این آموزش جدید برای سول کالیبر رو بازی های دیگه هم جواب میده؟اگه بده که خیلی خوبه،ولی راستش چشمم آب نمیخوره این روش همیشه کار بده،چون کتابخانه های دستگاه هم با آپدیت به روز میشن.
این آموزش جدید برای سول کالیبر رو بازی های دیگه هم جواب میده؟اگه بده که خیلی خوبه،ولی راستش چشمم آب نمیخوره این روش همیشه کار بده،چون کتابخانه های دستگاه هم با آپدیت به روز میشن.
دوستان لیست بازی های psp تا سال 2012!
دیدنش خالی از لطف نیست!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی Soul Calibur: Broken Destiny رو دان کردم .. خیلی قشنگه ولی فکر نکنم به پای تکن 6 برسه ...
1000 صفحه ای شدن تاپیک رو تبریک می گم
رکوردی زدیم که به این زودیا تو انجمن کنسول شکسته نمیشه ! :دي
سلام به همه... امروز رفتم 3000رو بخرم ولی یارو گفت سفارش میدم از تهران برات بیارن(من رشت هستم)...منم گفتم شنبه میام واسه سفارش...می خوام توی یه کاغذ این مشخصات رو بنویسم و بگم که اینو می خوام...اگه جاییش احتیاج به تصحیح داشت لطفا بهم بگین----> psp3000مشکی با فریم ور زیر5.0 و کپی خور شده-رم 8 گیگ اصلی-روکش صفحه...چیزه دیگه ای هم لازمه؟
دو تا نکته رو توجه کن:
فریمویرش زیر 5.03 باشه
به خاطر کپی خور بودنش پول ازت نگیره
باید با تفنگ بلند گو ها رو بترکونی تا نمیری
سلام .من تازه یک psp 3000 خریدم .می خواستم بدونم موقعی که psp تو شارژه می شه با اون بازی کرد و برای باتری ضرر نداره؟
راستی اینو بهت بگم اگه داری پول مموری اصلو میدی(بیشتر از 40 تومن) همونجا جلو خودش امتحان کن ببین اصله یا قلابیه
اینجوریم امتحان کن دستگاه رو روشن کن مموری رو بذار داخلش مثلث رو بزن برو به information ببین جلوی magic gate چی نوشته اگه نوشته supported اصله اگه نوشته unknown بدون قلابیه
تشكر ولي مشكل اينجاست كه جاي بلند گوها نميدونم كجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)