يك بار كلاس اول يا دوم ابتدايي بودم . پيش خودم گفتم بذار يك بار تقلب كنيم ببينيم چه مزه اي هست . املا بود . كلمه اي كه تقلب كردم را اون دوستم اشتباه نوشته بود و من هم تقلب كردم! آبادان را هم نوشتم "آبدانان" ... شدم 17 ( آبدانان را 2 نمره كم كرده بود ) اين هيچ وقت يادم نميره!
چقدر رفتم خونه گريه كردم . تا مدت ها اصلا تقلب نمي كردم .
خدا بیامرزد.مرگ مادربزرگ عزيزم .
زماني كه بچه بودم ، با خانواده رفته بوديم يك جشن . مجري اعلام مي كنه كه بچه ها بياند روي سن . من به محض اينكه پام ميرسه اونجا ، شروع مي كنم به گريه و زاري . بچه هاي ديگه هم تحريك ميشند و اونها هم شروع مي كنند همين كار را انجام دادن . خلاصه برنامه آقاي مجري را به كل ريختم به هم! يادم نيست . ولي احتمالا خيلي كيف مي كردم!!
چند روز پيش پسر عمه بنده اومد خونه ما . گير داد كه موهات بلند شده ، بذار برات كوتاه كنم . هر چي من التماس كردم كه بابا بي خيال شو ، گفت نه! من ده ساله كه موهام را كوتاه مي كنم ... اصلا نترس ... چشمتون روز بد نبينه . همين قدر بگم كه هر كي من را مي بينه ، فقط يك ربع ميخنده!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اتاق شلوغش خوبه... بچه زرنگش خوبه!!!چند روز ديگه ميذارم ... بذار يك خورده مرتبش كنم ... الان شتر با بارش گم ميشه!
اتاق تمیز برای یک پسر افت دارهغیر طبیعی میشه!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------
سوالام:
1- کسی رو بن کردی؟
2- اگه تو p30world با یکی لج بشی چکار می کنی؟
3- تمام اختیاراتی که به عنوان یک مدیر داری بگو؟
4- آخرین باری که کسی سر کارت گذاشت کی بود؟توضیح لطفا؟
5- به غیر از اینجا تو چه فرومهایی پست میدی؟اگه فکر می کنی تبلیغه با پیام خصوصی بده!
6- نظرت درباره:
من (bahdar) ؟
behrooz ؟
ووکمن؟
سودا؟
میثم؟
امین؟
علی؟
سینا؟
7- یه عکس از خودت بزار؟
8- مدل و مارک گوشیت؟
9- علاقه مندیها؟