

2. این کاربر از seday baron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

کسی هست که لیگ انگلیس کامل رو داشته باشه!؟

اگه دارید حتماً بدید خیلی لازم دارم...
    با تشکر
    ها لیگ انگلیس . مگه بازی شما نداره ؟ اگه منظورتون کیت باشه با یه آپشن فایل حل میشه .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ارمین جان سلام

خبری از پچ جدیدت که قولش داده بودی نشد ؟ من هنوز از اون پچ قبلیت استفاده میکنم و منتظر اپدیتت هستم.
    من فعلا منتظر آپدیت هستم باید ببینم کونامی با اون 9 تا تیم کوقت می خواد چیکار کنه

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من فعلا منتظر آپدیت هستم باید ببینم کونامی با اون 9 تا تیم کوقت می خواد چیکار کنه
    اگر برات ممکنه کیت سرور که الان داری همراه با اپشن فایلت برام لود کن . البته اگر زحمتی برات نیست

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

11

ها لیگ انگلیس . مگه بازی شما نداره ؟ اگه منظورتون کیت باشه با یه آپشن فایل حل میشه .
    خب اگه داری بزار منم منظورم همون لباس هاشونه...البته به طور کــــامل!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من پچ برای فارسی کردن pes می خواستم
    لطا منو راهنمایی کنید
    مخصوصا جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    فایلهای صدای گزارشگر در کدوم فولدر هست؟
    سلام
    باید بریزی توی پوشه img بازی ، بعد از داخل بازی ( setting/language/commentary language
    ) انتخابش می کنی
    اقا بگین این خطا در پج را چی کار کنم لینک خطای که می خوام پچ 1.3 را نصب کنم می زارم لطف کنید مرحم بر سرما بزارین و بگین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باید بازیتو آپدیت کنی احتمالا بازیتم باید توی درایو c نصب باشه
    C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم
    چطوری دستمزد پیشنهادی برای خرید بازیکن رو بالا ببرم؟
    چطوری حقوق Scout رو بالا ببرم؟
    به طور معمول نميشه روي بازيكن قيمت گذاشت مگه اينكه تيم مقابل جواب مثبت بعد اون وقت ميتونيد قيمت را افزايش يا كاهش بدهيد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر برات ممکنه کیت سرور که الان داری همراه با اپشن فایلت برام لود کن . البته اگر زحمتی برات نیست
    والا حجم کیت سرورم الان 120 مگ هست البته زیپ شدنی میشه 30 - 40 مگ این حجم رو آپلود کردن با سرعت 64 خیلی سخته برام اگه ایشالله بتونم کامل کنم پروژه ام رو آپلود می کنم در ضمن من آپشن فایلم (ادیت فایل) رو پاک کردم چون اگه آپدیت 4 ریلیز بشه چند روز دیگه بی مصرف میشه منتظر dt0f جدیدم تا ادیت فایلم رو بر اساس اون بسازم. مطمئنا اگه پروژه ام تموم بشه آپلود می کنم تا علاقمندان استفاده کنند.

راستی وحید منو به شک انداخت در مورد ترکیب بارسلونا من امروز صبح یه بازی 15 دقیقه ای با اینتر میلان انجام دادم با همون ترکیب 3 5 2 ای که چند صفحه پیش هم برای بارسا نشون دادم. و این نتیجه بدست اومد:

درجه سختی : تاپ پلیر
    زمان : 15 دقیقه
    شرایط تیم میزبان: قرمز (فلش رو به بالا)
    شرایط تیم میهمان: قرمز (فلش رو به بالا)
    توضیح : من میزبان بودم

من 4 تا تاکتیک انتخاب کرده بودم که از دقیقه اول تا 90 هر چهار تا رو فعال کرده بودم:

1- Counter Attack
    2- Pressure
    3- All out Attack
    4- Opp. Side Att

7 - 2 من برنده شدم (بارسلونا 7 - اینتر 2)

هر دو گلی که اینتر زد من عقب افتادم یعنی گل اول رو اینتر زد بعد من مساوی کردم باز هم اینتر گل زد و من بعد گل دوم اینتر 6 گل در طول بازی زدم.

حالا منظورم از این توضیح این بود که واقعا وقتی آدم به یک شیوه تیم آشنا هست و اون رو قبول داره و اعتقاد داره می تونه باهاش موفق بشه. جالب اینه که تقریبا تمامی بازیکنانم توی گل های به ثمر رسیده موثر بودن:

زلاتان : 2 گل
    هانری : 1 گل 1 پاس گل
    مسی : 1 گل 1 پاس گل
    ماکسول : 1 گل
    دنی آلوز : 1 پاس گل
    ژاوی : 1 گل
    اینیستا : 1 گل 1 پاس گل
    رافا مارکز : 1 پاس گل

همونطور که می بینید فقط والدس و میلیتو و پویول در امر گلزنی تاثیر مستقیم نداشتن البته اینم بگم پویول به خاطر دفاع خوبش در این بازی 7 گرفت. کاش یه شات از اون آمار نمرات می گرفتم.

اعتراف می کنم که باور نداشتم بتونم 7 تا گل به اینتر که 90 دقیقه خولیو سزار رو در دروازه اش داشت بزنم ولی می دونستم که با این ترکیب به بالاتر از اینتر نمی بازم. به نظرم قویترین حریف ها توی PES تیم های رئال و اینتر هستند واقعا وحشتناک حمله می کنن. البته واقعا سخته مقابل بارسا بازی کنی به نظرم سخت ترین حریف خود بارسا هست.

یه نکته جالب دیگه: من صبح عشقی تیم ژاپن رو برداشتم و در مقابل تیم نروژ داشتم بازی می کردم که با یه خطای ساده داور برای من (ژاپن) پنالتی گرفت و من گل اول رو با پنالتی زدم. خیلی جالبه که شاید آخرین باری که داورم به نفعم پنالتی گرفته رو یادم نمیاد حتی شک دارم چنین کاری صورت گرفته در مقابل cpu فقط من زمانی پنالتی بدست آوردم که در مقابل کسی بازی می کردم. و جالب تر این که شما می تونید با شونسوکه ناکامورا به راحتی آب خوردن ضربات ازاد رو گل کنید. امتحان کنید! شوت هاش کات عجیبی داره من نمی دونم چه فعل و انفعالی صورت دادن و چی باعث شده این کات باور نکردنی بگیره شوت های ناکامورا

موفق و گیمر باشید
    Last edited by Spaniuly; 14-02-2010 at 15:22.

12. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام.

من قبل از ريختن كرك ميتونم پچ رسمي 1.03 رو نصب كنم و بعد كرك رو بريزم؟ چون بازي من كرك شده هست نميشه پچ ريخت ميخوام ببينم كرك نشده باشه ميشه پچ ريخت و بعد كرك 1.03 يا نه.

سؤال بعديم اينكه اگه موفق به ريختن پچ 1.03 بشم ميتونم بازي رو آنلاين بازي كنم؟ توي سايت كونامي ثبت نام كردم با موفقيت فقط موقع لاگ اين كردن داخل بازي گفت بايد پچ 1.03 رو نصب كني.

متشكرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •