هیچ چی بابا میگه ما تو ورد 12 اولیم و باید سعی کنیم که اول بمونیم و دو تا ترایب هم بعد ما هستن که یکی شون احتمالا یکم دیگه اول بشه و مانباید بزاریم و از این چیزایی که بقیه مدیرا میگن
هیچ چی بابا میگه ما تو ورد 12 اولیم و باید سعی کنیم که اول بمونیم و دو تا ترایب هم بعد ما هستن که یکی شون احتمالا یکم دیگه اول بشه و مانباید بزاریم و از این چیزایی که بقیه مدیرا میگن
Last edited by dizgah; 27-11-2007 at 22:55.
سلام مصطفی.شرمنده که انقدر زحمتت میدم.حتما برات جبران میکنم.یه خورده سرم خلوت تر بشه از درس حتما جبران میکنم.راستی فروم فارسی هم افتتاح شد.بیا با هم یه فکری بکنیم بخشای مختلف رو راه اندازی کنیم.البته بعد از اطلاع دادن به بچه ها.
بي خيال شما هنوز در گير اين بازي هستين بابا من تا تو اين بازي يكم قدرت مي گرفتم فروا سي چهل نفري مي ريختن سرم دخلم رو مي آوردن نامردا ديگه بي خيال شدم !
ایول داداش یکی برامون لازم بود آخه نمیشد هی موضوعاتو ترجمه کرد
خلاصه ایول
ای بابا .چه زحمتی.
در مورد فروم هم خودت استادی.توی ورلد 10 هم تجربه پیدا کردی.
بهتره در مورد همه چیز حتی مسائلی که مربوط به بازی نمیشه بحث کنیم تا کسانی که انگلیسی بلد نیستن نشون بدن که فعال هستن.البته زیاده روی هم نکنیم.
آقا کسی میدونه از کی فرستادن ریسورس فعال میشه؟؟؟
هرکاری میکنم نمیتونم بی بی کد رو به صورت ساده توی فروم سایت بزارم.نمیدونم چرا کدهای خالیش اجرا نمیشه.
سلام اقا جواد
وقتی تنها باشی و اطلاعات چندانی هم از این بازی نداشته باشی باید هم همین بلا سرت بیاد
ولی اگه مثل الان که همه ی بچه ها به هم کمک میکنن باشه هیچ کس جرعت نمیکنه یه چشم چپ هم نگاهت کنه
![]()
از تگ [code] استفاده کن.
مصطفی ببین تو میتونی کاری بکنی و آموزش بی بی کد گذاشتن بزاری.من هرکاری میکنم حتی کدهای معمولی که میزارم مثل هم به نمایش درنمیان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)