ارمین جان سلام
خبری از پچ جدیدت که قولش داده بودی نشد ؟ من هنوز از اون پچ قبلیت استفاده میکنم و منتظر اپدیتت هستم.
ارمین جان سلام
خبری از پچ جدیدت که قولش داده بودی نشد ؟ من هنوز از اون پچ قبلیت استفاده میکنم و منتظر اپدیتت هستم.
ها لیگ انگلیس .مگه بازی شما نداره ؟ اگه منظورتون کیت باشه با یه آپشن فایل حل میشه .
من فعلا منتظر آپدیت هستم باید ببینم کونامی با اون 9 تا تیم کوقت می خواد چیکار کنه
اگر برات ممکنه کیت سرور که الان داری همراه با اپشن فایلت برام لود کن . البته اگر زحمتی برات نیست
خب اگه داری بزار منم منظورم همون لباس هاشونه...البته به طور کــــامل!
سلام
من پچ برای فارسی کردن pes می خواستم
لطا منو راهنمایی کنید
مخصوصا جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام
باید بریزی توی پوشه img بازی ، بعد از داخل بازی ( setting/language/commentary language
) انتخابش می کنی
باید بازیتو آپدیت کنی احتمالا بازیتم باید توی درایو c نصب باشه
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
به طور معمول نميشه روي بازيكن قيمت گذاشت مگه اينكه تيم مقابل جواب مثبت بعد اون وقت ميتونيد قيمت را افزايش يا كاهش بدهيد
والا حجم کیت سرورم الان 120 مگ هست البته زیپ شدنی میشه 30 - 40 مگ این حجم رو آپلود کردن با سرعت 64 خیلی سخته برام اگه ایشالله بتونم کامل کنم پروژه ام رو آپلود می کنم در ضمن من آپشن فایلم (ادیت فایل) رو پاک کردم چون اگه آپدیت 4 ریلیز بشه چند روز دیگه بی مصرف میشه منتظر dt0f جدیدم تا ادیت فایلم رو بر اساس اون بسازم. مطمئنا اگه پروژه ام تموم بشه آپلود می کنم تا علاقمندان استفاده کنند.
راستی وحید منو به شک انداخت در مورد ترکیب بارسلونا من امروز صبح یه بازی 15 دقیقه ای با اینتر میلان انجام دادم با همون ترکیب 3 5 2 ای که چند صفحه پیش هم برای بارسا نشون دادم. و این نتیجه بدست اومد:
درجه سختی : تاپ پلیر
زمان : 15 دقیقه
شرایط تیم میزبان: قرمز (فلش رو به بالا)
شرایط تیم میهمان: قرمز (فلش رو به بالا)
توضیح : من میزبان بودم
من 4 تا تاکتیک انتخاب کرده بودم که از دقیقه اول تا 90 هر چهار تا رو فعال کرده بودم:
1- Counter Attack
2- Pressure
3- All out Attack
4- Opp. Side Att
7 - 2 من برنده شدم (بارسلونا 7 - اینتر 2)
هر دو گلی که اینتر زد من عقب افتادم یعنی گل اول رو اینتر زد بعد من مساوی کردم باز هم اینتر گل زد و من بعد گل دوم اینتر 6 گل در طول بازی زدم.
حالا منظورم از این توضیح این بود که واقعا وقتی آدم به یک شیوه تیم آشنا هست و اون رو قبول داره و اعتقاد داره می تونه باهاش موفق بشه. جالب اینه که تقریبا تمامی بازیکنانم توی گل های به ثمر رسیده موثر بودن:
زلاتان : 2 گل
هانری : 1 گل 1 پاس گل
مسی : 1 گل 1 پاس گل
ماکسول : 1 گل
دنی آلوز : 1 پاس گل
ژاوی : 1 گل
اینیستا : 1 گل 1 پاس گل
رافا مارکز : 1 پاس گل
همونطور که می بینید فقط والدس و میلیتو و پویول در امر گلزنی تاثیر مستقیم نداشتن البته اینم بگم پویول به خاطر دفاع خوبش در این بازی 7 گرفت. کاش یه شات از اون آمار نمرات می گرفتم.
اعتراف می کنم که باور نداشتم بتونم 7 تا گل به اینتر که 90 دقیقه خولیو سزار رو در دروازه اش داشت بزنم ولی می دونستم که با این ترکیب به بالاتر از اینتر نمی بازم. به نظرم قویترین حریف ها توی PES تیم های رئال و اینتر هستند واقعا وحشتناک حمله می کنن. البته واقعا سخته مقابل بارسا بازی کنی به نظرم سخت ترین حریف خود بارسا هست.
یه نکته جالب دیگه: من صبح عشقی تیم ژاپن رو برداشتم و در مقابل تیم نروژ داشتم بازی می کردم که با یه خطای ساده داور برای من (ژاپن) پنالتی گرفت و من گل اول رو با پنالتی زدم. خیلی جالبه که شاید آخرین باری که داورم به نفعم پنالتی گرفته رو یادم نمیاد حتی شک دارم چنین کاری صورت گرفته در مقابل cpu فقط من زمانی پنالتی بدست آوردم که در مقابل کسی بازی می کردم. و جالب تر این که شما می تونید با شونسوکه ناکامورا به راحتی آب خوردن ضربات ازاد رو گل کنید. امتحان کنید! شوت هاش کات عجیبی داره من نمی دونم چه فعل و انفعالی صورت دادن و چی باعث شده این کات باور نکردنی بگیره شوت های ناکامورا
موفق و گیمر باشید![]()
Last edited by Spaniuly; 14-02-2010 at 15:22.
سلام.
من قبل از ريختن كرك ميتونم پچ رسمي 1.03 رو نصب كنم و بعد كرك رو بريزم؟ چون بازي من كرك شده هست نميشه پچ ريخت ميخوام ببينم كرك نشده باشه ميشه پچ ريخت و بعد كرك 1.03 يا نه.
سؤال بعديم اينكه اگه موفق به ريختن پچ 1.03 بشم ميتونم بازي رو آنلاين بازي كنم؟ توي سايت كونامي ثبت نام كردم با موفقيت فقط موقع لاگ اين كردن داخل بازي گفت بايد پچ 1.03 رو نصب كني.
متشكرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)