256 - هفت تیر - همین الان سرور خارجی
256 - هفت تیر - سرور داخلی
نظرتون چیه دوستان؟؟؟![]()
256 - هفت تیر - همین الان سرور خارجی
256 - هفت تیر - سرور داخلی
نظرتون چیه دوستان؟؟؟![]()
بله این ساعات معمولا مشکلی وجود نداره :
اگه طول روز هم این باشه هیچ حرفی نیست ...![]()
واقعا![]()
دوست گرامی
میدونید مشکل چیه؟
شما اصلا منظور منو متوجه نمیشید چون پست منو بدقت نمی خونید.
فقط افکار خودتون رو هی تکرار می کنید.
شما فکر می کنید بقیه نمیدونن اینترنت خوب و بد چیه و فقط شما میدونید.
نه دوست گرامی اطلاعات بقیه بیشتر از شما نباشه کمتر نیست.
من نیازی به مظلوم نمایی هم ندارم.
توهین کردن و تمسخر دیگران که کاری نداره.
افراد فقط شخصیت خودشون رو به این صورت نشون میدن
هر کسی خودش انتخاب می کنه که جزو کدوم دسته باشه.
آدم محترمی باشه یا جور دیگه ایی باشه.
من پستهای خودم رو به فارسی نوشتم اگه برداشت شما این بوده که در جواب من
نوشتی واقعا جای شگفتی داره!!
هر چی هم دوست داشتی در جوابم بنویس چون اهمیتی برام نداره.
بعد از این برای شما جوابی نخواهم نوشت.
راستش وقت و انرژی اضافی ندارم که با افرادی مثل شما
تو نت جروبحث کنم.
موفق باشید
بله ساعت 11:30 و این هم وضعیت همیشگی:واقعا![]()
واقعا بهینه سازی خوبی بود فقط ای کاش کمی شفاف سازی میشد چی دقیقا بهینه سازی شده!؟سیستم فیلترینگ؟
دوست گرامی!
اتفاقا با دقت میخونم نظرات رو ...
شما حق تعیین تکلیف برای دیگران رو ندارید (البته مخابرات اعلام کرده بود قصد "ترغیب" کاربران به استفاده از سرویس حجمی رو داره) یا منظورتون از اینکه " استفاده از سرویس نامحدود تلف کردن عمره و دردی رو دوا نمیکنه!" چیز دیگه ای بوده که نیاز به متخصصان و رمزگشایان ویژه داره تا برای ما عوام تبیین کنن!
اینترنت خوب از نظر شما محدود 4 گیگ ترافیک در ماه هر گیگ اضافی 5 هزار تومن با فیلترینگ و نظارت شدید و استفاده از سرورهای داخلی و ایمیل ملی و هزاران مشکل دیگه هست و هر ایرادی هم باشه نهایتا کاربر و مردم باید مدیریت صرفه جویی تنظیم وقت و ... بکنن!نظرتون برای خودتون محترمه حق تحمیلش رو ندارید!دیگه نمیتونید گفته های خودتون رو انکار کنید ما هم چپکی برداشت نمیکنیم دیگه دسته بندیتون برای کاربردهای اینترنت بماند...
موافقم توهین به دیگران بیانگر شخصیت و تلاش برای انکارش نشون دهنده اهمیت نداشتنشه!وقت و انرژی رو جای تهمت زدن به دیگران و مظلوم نمایی صرف امور دیگه بکنید!یه جا نشستن و عمر پای سرویس نامحدود تلف کردن دردی رو دوا نمی کنه.
موفق باشید![]()
این هم نتیجه تست سرویس "اینترانت" 512 من با سروری در نیویورک
این هم سرور داخلی. که البته به درد باز کردن سایتائی مثل لجن نیوز و سایر سایتای عقیدتی و حکومتی میخوره و بکار من نوعی نمیاد
از تمامی مسئولین و سران نظام مقدس از همان ابتدای شورش ننگین سال 57 تا به امروز کمال تشکر دارم.. پروردگارا از عمر ما بکاه و بر عمر ایشان بیفزای![]()
اینترنت 256 مخابرات به درد انجمن گردی و گاهی دانلودهای گیگابایتی میخوره؟؟!!![]()
نه.فقط به درد لای جرز میخوره![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)