سلام من از مخابرات اصفهان سرویس دارم مودمم هم tp-link 8101g هست وقتی روی pppoe کانفیگور میکنم وقتی ویندوز میاد بالا کانکت نمیشه به هیچ وجه اینم عکس از صفحه اول مودمم هست .این قسمت ها که 0.0.0.0 هست برای شما هم همینطوره یا باید آدرس ip باشه؟؟؟
سلام من از مخابرات اصفهان سرویس دارم مودمم هم tp-link 8101g هست وقتی روی pppoe کانفیگور میکنم وقتی ویندوز میاد بالا کانکت نمیشه به هیچ وجه اینم عکس از صفحه اول مودمم هست .این قسمت ها که 0.0.0.0 هست برای شما هم همینطوره یا باید آدرس ip باشه؟؟؟
با سلام
دوست عزيزم شما توي مودمتون بريد و كانكشني كه از نوع pppoe داريد رو حذفش كنيد
چون اين كانكشن رو توي مودم ساختيد و نميتونيد از توي ويندوز كانكشني ديگه رو اجرا كنيد و واسه همين ارور ميده
موفق باشيد.
با سلام
يعني از طريق وايرلس لپ تاپ بهش وصل ميشه و از طريق كابل لن نميتونيد؟ يا لپ تاپ رو هم با كابل وصل ميكنيد؟
شما براي دسترسيتون در كامپيوتري كه نميتونيد وصل بشيد فايروال رو هم چك كنيد
با سلام
ببينيد دوست عزيزم mode bridge همون mode pppoe هست اما با اين تفاوت كه تنظيماتش داخل ويندوز انجام ميشه ولي pppoe داخل مودم هست ( منظور از routing هم همين pppoe هست ) mode bridge رو بايد كانكشن از توي ويندوز اجرا شه تا به اينترنت وصل شه اما pppoe با روشن كردن مودم اتومات روتينگ و وصل ميشه
براي اتصال اتومات بله بايد pppoe باشيد.
تنظيماتش و بايد از داخل كنسول مودم انجام بديد
نوع كانكشن هم هيچ تاثيري در سرعت دانلود نداره
موفق باشيد.
با سلام
خوب اين نوع كانكشن ها فرق هاي چنداني باهم دارن
اگه شما در اون حالت با چراغ خاموش به اينترنت وصل هستيد و ميتونيد استفاده كنيد مشكلي نيست پس
با سلام
در همون پست جواب شما رو نيز دادم دوست عزيزم
با سلام
دوست عزيزم معمولا اين مقادير اتومات توسط شركت ارائه اينترنت بايد مقداردهي بشن
اما اگه شما به اينترنت وصل هستيد و مشكلي نداريد دست نزنيد بهشون چون بايد همين مقادير باشه واسشون
موفق باشيد.
Last edited by joe_satriani; 02-10-2010 at 16:30.
نه دوست من, من با bridg کانکتم اما روی حالت pppoe نمیتونم کانکت بشم....اآخه isp گفته برای هر وسیله 5000 تومن باید بدی تا برات راش بندازیم....
از راهنمایی شما متشکرم.
تاحدودی فرقهای این دو حالت رو می دونم. فقط می خوام برای اطلاعات بیشتر و یه سری تنظیمات خاص روی سیستم خودم مطلع بشم.
اگه راهی هست که در حالت Bridge چراغ مودم روشن بمونه ممنون میشم که راهنمایی کنید.
با سلام
راهي كه نيست از طريق ويندوز انجام بديد
معمولا اين تنظيمات برميگرده به شركت ها كه مثلا در حالت pppoe چراغ اينترنت روشن باشه ولي در حالت bridge نباشه
موفق باشيد.
سلام دوستان............من قبلا برا اینکه پسورد رو بردارم از رو مودم سوال پرسیدم.............اون رو درست کردم........مودم رو ریست کردم و برداشته شد پسورد ..............ولی دوستمون گفته بود که اینطوری نمیشه ولی شد..........
حالا مشکل بزرگتر دارم و اونم اینه که با سیستم نمیتونم کانکت بشم در حالت ppoe (اگه درست نوشته باشم)(بعد از ریست)
الان با لبتاب اومدم و ویندوزش اکس پی هست.............ولی مال سیستم ویستا هست...........منم نمیدونم تو ویستا باید چطور کانکشن bridge بسازم...........ولی با اکس پی میتونم.............
سی دی مودم رو هم گذاشتم و اخرین مرحله که نصبش تموم میشه ارور میده که شما کانکت نیستید
اگه بهم با تصویر یاد بدید که چطور کانکشن bridge تو ویستا بسازم ممنونتون میشم.....
منتظرم![]()
مرسی از جوابت ولی متوجه منظورت نشدم
یعنی کسی که بخواد از چیز.پی.ان استفاده کنه نمیتونه از مود PPPOE استفاده کنه و باید حتما از مود بریج استفاده کنه ؟
با سلام
نه ميتونيد
شما وقتي مودم رو روشن كرديد اكانت واسطه يا هموني كه گفتيد رو توي ويندوز ميسازيد و اجراش ميكنيد روي همين
اما براي استفاده از اكانتهاي رابط بايد حتما از داخل ويندوز ران بشن
موفق باشيد.
پس من چییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
دوست عزيزم راستش من ويندوز ويستا ندارم كه بتونم مراحل رو راهنماييت كنم
اما بايد مثه xp باشه مراحل
توي xp اگه اكاانت bridge ساختي مثه همونه مراحل
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)