ممنون از جوابت
حالا یک سوال برام پیش آمده من بیشترین MTU شد 1445 ولی مثلا رو 1400 تست میکنم پینگ بهتری دارم نسبت به 1445 حالا رو کدوم باید ست کنم؟؟ ( البته باید 28 بش اضافه کرد)
حالا جالبتر با MTU دیفالت خود مودم پینگ خیلی بهتری دارم.
ممنون از جوابت
حالا یک سوال برام پیش آمده من بیشترین MTU شد 1445 ولی مثلا رو 1400 تست میکنم پینگ بهتری دارم نسبت به 1445 حالا رو کدوم باید ست کنم؟؟ ( البته باید 28 بش اضافه کرد)
حالا جالبتر با MTU دیفالت خود مودم پینگ خیلی بهتری دارم.
Last edited by MeHrDaD-91; 02-04-2018 at 17:31.
تاثیر انچنانی نداره ... تو فکرش نرو![]()
همان طور که تو لینک بالا بهش اشاره شد بستگی به مودمتون داره و روش گفته شده تو مودم تی پی لینک جواب میده ولی مودم دی لینک با این روش درست کار نمیکنه و بهترین مقدار mtu رو همون مقدار تنظیم شده در مودم نشون میده مابقی مودم ها رو اطلاع ندارم ولی خودم تو مودم تی پی لینک واسه دوتا isp (های وب و پارس آنلاین) تست کردم جواب داد و پینگ حدود 15-20 میلی ثانیه بهتر شد و پکت لاست هم یه مقدار کمتر
برای بدست آوردن بهترین مقدار mtu میتونید از پشتیبانی سوال کنید و یا خودتون تست کنید ببینید تو چه حالتی پینگ کمتر و پکت لاست هم کمتره (گاهی اوقات mtu کمتر از حد استاندارد پینگ بهتری میده چون اندازه بسته ازسالی کوچکتر میشه ولی خب ممکنه پکت لاست رو هم بیشتر کنه)
دقیقا با دیفالت خودم مودم پینگم بهتر بود
دوستان حالا ی روزی خواستم MTU رو تغییر بدم مودم این پیغام را میده
TCP MSS value should be less than TCP MTU-40 (TCP/IP header
مودم هم Asus N12E هست.
---------------------------
دوستان این مشکل هم ک چند روز پیش گفتم سرعت دانلود تا 1مگ میره بعد ی هو میاد رو 500 و این فضیه هی تکرار میشه هنوز حل نشده، کسی این مشکل براش تا حالا پیش آمده؟
Last edited by MeHrDaD-91; 02-04-2018 at 18:04.
ممکنه از جای که دانلود میکنی باشه از چند سرور دیگه تست کن داخلی و خارجی ببین چطوریه
معمولا بخاطر پر بودن پهنا باند مرکزه با این حال تماس بگیر با پشتیبانی ببین چی بهت میگن
اگر نتت رو با وای فای به سیستم میرسونی دفعه بعد با کابل وصل کن و ببین چطوره
بگرد داخل مودم یه قسمتی هم به اسم tcp mss هست که باید مقدارش از مقدار mtu حداقل 40 تا کمتر باشه اون رو درست کن مطابق با فرمول mss=mtu-40
اون که دیفالتش باید 0 باشه
![]()
مودم TP-Link مقادیر پیش فرضش فرق داره (mtu 1480 و mss 1400) منم تا الان هرچی گفتم براساس تجربیات خودم از این نوع مودم و سرویس پارس آنلاین و های وب بوده حالا شاتل سیستم و مودماش فرق داره من اطلاع ندارم (معنی فارسی اون پیغام مودم هم که دوستمون گفت همون چیزی میشه که ترجمه کردم باید مقدار mss حداقل 40 تا از mtu کمتر باشه حالا اگر صفر هم باشه ناقض اینه که باید حداقل 40 تا از mtu کمتر باشه نیست مقدارش میتونه تا حداکثر 40 واحد کمتر از مقدار mtu تغییر کنه)
![]()
Last edited by broosli; 02-04-2018 at 23:08.
مودم هاش!؟ اون تنظیم شرکت سازنده برای ارتباط صحیح هست
روی تی پی لینک زده 1400 ولی روی ایسوس زده 0 این در صورتی باید تغییر داد که دست به MTU بزنی در غیر این صورت روی پیش فرضش باید بمونه مودم این دوستمون هم ایسوس بود ، از طرفی کسانی که دست به ست کردن MTU میزنن نگاه نمیکنن که تغییر MTU باعث دیسکانکتی و تغییر ای پی میشه و وقتی اینترنت وصل میشه و پینگ میگیرن و اگر پینگ کمتر باشه میگنن که بله تغییر MTU و ست کردنش جواب میده در حالی که فقط این IP هست که عوض شده...![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)