تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 376 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

بعضی از سایتهای خصوصی برای بعضی از فایلهای تورنتشان ( به ویژه تورنتهای جدید و پرطرفدار ) زمان انتظار منظور می کنند

( مثلا 24 ساعت در شکل زیر ) در این حالت شما پس از باز کردن تورنت مربوطه در برنامه خودتان باید تا سپری شدن زمان مربوطه

صبر کنید :
    شما باید 24 یا 48 ساعت منتظر بشی بعد سایت اجازه دانلود رو بهت بده
    اگه Ratio رو بالا ببری این زمان حذف میشه
    vtn54 و al pacino_masoud عزیز از هردوتون تشکر میکنم
    Last edited by xdvbxkaomx; 12-10-2007 at 05:21.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام پیمان جان یه مدت نبودی حسابی جات خالی بود....دلمون هم برات تنگ شده بود
    راستی من بعد این بلایی که سر Demonoid اومد نمی تونم فایلی برا آپلود توش add کنم یعنی add میکنم ولی تو لیست نمیاد آپلود هم نمیشه.حالا شما هم یه همچین مشکلی داری یا نه؟؟ چکار میشه کرد.
    ممنون
    ضمن تشکر از لطف شما s_a_m4000 جان راستش در مورد مشکل اپلود من خودم تست نکردم هنوز، نمیدونم واسه همه هست یا خیر ولی الان نیګا کردم url ترکر رو که موقع ساخت فایل تورنت بهش اضاف میکنیم تازګیا ( بعد مشکلاتی که واسه سایت پیش اومد ) عوض کردن ‎( از یه پورت دیګه استفاده شده ) شاید شما از url قبلی استفاده کردین در ساخت فایل تورنت
    و اینکه بعد اپلود تورنت ګاهی وقتها یه ذره طول میکشه تا تورنت به لیست اضاف شده
    status داخل کلاینت رو چک کن اګه working نبود احتمالا مشکل همون url باید باشه

به پیمان جان کجایی بابا من یکی که خیلی دلتنگت شده بودم ؛ خواهشا دیگه تنهامون نذار بهت احتیاج داریم واقعا جای خالیت احساس میشد حالا که برگشتی نیایی غلط های ما رو در بیاری آبرومونو ببری ها
    رضا جان مخلصیم خیلی لطف دارین، ممنون
    نه خدایش شما هم نشون دادی که استادی تو تورنت
    ـــــــــ-
    عید همګی مبارک
    Last edited by j0l6; 12-10-2007 at 09:35.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پیمان جان بی تعارف میگم قبلا" هم گفتم من هرچی دارم از تو و آقا امین و امیر جان و بقیه دوستایی که بحث رو شروع کردند دارم منتها خوبیش اینه که هم استادهای من استادهای خوبی بودند و هم اگه تعریف از خود نباشه فکر کنم من شاگرد خوبی هستم ( این جمله آخری رو با خجالت نوشتم )

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض ratio

چرا در حالی که 200 سید دارم فقط 20-30 تای انها فعالند.(200(21) .ایا این طبیعی است؟.چه کنم؟

تمام ratio های من زیر صفر هستند .مثلا 0.245 .ایا این باعث کمی سرعتم است؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

پیمان جان بی تعارف میگم قبلا" هم گفتم من هرچی دارم از تو و آقا امین و امیر جان و بقیه دوستایی که بحث رو شروع کردند دارم منتها خوبیش اینه که هم استادهای من استادهای خوبی بودند و هم اگه تعریف از خود نباشه فکر کنم من شاگرد خوبی هستم ( این جمله آخری رو با خجالت نوشتم )
    رضا جان شما لطف داری.جمله ی آخرت هم درسته
    چرا در حالی که 200 سید دارم فقط 20-30 تای انها فعالند.(200(21) .ایا این طبیعی است؟.چه کنم؟
    تمام ratio های من زیر صفر هستند .مثلا 0.245 .ایا این باعث کمی سرعتم است؟
    منظور فایل دانلودیتون 200 تا سید داره؟؟خب بله طبیعیه ممکنیه سیدرها فعال نباشن در دسترس نباشن سید رو کنسل کرده باشن و....
    برای اینکه حجم دانلودتون از آپلودتون کمتره اینطوری Ratio زیر صفر میشه Ratio خوب بالای 1 یا خوده 1 هست.

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

[RIGHT]سلام ا
    از جوابتون ممنون . من قبلا با 40 دانلود میکردم.ولی الان با وجود 50 تا سید فعال با سرعت 7 دانلود می کنم.ratio من 0.235 است.ایا این ratio باعث این همه افت سرعت هست.در ضمن از هر دو برنامه bite torrent and utorrent استفاده کردم
    availability هم 75 است.اپلودم هم 7 است .(بر ثانیه) .....هر کاری می کنم سرعت بالا بره نمی شه...می تونم 6 تا فایل با سرعت 7 دانلود کنم ولی یک دونه فایل با سرعت 40 امکان پذیر نیست...در حالی که قبلا تمام فایلهام رو با 40kB دانلود میکردم.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

[RIGHT]سلام ا
    از جوابتون ممنون . من قبلا با 40 دانلود میکردم.ولی الان با وجود 50 تا سید فعال با سرعت 7 دانلود می کنم.ratio من 0.235 است.ایا این ratio باعث این همه افت سرعت هست.در ضمن از هر دو برنامه bite torrent and utorrent استفاده کردم
    availability هم 75 است.اپلودم هم 7 است .(بر ثانیه) .....هر کاری می کنم سرعت بالا بره نمی شه...می تونم 6 تا فایل با سرعت 7 دانلود کنم ولی یک دونه فایل با سرعت 40 امکان پذیر نیست...در حالی که قبلا تمام فایلهام رو با 40kB دانلود میکردم.
    آره. به احتمال زیاد همون rattio باعثش هست حالا البته شما یه نیگاهی به تنظیمات utorrent بنداز از این لینک پایین هم می تونی کمک بگیری.
    در ضمن شما که از هر دوتای utorrent و bittorrent همزمان که استفاده نمیکنی که یا مثلا یه دانلود از طریق دانلود منیجر همزمان با تورنت چون اینا خیلی سرعت رو میارن پایین
    -----------------------
    در ضمن یه توصیه به همه ی دوستان:
    اونهایی که با وجود رعایت همه ی تنظیمات و ... بازم نمی تونند با سرعت بالا دانلود داشته باشن تعدادTCP connections رو افزایش بدن قبلا من گفتم تو لینک زیر هم هست.

-----------------------
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

امیر جان من اومدم جواب دوستمونو دادم و اونموقع تو جوابی نداده بودی بعد از یه ساعت که دوباره اومدم دیدم تو زودتر از من جواب دادی مجبور شدم پستمو ویرایش کنم ؛ بعضی وقتا هم این انجمن یه کارایی میکنه که آدم رو متعجب میکنه
    Last edited by xdvbxkaomx; 12-10-2007 at 18:57.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

انشالله یکی از دوستان باتجربه تر کمک میکنه بنده تا بحال همچین چیزی ندیدم شرمنده از اینکه نمیتونم کمکتون کنم ولییه احتمای رو میدم اولا اگه اسم و آدرس سایت رو هم میدادی شاید راحتتر میشد کمکت کرد فقط بگو ببینم آیا سایت تازه کار هست یانه ؟ دوما آیا شما قبلا تونستی ازش دانلود کنی ( که بعید میدونم وبه نظر میاد اون مقدار آپلود هم جایزه عضویت در سایت باشه ) اگه تا حالا ازش دانلود نداشتی و سایت تازه کار باشه احتمال میدم ترکر سایت فعلا غیر فعال باشه یا یه مشکل مقطعی براش پیش اومده باشه و در آینده نزدیک حل میشه و شاید هم دارن عضو جمع میکنن و منتظر هستن تعداد اعضاشون به یه حد خاصی برسه بعد شروع به سرویس دهی بکنن
    با تشکر.
    اون سایتی که من عضو شده ام
    کد:
    هستش.اگه کسی تو این سایت عضو هستش.و می تونه دانلود کنه یه کمکی بکنه ما هم بتونیم از این سایت دانلود کنیم با تشکر خیلی لازمش دارم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با تشکر.
    اون سایتی که من عضو شده ام
    کد:
    هستش.اگه کسی تو این سایت عضو هستش.و می تونه دانلود کنه یه کمکی بکنه ما هم بتونیم از این سایت دانلود کنیم با تشکر خیلی لازمش دارم.
    خوب آرش جا ن موقع ثبت نام تو این سایت بهتون یه پیام خوش آمد فرستاده میشه و اگه اونو خوب بخونید نوشته که شما باید share ratio خودتونو بالای 0.95 نگه دارید و اگه اونو بمدت بیشتر از یک هفته زیر 0.65 نگه دارید ip شما بن خواهد شد
    من خودم بعد از ثبت نام این تورنت رو تست کردم :
    کد:
    راستش ترکر سایت خیلی عالیه من در کمتر از نیم دقیقه با 4 سید کننده و 3 پییر به حداکثر سرعت دانلودم رسیدم تو نگفتی که تا حالا از اینجا دانلود داشتی یا نه ؟

راستی اون پیغام رو که باید صبر کنی رو کجا مینویسه ؟توی سایت یا توی برنامه موتورنت زیر آدرس ترکر ؟ ضمنا کی تو این سایت ثبت نام کردی و از کی به این مشکل برخورد کردی؟
    Last edited by xdvbxkaomx; 12-10-2007 at 22:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •