کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سایت Alan Wake و Uncharted 2 رو از نظر گرافیکی در یک ویدئو با هم مقایسه کرده. می تونید از اینجا اونو ببینید:
این که مقایسه نداره معلومه uncharted 2 قشنگ تره !
کی یک بازی editor's choice رو با بازی که 8.5 گرفته مقایسه می کنه ؟
ویرایش : خب از نظر گرافیک هم uncharted بهتر بوده (تجربه شخصی)
Last edited by Bs_panzer; 16-05-2010 at 12:03.
پاک شود...
Last edited by vahidgame; 16-05-2010 at 19:13.
امتیاز چه ربطی به گرافیک داره بهداد؟؟؟
کلا اشتباهات خود رمدی باعث کم آوردن گرافیکش در روز نسبت به uncharted2 شد.....اشتباهاتی مثه 4aa و......... .
حالا شما کردیدش پنج سال هیچی ! خوب پروفسور من منظور گفتم هفت سال سال 2003 که ایکس باکس نقطه نداشت!اینایی که میگی درست ولی اون همه کمک مالی که از طرف مایکروسافت به این شرکت شد هیچی ؟؟ تازه 45 تا کارمند چیه مایکروسافت بهترین بازی ساز های جهان را برای کار بر روی بازی به این شرکت استخدام کرد !
ولی وجدانن تو این بازی را Kill Zone 2 و God of War III مقایسه میکنی ؟؟ نگی اینا رو یه جا بهت میخندند![]()
2 ساعت رفتیم جلو تا اینجا که عالیه لذت بردنیه حتی تو روز روشن که بازی می کنی ترس در وجود ادم پیدا میشه.
صدای درها و مدل راه رفتنش دقیقا مثل مکس پین هستش.
فقط یه موردی که منو ازار میده اینه که من می خوام دوربین همیشه از روی شونه راست باشه اما هی میره روی شونه چپ
که خب مشکلی نیست.
ببخشید ولی من منظورتونو از این حرف متوجه نشدم! منظوره شما مقایسه ی سبکیه یا داری بازی رو مسخره میکنی؟ولی وجدانن تو این بازی را Kill Zone 2 و God of War III مقایسه میکنی ؟؟ نگی اینا رو یه جا بهت میخندند
اگه مورده اوله که باید بگم خوب ایشون اصلا مقایسه نکرده ایشون خرجی که برایه این بازی ها شده رو داره میگه... اما اگه مورده دومه که باید بگم سخت در اشتباه هستی ( احتمالا شما Fan PS3 این ) چون بازی اینقدر قشنگ بودش که من خودم شخصا بازی ای به این زیبایی با این سبکه نو ندیده بودم.
نمراته سایت ها هم که بحثشون جدایه ( یک بار برین Gamespot و Review این بازی رو ببینین میفهمین! )
فکر کنم به جز جدا کردن انجمن PC با کنسول باید انجمن Xbox 360 با PS3 هم جدا بشنولی وجدانن تو این بازی را Kill Zone 2 و God of War III مقایسه میکنی ؟؟ نگی اینا رو یه جا بهت میخندند
آخه اون دو تا بازی چه شباهتی به Alan Wake دارن؟ بعد تازه مقایسه اون در این تاپیک جاش نیست. این فن بازی ها رو می تونید توی گروه ها انجام بدید نه توی یه تاپیک که باعث به هم ریختن اون بشه...
خب از نظر گرافیک مقایسه کنید کسی که دیده باشه خودش می فهمه کدوم بهتره
مثلا بعضی دوستان میگن heavy rain گیم پلی ندارهکاملا نشون میدن که بازی کردن
فن هم کسایی هستن که تو تایپیک همه چیز دو مورد ps3 به عملکرد کنسول بسیار ضعیف دادن ! می تونید برید مشاهده کنید![]()
Last edited by Bs_panzer; 16-05-2010 at 22:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)