به نظر من فایلرو به divx تبدیل کن هم کیفیتش بهتره هم حجمش کمتر . فایلهای تا 5 گیگ هم نشون میده
به نظر من فایلرو به divx تبدیل کن هم کیفیتش بهتره هم حجمش کمتر . فایلهای تا 5 گیگ هم نشون میده
کسی جواب این سوال منو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
یه خبر داغ واسه همه ی دارندگان UIQ3
. ورژن جدید آپدیت توسط سایت سونی اریکسون عرضه شد . تو این ورژن تمامی مشکلات از غبیل { ریست شدن گوشی و قفل زیاد گوشی و تمامی مشکلات CALL , ... } حل شده . برین دانلود کنین و لذت ببرید
لینک مستقیم دانلود فایل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک سایت سونی اریکسون:
http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice/updateservicesoftware/key.DownloadGeneral.SonyEricssonUpdateService_2183 9?cc=us&lc=en
جدی؟قرار بود دیگه سونی اریکسون واسه این گوشی آپدیتی بیرون نده.
آره منم وقتی دیدم تعجب کردم ولی حالا که داده . بهتره استفاده کنیم![]()
چه طوری فایل های تا 5 گیگ رو نشون بده؟
کل حافظه گوشی 4 گیگه
منظوره من این گوشی نست الان w960 اومده با 8 گیگ . p990 هم تا 6 گیگ ساپورت میکنه . من در کل مزیت DIVX رو گفتم .![]()
کسی جواب منو نمیدونه ؟![]()
سلام بر دبل 950 داران عزیز
من یه درخواستی داشتم
دوست من این گوشی رو داره و نتونسته نرم افزار trutap رو درست روش اجرا کنه (نصب میشه)
مثل اینکه با فینگر تاچش مشکل داره
خواستم شما هم یه تستی بزنید ببینین واستون درست کار میکنه یا نه؟
توضیح درباره trutap:
یه نرم افزار بی نظیر برای لاگین و چت کردن توی یاهو مسنجر
امکان ارسال مسیج با هزینه خیلی کمتر از معمول
و کلی امکانات دیگه ...
همونطور که فهمیدید فقط به درد ایرانسل میخوره
لینک ها:
لینک خود سایت:
لینک دانلود نرم افزار برای دبل 950:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک صفحه مربوطه در getjar:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی ان 73 من که مثل ساعت کار می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Šepehr; 31-01-2008 at 18:39.
سلام به بچه های گل w950 دار
یکی از دوستای من برداشته واسه عوض کردن فونت یه عالمه فونت از توی ویندوز ریخته تو گوشیش
حالا گوشیش دیگه بالا نمیاد !
باید چه کرد ؟
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)