دوستان سرعت شبانه 2 مگ حجمی بیست نت چنده ؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستان سرعت شبانه 2 مگ حجمی بیست نت چنده ؟
حجمی دو مگ نداره ک
Sent from my LT30p using Tapatalk
حجمی 2 مگ داره تو تعرفه ها زده 2 گیگ 4 گیگ 8 گیگ
درووذ
گرامی،به سبب نا محدود نبودن منابع شرکت ه و دلایلی که در بالا گفتم،یک شرکت برای ماندگاری،ناگزیر به تغییر سرویس های ارزان بهای پرمصرف می باشد!
شما اگر به راستی نیاز به اینترنتی با کیفیت خوب و نا محدود را دارید،بهتر است خط اختصاصی را از شرکت درخواست و دریافت نمایید!در اینصورت تمام پهنای باند مصرفی شما بستگی به میزان پهنای باند شما دارد و تا بالاترین حدی که پهنای باند شما اجازه می دهد را می توانید از شبکه دریافت نمایید.
ضمن اینکه با احترام به شما یادآوری می نمایم که حتا مراکز داده ،در هیچ کشوری نا محدود را به این آسانی و ارزانی نمی فروشند!حال در ایرانی که دچار تحریم ها؛گرانی های درونی،پیچ و تاب های بیخوی اداری،رقابت های نا هم وزن مخابرات با شرکت های دیگر خصوصی و کاربران بدون ملاحضه ،می باشد،شما درخواست چنین سرویس هایی را دارید؟!شگفتا که درخواست های ما گاه گاهی از راستی ها فاصله بسیار دارد و به رؤیا می ماند!
روزهایی نخستی که شرکت ها وادار به ارائه اینترنت نا محدود شده بودند را به یاد دارم که تمام شرکت ها از تضمین نشدن و پایدار نبودن کیفیت این سرویس ها سخن به میان آورده بودند اما آیا شما هم آن روز ها را به یاد دارید و یا تنها "آمال" خود را می شناسید که نیاز به دریافت روزانه حجمی بالاتر با کیفیت بالاتر را از اینتترنت پرسرعت ایران دارید؟!
همچنان بیشتر مراکز بزرگ اینترنت نیز بیان می دارند که اینترنت نا محدود با ضریب اشتراک 1 به 10 ارائه می گردد که پایینترین کیفیت موجود را دارد!
اینترنت مخابرات 1 مگ محدود سرعت دانلودروزانه و شبانه+پینگ چنده؟(لطفا جواب بدید)
من 1 مگ حجمی بیست نت دارم سرعت دانلودم بین 250 تا 260 هستش
دوست عزیز اینترنت شما 1 مگ بیست نت هستش که میگی سرعت دانلود 500 تا 600 ؟؟
آره. یک مگ حجمی
Sent from my LT30p using Tapatalk
سرعت شبانه وپینگش چنده
اقا لیلی زنه یا مرد؟
مگه بیست نت شبانه رایگان داره؟ تو سایتش که هیچی نزده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)