تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1000 از 1126 اولاول ... 50090095099099699799899910001001100210031004101010501100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,991 به 10,000 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.همونطور که قبلا گفتم هارد 500 هیتاچی داشتم که بدسکتور گرفته و الان یه هارد نو خریدم و فایلاشو توی اون کپی کردم...
    حالا چند تا سوال داشتم:
    1-آیا میتونم از اون قسمتهای هارد که سالمه و هنوز بدسکتور نگرفته برای آرشیو استفاده کنم؟
    2-چطور میتونم اون قسمتهای سالم رو پیدا و پارتیشن بندی کنم طوری که دیگه اسمارت گیر نده؟
    3-اگر کابلهای ساتای هارد رو در بیارم و فقط زمانی که به فایلهای اون هارد احتیاج داشتم کابل ها رو وصل کنم آیا امکان داره فایلهام به دلیل افزایش بدسکتور بپره؟(بیشتر مواقع و ایام کابلهاش قطع باشه و شاید 1 ماه تا چند ماه یه بار وصل بشه !!)
    ممنون از پاسخ شما
    سلام .

1. بنظرم منطقیترین کار این هست که هارد دیسک را تعویض کنید . چون نمیتوان وضعیت هارد دیسک را پیش بینی کرد و ممکن هست اطلاعات به مخاطره بیافتد . پیشنهاد میکنم برای ذخیره اطلاعات غیر مهم از آن استفاده کنید مثلاً تبدیل به اکسترنال کنید و برای تماشای فیلم به TV متصل کنید.

2. SMART هارد دیسک را فقط با استفاده از تجهیزات و نرم افزارهای خاص میتوان ریسیت کرد . برای پیدا کردن قسمتهای سالم و استفاده از آن برای پارتیشن بندی ، ابتدا موقعیت بدسکتوری را مشخص کنید بعنوان مثال همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست (برنامه HDD Regenerator) سکتور شماره 30724857 بعنوان بدسکتور مشخص شده . از آنجائی که هر سکتور 512 بایتی هست پس بدسکتوری در محدوده 14.65 گیگابایتی اول هارد دیسک هست پس حداقل تا محدوده 15GB اول پارتیشن بندی نکنید و یا اینکه تا 14GB اول پارتیشن بندی کنید و پس از ایجاد حدود 2GB فضای unallocated الباقی فضا را پارتیشن بندی کنید . اعداد تقریبی هست و میتونید برای دورتر شدن از ناحیه بدسکتوری فضای unallocated بیشتری ایجاد کنید .

3. همانطوریکه گفته شده وضعی هارد دیسک را نمیتوان دقیقاً پیش بینی کرد و توصیه میکنم اطلاعات مهم را روی هارد دیسک سالم ذخیره کنید .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام .

1. بنظرم منطقیترین کار این هست که هارد دیسک را تعویض کنید . چون نمیتوان وضعیت هارد دیسک را پیش بینی کرد و ممکن هست اطلاعات به مخاطره بیافتد . پیشنهاد میکنم برای ذخیره اطلاعات غیر مهم از آن استفاده کنید مثلاً تبدیل به اکسترنال کنید و برای تماشای فیلم به TV متصل کنید.

2. SMART هارد دیسک را فقط با استفاده از تجهیزات و نرم افزارهای خاص میتوان ریسیت کرد . برای پیدا کردن قسمتهای سالم و استفاده از آن برای پارتیشن بندی ، ابتدا موقعیت بدسکتوری را مشخص کنید بعنوان مثال همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست (برنامه HDD Regenerator) سکتور شماره 30724857 بعنوان بدسکتور مشخص شده . از آنجائی که هر سکتور 512 بایتی هست پس بدسکتوری در محدوده 14.65 گیگابایتی اول هارد دیسک هست پس حداقل تا محدوده 15GB اول پارتیشن بندی نکنید و یا اینکه تا 14GB اول پارتیشن بندی کنید و پس از ایجاد حدود 2GB فضای unallocated الباقی فضا را پارتیشن بندی کنید . اعداد تقریبی هست و میتونید برای دورتر شدن از ناحیه بدسکتوری فضای unallocated بیشتری ایجاد کنید .

3. همانطوریکه گفته شده وضعی هارد دیسک را نمیتوان دقیقاً پیش بینی کرد و توصیه میکنم اطلاعات مهم را روی هارد دیسک سالم ذخیره کنید .
    ممنون از پاسختون...همونطور که گفتم من هارد نو خریدم و فایلهای مهم هارد بدسکتور دارم رو روی اون کپی کردم...حالا میخوام اگه بشه یه سری فایل که از درجه اهمیت کمتری برخوردار هستند و دیر به دیر مورد استفاده قرار میگیرند رو روی اون هارد بدکستور بریزم!!
    1-آیا بجز نرم افزار HDD Regenerator نرم افزار سریع تری برای تشخیص مکان بدسکتور ها نیست؟ چون قبلا برای رفع بدسکتورهای هاردم تستش کردم و بعد از حدود 15 ساعت اسکن حتی به 50 درصد هم نرسیده بود!!!
    2-اگه هارد رو دیر به دیر (خدودا 1 ماه یه بار ) به سیستم وصل کنم آیا بازم امکان پریدن فایلها در مکانهای سالم هارد که مجدد پارتیشن بندی کردم وجود داره؟ کلا ازش کم استفاده کنم.
    4-آیا Fdisk کردن و یا low lewel format هارد دیسک مشکلپات اون رو کمتر نمیکنه و تعداد بدسکتور ها رو کم نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسختون...همونطور که گفتم من هارد نو خریدم و فایلهای مهم هارد بدسکتور دارم رو روی اون کپی کردم...حالا میخوام اگه بشه یه سری فایل که از درجه اهمیت کمتری برخوردار هستند و دیر به دیر مورد استفاده قرار میگیرند رو روی اون هارد بدکستور بریزم!!
    1-آیا بجز نرم افزار HDD Regenerator نرم افزار سریع تری برای تشخیص مکان بدسکتور ها نیست؟ چون قبلا برای رفع بدسکتورهای هاردم تستش کردم و بعد از حدود 15 ساعت اسکن حتی به 50 درصد هم نرسیده بود!!!
    2-اگه هارد رو دیر به دیر (خدودا 1 ماه یه بار ) به سیستم وصل کنم آیا بازم امکان پریدن فایلها در مکانهای سالم هارد که مجدد پارتیشن بندی کردم وجود داره؟ کلا ازش کم استفاده کنم.
    4-آیا Fdisk کردن و یا low lewel format هارد دیسک مشکلپات اون رو کمتر نمیکنه و تعداد بدسکتور ها رو کم نمیکنه؟

1. مدت زمان لازم برای اسکن کردن تمام مدیای هارد دیسک معمولاً زمانبر هست و در تمام نرم افرار ها هم همینطور هست . میتونید فعلاً گزینه Prescan را انتخاب کنید و اگر موردی پیدا کرد طبق همان عمل کنید در غیر اینصورت باید از Normal Scan استفاده کنید تا مکان بدسکتوری بطور دقیقتر مشخص بشه .

2. نمیخوام چیزی بگم که بعداً خلافش از آب دربیاد . شاید مشکلی پیش نیاد و شاید حتی در بدترین حالت هارد دیسک توسط سیستم هم شناسایی نشه . به هر حال در هارد دیسکی که دارای مشکلاتی هست معمولاً باید بدترین احتمالات را در نظر گرفت .

3. LLF کردن هارد دیسک در فیکس کردن بعضی از بدسکتوری های به اصطلاح نرم افزاری میتونه موثر باشه ولی به هر حال اینکار تضمین شده نیست و این روشها روی بعضی از بدسکتوریها مثل بدسکتوریهای سخت افزاری یا موارد Reallocated شده بی تاثیر هست . حتی گاهی اوقات مدیای هارد دیسک کاملاً سالم هست و مشکلی ندارد ولی به خاطر خرابی در ترانسلیتور باعث میشود تمام یا قسمتی از آنها بعنوان بدسکتوری تشخیص داده بشود .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

با سلام خدمت استاد عطای عزیز و سایر دوستان

متاسفانه از اونجایی که شانس ندارم دیروز هارد از دستم بر روی ضربه گیر تخم مرغی جعبش افتاد و حالا که استفاده میکنم وقتی گوشم و نزدیک هارد میبرم یه صدای تق تقی مثل در زدن از هارد میاد یعنی وقتی دست میزارین رو هارد بعضی اوقات مثلا در زمان اول و آخر کپی (نه وسطش) یا عقب جلو کردن فیلم این ضربرو میزنه که با دست احساس میشه یا گوشمو نزدیک هارد بگیرم شنیده میشه... حالا نمیدونم از اول همینطور بوده و من دقت نکردم یا کلا حساس شدم.... چون از فاصله 10 12 سانتی افتاد رو مقواش نباید به این کشکی اینجور بشه....

با HD Tune نتیجه ی زیر اومد

میخواستم بدونم نرم افزار بهتری هست که بتونه سلامت هد هارد و نشون بده و تایید کنه؟

پشتیبانی زنگ زدم گفتن یه فایل سنگینه یک پارچرو کپی کن ببین ارور میده یا نه البته منظورش از سنگین نمیدونم چقدر بود....
    Last edited by VahidDG2007; 29-04-2015 at 10:58.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت استاد عطای عزیز و سایر دوستان

متاسفانه از اونجایی که شانس ندارم دیروز هارد از دستم بر روی ضربه گیر تخم مرغی جعبش افتاد و حالا که استفاده میکنم وقتی گوشم و نزدیک هارد میبرم یه صدای تق تقی مثل در زدن از هارد میاد یعنی وقتی دست میزارین رو هارد بعضی اوقات مثلا در زمان اول و آخر کپی (نه وسطش) یا عقب جلو کردن فیلم این ضربرو میزنه که با دست احساس میشه یا گوشمو نزدیک هارد بگیرم شنیده میشه... حالا نمیدونم از اول همینطور بوده و من دقت نکردم یا کلا حساس شدم.... چون از فاصله 10 12 سانتی افتاد رو مقواش نباید به این کشکی اینجور بشه....

با HD Tune نتیجه ی زیر اومد

میخواستم بدونم نرم افزار بهتری هست که بتونه سلامت هد هارد و نشون بده و تایید کنه؟

پشتیبانی زنگ زدم گفتن یه فایل سنگینه یک پارچرو کپی کن ببین ارور میده یا نه البته منظورش از سنگین نمیدونم چقدر بود....
    سلام .

اون صدايي كه احساس ميكنيد مربوط به حركت Head بر روي مديا هست و با توجه به كاري كه در اون زمان انجام ميدايد بنظرم عادي هست .

انجام تستهاي دقيق روي Head با تجهيزات و نرم افزارهاي خاص امكانپذير هست . با اينحال شايد بتوان بطور غير مستقيم و با انجام بعضي تستها از صحت كاركرد Head مطمئن شد .
    موقع سقوط ، هارد ديسك خاموش بوده يا روشن ؟ اگر خاموش بوده با توجه به اينكه Head در Head Parking قرار ميگيره به سطح مديا آسيبي وارد نميشود . Smart Status هم كه OK هست . با اينحال اگر ميخواهيد مطمئن بشيد كه مشكلي پيش نيومده ميتونيد يه Extended self test روي همين هارد ديسك اجرا كنيد كه تمام مدياي هارد ديسك تست ميشود و اگر هم Head مشكل احتمالي داشته باشه معلوم ميشود . براي اجراي Extended self test ميتونيد از برنامه hard disk sentinel استفاده كنيد . براي كامل شدن اين نوع تست زمان زيادي لازم هست و بنظرم نيازي نيست كه تمام مدياي هارد ديسك را تست كنيد (مگر اينكه موقع سقوط هارد ديسك روشن بوده) ، فقط اجازه بديد چند دقيقه كار كند و اگر مشكلي نبود پس Head نبايد مشكلي پيدا كرده باشه .

چندين Attribute هم هست كه هر كدام ميتوانند نشاندهنده وجود مشكل در Head باشد (همه هارد ديسكها تمام موارد زير رو ممكن هست نداشته باشند) .

مثلاً :

Read Error Rate
    Write Error Rate
    Read Error Retry Rate
    Flying height
    Calibration Retry Count

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

12

سلام دوستان خسته نباشید
    من این لپ تاپ رو سال 91 گرفتم بعد 10 روز کار کردن با لپ تاپ متوجه شدم یه صدای خیلی کم از هارد لپ تاپ میاد ! خیلی کم و موقعی متوجه میشی که هارد داره کار میکنه و فن لپ تاپ با سرعت خیلی پایین حرکت میکنه !!
    بعد نرم افزار Hard Disk Sentinel رو نصب کردم دیدم سلامت هارد رو زده 18% !! این رو به فروشنده گفتم و گفتن استفاده کن اگه چیزی شد برات عوض ش میکنم !! البته بگم هارد هیچ مشکلی از خودش نشون نمیاد !!
    تا اینکه دوباره در سال 92 نرم افزار رو نصب کردم دیدم همون 18% هست و باز هم هارد سالم کار می کرده ! دیروز 94/02/08 نرم افزار رو نصب کردم دیدم شده 9% !! ولی بازم هارد کار میکنه و هیچ علایم نداره !!!
    عکس ها رو ببینید از چند برنامه !!
    جالبه خود نرم افزار HDD Regenerator می گه مشکل داره !! ولی وقتی اسکن میکنه چیزی پیدا نمیکنه !! داخل ویندوز که چیزی پیدا نمیکنه !! و خارج ویندوز از بوت اجرا میکنمش 28 عدد D- 28 delays detected پیدا میکنه که بعد از 100 % شدن وقتی دوباره میزنی اسکن و تعمیر دوباره این 28 عدد رو پیدا میکنه !!
    الان نمیدونم تکلیف چی هست ؟؟ هارد خرابه یا بدسکتور داره یا مشکلی نداره ؟؟؟
    دوستان راهنمایی کنند
    ممنون

عکس با نرم افزار های مختلف و بعد از انجام اسکن با نرم افزار HDD regenetor
    700 کیلوبایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by alirezajigar69; 29-04-2015 at 12:43.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    من این لپ تاپ رو سال 91 گرفتم بعد 10 روز کار کردن با لپ تاپ متوجه شدم یه صدای خیلی کم از هارد لپ تاپ میاد ! خیلی کم و موقعی متوجه میشی که هارد داره کار میکنه و فن لپ تاپ با سرعت خیلی پایین حرکت میکنه !!
    بعد نرم افزار Hard Disk Sentinel رو نصب کردم دیدم سلامت هارد رو زده 18% !! این رو به فروشنده گفتم و گفتن استفاده کن اگه چیزی شد برات عوض ش میکنم !! البته بگم هارد هیچ مشکلی از خودش نشون نمیاد !!
    تا اینکه دوباره در سال 92 نرم افزار رو نصب کردم دیدم همون 18% هست و باز هم هارد سالم کار می کرده ! دیروز 94/02/08 نرم افزار رو نصب کردم دیدم شده 9% !! ولی بازم هارد کار میکنه و هیچ علایم نداره !!!
    عکس ها رو ببینید از چند برنامه !!
    جالبه خود نرم افزار HDD Regenerator می گه مشکل داره !! ولی وقتی اسکن میکنه چیزی پیدا نمیکنه !! داخل ویندوز که چیزی پیدا نمیکنه !! و خارج ویندوز از بوت اجرا میکنمش 28 عدد D- 28 delays detected پیدا میکنه که بعد از 100 % شدن وقتی دوباره میزنی اسکن و تعمیر دوباره این 28 عدد رو پیدا میکنه !!
    الان نمیدونم تکلیف چی هست ؟؟ هارد خرابه یا بدسکتور داره یا مشکلی نداره ؟؟؟
    دوستان راهنمایی کنند
    ممنون

عکس با نرم افزار های مختلف و بعد از انجام اسکن با نرم افزار HDD regenetor
    700 کیلوبایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

سلام .

اون صدايي كه احساس ميكنيد مربوط به حركت Head بر روي مديا هست و با توجه به كاري كه در اون زمان انجام ميدايد بنظرم عادي هست .

انجام تستهاي دقيق روي Head با تجهيزات و نرم افزارهاي خاص امكانپذير هست . با اينحال شايد بتوان بطور غير مستقيم و با انجام بعضي تستها از صحت كاركرد Head مطمئن شد .
    موقع سقوط ، هارد ديسك خاموش بوده يا روشن ؟ اگر خاموش بوده با توجه به اينكه Head در Head Parking قرار ميگيره به سطح مديا آسيبي وارد نميشود . Smart Status هم كه OK هست . با اينحال اگر ميخواهيد مطمئن بشيد كه مشكلي پيش نيومده ميتونيد يه Extended self test روي همين هارد ديسك اجرا كنيد كه تمام مدياي هارد ديسك تست ميشود و اگر هم Head مشكل احتمالي داشته باشه معلوم ميشود . براي اجراي Extended self test ميتونيد از برنامه hard disk sentinel استفاده كنيد . براي كامل شدن اين نوع تست زمان زيادي لازم هست و بنظرم نيازي نيست كه تمام مدياي هارد ديسك را تست كنيد (مگر اينكه موقع سقوط هارد ديسك روشن بوده) ، فقط اجازه بديد چند دقيقه كار كند و اگر مشكلي نبود پس Head نبايد مشكلي پيدا كرده باشه .

چندين Attribute هم هست كه هر كدام ميتوانند نشاندهنده وجود مشكل در Head باشد (همه هارد ديسكها تمام موارد زير رو ممكن هست نداشته باشند) .

مثلاً :

Read Error Rate
    Write Error Rate
    Read Error Retry Rate
    Flying height
    Calibration Retry Count
    با سپاس بی پایان از راهنمایی

در هنگام خاموش بودن افتاد و 10 12 سانت اصن فکرش و هم نمیکردم .....

تست
    hard disk sentinel

تو این 15 دقیقه ی تست یکسره تق تق نکرد اما آخراش چند باری زد ....

اینم Short Self Test

متاسفانه تست اول 3 ساعت طول میکشه تا کاملشه اگه صلاح بدونید انجام میدم..

با این حال پشتیبانی گفت یه فایل سنگین و کپی کن و میگفت ما در مرکز خدمات هم اول همین کار و میکنیم حالا نمیدونم یعنی یدفعه 2 ترابایت میریزن رو هارد!؟

با این حال بنظرتون خودم فایلام و Rar کنم و بصورت یک فایل یکپارچه ی 50 گیگی در بیارم بعد کپی کنم کافیه؟ یا بیشتر از این مقدار باید باشه تا خدایی نکرده ایراد هد و نشون بده؟

آیا اگه هد مشکل پیدا کرده باشه در حین عملیات کپی ارور خواهد داد؟

با سپاس و تشکر از وقتی که میزارید مرسی......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
    سلام دوست عزیز
    عکس گرفتم توی فایل ۷۰۰ کیلوبایت انتهای پست قبلیم هست لطفا ببینید
    ممنون!!! ۱۲ تا عکس هست!!!
    دوستان من با نرم افزار LLF از داخل بوت هارد رو کامل فرمت کردم و حدود
    ۳ساعت وقت برد ! الان ویندوز نصب کردم و دوباره با نرم افزار دیدم همون ۹٪ مونده و فرقی نکرده!! دیگه چکارکنم؟؟ خسته شدم
    Last edited by alirezajigar69; 29-04-2015 at 17:38.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سپاس بی پایان از راهنمایی

در هنگام خاموش بودن افتاد و 10 12 سانت اصن فکرش و هم نمیکردم .....

تست
    hard disk sentinel

تو این 15 دقیقه ی تست یکسره تق تق نکرد اما آخراش چند باری زد ....

اینم Short Self Test

متاسفانه تست اول 3 ساعت طول میکشه تا کاملشه اگه صلاح بدونید انجام میدم..

با این حال پشتیبانی گفت یه فایل سنگین و کپی کن و میگفت ما در مرکز خدمات هم اول همین کار و میکنیم حالا نمیدونم یعنی یدفعه 2 ترابایت میریزن رو هارد!؟

با این حال بنظرتون خودم فایلام و Rar کنم و بصورت یک فایل یکپارچه ی 50 گیگی در بیارم بعد کپی کنم کافیه؟ یا بیشتر از این مقدار باید باشه تا خدایی نکرده ایراد هد و نشون بده؟

آیا اگه هد مشکل پیدا کرده باشه در حین عملیات کپی ارور خواهد داد؟

با سپاس و تشکر از وقتی که میزارید مرسی......
    لازم نیست تا این حد وسواس داشته باشید . اگر هد هارد دیسک مشکلی داشت علائم کاملاً مشهود بود مثل Detect نشدن هارد دیسک ، شنیده شدن صدای تیک تیک در فواصل زمانی معین و چندین موارد دیگر .

بجای اینکه یک فایل حجیم برای کپی کردن بسازید میتونید از منوی Disk همان برنامه ای که گفتم گزینه Write + Read test (از منوی پایین آمدنی) را انجام بدید که تمام سطح مدیا را با الگوی از پیش تعیین شده نوشته و سپس همان الگوی نوشته شده را مجدداً خوانده و تایید میکند . مطمئن باشید اگر هد مشکلی داشته باشه (که نداره) مشخص میشه . همانطوریکه قبلاً هم گفتم لازم نیست تمام سطح مدیا را تست کنید فقط اجازه بدید چند دقیقه کار کند مثلاً ده دقیقه یا یک ربع و بعد کنسل کنید .

نکته مهم : در این تست Write + Read کلیه اطلاعات از بین میرود .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •