تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1000 از 1759 اولاول ... 500900950990996997998999100010011002100310041010105011001500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,991 به 10,000 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام من از مخابرات اصفهان سرویس دارم مودمم هم tp-link 8101g هست وقتی روی pppoe کانفیگور میکنم وقتی ویندوز میاد بالا کانکت نمیشه به هیچ وجه اینم عکس از صفحه اول مودمم هست .این قسمت ها که 0.0.0.0 هست برای شما هم همینطوره یا باید آدرس ip باشه؟؟؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من یه سوالی داشتم که در واقع نمیدونم جای درستی دارم مطرحش میکنم یا نه
    مشکل من اینه که وقتی میخوام با چیز.پی.ان وصل بشم ارور 619 رو بهم میده
    در ضمن من به صورت PPPOE به نت وصل میشم
    حتی آنتی ویروسم رو هم غیرفعال کردم و تست کردم ولی بازهم همون ارور رو بهم داد

ممنون میشم اگه راهنمای کنید
    با سلام
    دوست عزيزم شما توي مودمتون بريد و كانكشني كه از نوع pppoe داريد رو حذفش كنيد
    چون اين كانكشن رو توي مودم ساختيد و نميتونيد از توي ويندوز كانكشني ديگه رو اجرا كنيد و واسه همين ارور ميده

موفق باشيد.

سلام دوستان برا من یه مشکل پیش اومده...اینترنت پر سرعت استفاده میکنم مودمم به اینترنت وصل میشه(عکس کره زمین روشن میشه) ولی نمیتونم برم اینترنت ولی با لبتاپ داداشم وصل میشه فک کنم مشکل از تنظیمات کامپیوترم باشه چیکار کنم؟؟؟؟
    با سلام
    يعني از طريق وايرلس لپ تاپ بهش وصل ميشه و از طريق كابل لن نميتونيد؟ يا لپ تاپ رو هم با كابل وصل ميكنيد؟
    شما براي دسترسيتون در كامپيوتري كه نميتونيد وصل بشيد فايروال رو هم چك كنيد

سلام دوستان
    مودم من زایکسل p660ru هستش
    میخواستم یکی فرق Mode های bridge و routing رو بگه !!!

واینکه اگه بخوام اتوماتیک وصل بشم باید روتینگ رو انتخاب کنم دیگه ؟
    تنظیمات خاصی نداره ؟
    میشه توضیح بدید ؟

(کانفیگ مودم و نوع کانکشن ها توی سرعت دانلود تائیر داره ؟)
    با سلام
    ببينيد دوست عزيزم mode bridge همون mode pppoe هست اما با اين تفاوت كه تنظيماتش داخل ويندوز انجام ميشه ولي pppoe داخل مودم هست ( منظور از routing هم همين pppoe هست ) mode bridge رو بايد كانكشن از توي ويندوز اجرا شه تا به اينترنت وصل شه اما pppoe با روشن كردن مودم اتومات روتينگ و وصل ميشه

براي اتصال اتومات بله بايد pppoe باشيد.
    تنظيماتش و بايد از داخل كنسول مودم انجام بديد

نوع كانكشن هم هيچ تاثيري در سرعت دانلود نداره

موفق باشيد.

سلام و عرض خسته نباشید.
    مودم من D-Link 2520u هستش و من در حالت Bridge از اون استفاده می کنم. سوالم اینه که در این حالت میشه طوری تنظیم کرد که چراغ internet مودم روشن بمونه؟ در حال حاضر حتی هنگامی که آنلاین هستم این چراغ خاموشه در حالی که وقتی در حالت pppoe از مودم استفاده می کردم این چراغ وقت آنلاین سبز و موقعی که قطع می شد چراغ هم قرمز می شد!
    با سلام
    خوب اين نوع كانكشن ها فرق هاي چنداني باهم دارن
    اگه شما در اون حالت با چراغ خاموش به اينترنت وصل هستيد و ميتونيد استفاده كنيد مشكلي نيست پس

منم این مشکل رو دارم، اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
    با سلام
    در همون پست جواب شما رو نيز دادم دوست عزيزم

سلام من از مخابرات اصفهان سرویس دارم مودمم هم tp-link 8101g هست وقتی روی pppoe کانفیگور میکنم وقتی ویندوز میاد بالا کانکت نمیشه به هیچ وجه اینم عکس از صفحه اول مودمم هست .این قسمت ها که 0.0.0.0 هست برای شما هم همینطوره یا باید آدرس ip باشه؟؟؟

با سلام
    دوست عزيزم معمولا اين مقادير اتومات توسط شركت ارائه اينترنت بايد مقداردهي بشن
    اما اگه شما به اينترنت وصل هستيد و مشكلي نداريد دست نزنيد بهشون چون بايد همين مقادير باشه واسشون

موفق باشيد.
    Last edited by joe_satriani; 02-10-2010 at 16:30.

3. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيزم معمولا اين مقادير اتومات توسط شركت ارائه اينترنت بايد مقداردهي بشن
    اما اگه شما به اينترنت وصل هستيد و مشكلي نداريد دست نزنيد بهشون چون بايد همين مقادير باشه واسشون

موفق باشيد.
    نه دوست من, من با bridg کانکتم اما روی حالت pppoe نمیتونم کانکت بشم....اآخه isp گفته برای هر وسیله 5000 تومن باید بدی تا برات راش بندازیم....

داره خودمونی میشه dez.fuli's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از راهنمایی شما متشکرم.
    تاحدودی فرقهای این دو حالت رو می دونم. فقط می خوام برای اطلاعات بیشتر و یه سری تنظیمات خاص روی سیستم خودم مطلع بشم.
    اگه راهی هست که در حالت Bridge چراغ مودم روشن بمونه ممنون میشم که راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

از راهنمایی شما متشکرم.
    تاحدودی فرقهای این دو حالت رو می دونم. فقط می خوام برای اطلاعات بیشتر و یه سری تنظیمات خاص روی سیستم خودم مطلع بشم.
    اگه راهی هست که در حالت Bridge چراغ مودم روشن بمونه ممنون میشم که راهنمایی کنید.
    با سلام
    راهي كه نيست از طريق ويندوز انجام بديد
    معمولا اين تنظيمات برميگرده به شركت ها كه مثلا در حالت pppoe چراغ اينترنت روشن باشه ولي در حالت bridge نباشه

موفق باشيد.

7. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان............من قبلا برا اینکه پسورد رو بردارم از رو مودم سوال پرسیدم.............اون رو درست کردم........مودم رو ریست کردم و برداشته شد پسورد ..............ولی دوستمون گفته بود که اینطوری نمیشه ولی شد..........
    حالا مشکل بزرگتر دارم و اونم اینه که با سیستم نمیتونم کانکت بشم در حالت ppoe (اگه درست نوشته باشم)(بعد از ریست)
    الان با لبتاب اومدم و ویندوزش اکس پی هست.............ولی مال سیستم ویستا هست...........منم نمیدونم تو ویستا باید چطور کانکشن bridge بسازم...........ولی با اکس پی میتونم.............
    سی دی مودم رو هم گذاشتم و اخرین مرحله که نصبش تموم میشه ارور میده که شما کانکت نیستید
    اگه بهم با تصویر یاد بدید که چطور کانکشن bridge تو ویستا بسازم ممنونتون میشم.....
    منتظرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من یه سوالی داشتم که در واقع نمیدونم جای درستی دارم مطرحش میکنم یا نه
    مشکل من اینه که وقتی میخوام با چیز.پی.ان وصل بشم ارور 619 رو بهم میده
    در ضمن من به صورت PPPOE به نت وصل میشم
    حتی آنتی ویروسم رو هم غیرفعال کردم و تست کردم ولی بازهم همون ارور رو بهم داد

ممنون میشم اگه راهنمای کنید
    با سلام
    دوست عزيزم شما توي مودمتون بريد و كانكشني كه از نوع pppoe داريد رو حذفش كنيد
    چون اين كانكشن رو توي مودم ساختيد و نميتونيد از توي ويندوز كانكشني ديگه رو اجرا كنيد و واسه همين ارور ميده

موفق باشيد.
    مرسی از جوابت ولی متوجه منظورت نشدم
    یعنی کسی که بخواد از چیز.پی.ان استفاده کنه نمیتونه از مود PPPOE استفاده کنه و باید حتما از مود بریج استفاده کنه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

مرسی از جوابت ولی متوجه منظورت نشدم
    یعنی کسی که بخواد از چیز.پی.ان استفاده کنه نمیتونه از مود PPPOE استفاده کنه و باید حتما از مود بریج استفاده کنه ؟
    با سلام
    نه ميتونيد
    شما وقتي مودم رو روشن كرديد اكانت واسطه يا هموني كه گفتيد رو توي ويندوز ميسازيد و اجراش ميكنيد روي همين
    اما براي استفاده از اكانتهاي رابط بايد حتما از داخل ويندوز ران بشن

موفق باشيد.

11. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پس من چییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام دوستان............من قبلا برا اینکه پسورد رو بردارم از رو مودم سوال پرسیدم.............اون رو درست کردم........مودم رو ریست کردم و برداشته شد پسورد ..............ولی دوستمون گفته بود که اینطوری نمیشه ولی شد..........
    حالا مشکل بزرگتر دارم و اونم اینه که با سیستم نمیتونم کانکت بشم در حالت ppoe (اگه درست نوشته باشم)(بعد از ریست)
    الان با لبتاب اومدم و ویندوزش اکس پی هست.............ولی مال سیستم ویستا هست...........منم نمیدونم تو ویستا باید چطور کانکشن bridge بسازم...........ولی با اکس پی میتونم.............
    سی دی مودم رو هم گذاشتم و اخرین مرحله که نصبش تموم میشه ارور میده که شما کانکت نیستید
    اگه بهم با تصویر یاد بدید که چطور کانکشن bridge تو ویستا بسازم ممنونتون میشم.....
    منتظرم
    پس من چییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟
    با سلام
    دوست عزيزم راستش من ويندوز ويستا ندارم كه بتونم مراحل رو راهنماييت كنم
    اما بايد مثه xp باشه مراحل
    توي xp اگه اكاانت bridge ساختي مثه همونه مراحل

موفق باشيد.

14. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •