سلام.
دوستان بهترین و کم هزینه ترین راه که اینترنت رو رو لب تاپ داشته باشم و همه جا بتونم ازش استفاده کنم به نظرتون چیه ؟
سلام.
دوستان بهترین و کم هزینه ترین راه که اینترنت رو رو لب تاپ داشته باشم و همه جا بتونم ازش استفاده کنم به نظرتون چیه ؟
فکر کنم سیم کارت رایتل ارزون در بیاد البته اگه زیاد استفاده نداشته باشید .
دوستانی که تو مازندران از پیشگامان اینترنت دارند آیا در طول این یکی دو هفته افت سرعت دانلود دارند یا فقط مختص به من بد شانسه؟
اینترنت هایی که من می شناسم
وایمکس و رایتل و اپراتور های موبایل
بستگی به منطقه شما داره و مناطقی که در اون رفت و آمد دارید
مد نظر من اینه که مثلا یه مودم داشته باشم و هر ماه عین ADSL پرداخت کنم .(همون حول حوش 15-20 ماهی )
تا بحال از هیچ کدوم استفاده نکردم .
وایمکس کسی میدونه مودمش چنده ؟ و ماهیانه باید اشتراک خرید دیگه نه ؟ تعرفه هاش چند هست؟
برای تعرفه و مودم وایمکس وارد سایت هر شرکت بشید
من شرکت های ایرانسل و مبین نت رو می شناسم و از شرکت هایی که در شهری خاص سرویس میدم اطلاع دقیقی ندارم
تعرفه ها هم بسته به نیازه
به سایت رایتل مراجعه کنید و تعرفه ها رو مشاهده کنید
موفق باشید
وایمکس ایرانسل با طرح ترافیک دو برابر پیشنهاد میکنیم بگیرید
دوستانی که تو تهران ADSL دارند، میتونن بگن از چه شرکتی و چه سرویس میگیرند!؟ دنبال انتخاب سرویس خوب هستم ..
سرویس های مخابرات تهران گویا فقط نامحدود هست ، که خب این سرویس های نامحدود یکم از نظر پینگ نسبت به سرویس های محدود ضعف داره، ولی عوضش واسه وبگردی و دانلود بد نیست ..
سرویس های شرکت های واسطه هم که اکثرا محدود هستن و واسه دانلودهای سنگین ما، باید از شبانه استفاده کرد که شبانه های اونها هم اکثرا افت سرعت شدید داره..
حالا اگه کسی کمکی در این مورد در انتخاب سرویس خوب واسه دانلود و معرفی شرکت داره .. معرفی کنه ، ممنون میشم.. مرسی
سلام
میتونی از اشتراک های محدود پارس انلاین استفاده کنی ! سه ماه 9 گیگ برای طرح یک مگ و دانلود شبانه هر روز بین 2.5 تا سه گیگ !
اگه دانلودت بیشتر از 3 گیگ هست طرح 2048 رو انتخاب کن با دانلود شبانه روزانه بین 4 تا 5 گیگ !
![]()
درسته ، اره اتفاقا جزء گزینه های پیشنهادی هم بوده ولی ترسم اینه که مثل بقیه شرکت ها مثلا من شبی 3 گیگ بگیرم بعد از 15 روز منو بذارن تو لیست سیاه و سرعتم به 2 تا 5 میرسه !! اتفاقی که در بسیاری از شرکتها میفته و برای دوستان خودم هم زیاد افتاده ..
دغدغه ام همین محدود کردن هست .. که میترسم اتفاق بیفته !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)