منظورم پتچ وارکرافت برای این مپ است نه خود مپ.
عزیز دل من که لینک پتچ را در این سایت ندیدم.
منظورم پتچ وارکرافت برای این مپ است نه خود مپ.
عزیز دل من که لینک پتچ را در این سایت ندیدم.
سوالتو یه خورده بد پرسیدی :
از برادران و خواهران عزیز آیا کسی لینک مستقیم برای دانلود آخرین پتچ برای بازی کردن این مپ رو دارد؟![]()
از اینجا می تونی دانلود کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
benzareton behtarin item ha vase
Lion che ya hastan ?
vase akharin vesion e map e dota ham metonid az
naseronline.net begird
az hamin tor az site e khodesh
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای ول یه هم نام پیدا کردی![]()
سلام دوست عزیز. عضویت شما رو تبریک میگیم
یه چیز کلی که هست اینه که معمولا lvl های لحظه ای رو فقط با anti magic میشه خنثی کرد . ولی برخی ها هم مانند puge هستند که lvl 6 ششون به anti magic هم میخوره .
موفق باشی
عزیز دل شما اینجا دلیلی برای توهین به من دارید . خوب بد منظورت رو گفته بودی .خوبه بهت بگم حرف زدن بلد نیستی چرا پست میدی ؟ اگر نگاه میکردید میدیدید که همه پست های من 10 تا multi qote توش هست و اگه اینا رو جدا جدا میزدم الان 1000تا پست داشتم پس معلومه که دنبال پست زیاد کردن نیستم .سعی کن جنگ راه نندازی .
موفق باشی
سلام دوست عزیز .
برای lion معمولا این ها رو میزنن :
1. boots of speed
2. aghanims یا همون dagon ابی یا lvl 6 قوی کن .
3. hex
item های اصلی براش همین هاست . بقیش رو نسبت به Hero ی مقابل باید انتخاب کنی . مثلا heart of tarassque بزنی یا نه .
موفق باشی
لطفا قبل از پست دادن یه سر به صفحه های قبل بزنید . این حرف که شما گفتید بیش از 10 ها بار در این topic زده شده
اینم همینطور
عزیز من شما هم سعی کن هر چی میخوای بگی تو یک پست بگی . اینطوری بهتره
Last edited by The 69 eyes; 23-03-2007 at 10:58.
boots of travel رو به جای boots of speed ببندی سرعت حرکت بهتری پیدا میکنی وکلا خیلی به نفعته.
برای این هیرو از آیتم هایی مثل dagon & Heart & Hex Refresher & Hyper Stone و .... استفاده میشه. که بستگی به هیرو مقابلت داره عزیز دل.
عزیز دل بایجازه شما برخی از اشتباهات شما رو بیانگر بشم :
1 . boots of teravel به درد lion نمیخوره .وقتی هم item hex و هم lvl hex رو داره فکر نکنم یرو بتونه ازش فرار کنه یا کسی بگیرتش با وجود stun اون lvl 2 ش که impale هست
2 . hyper stone برای Hero های atack و aility و برخی از strenth هاست نه hero های lvl و inteligence مثل lion
ناراحت که نشدی عزیز دل![]()
عزیز دل انگیز
boots of teravel مگر برای فرار کردن است ؟ برای افزایش سرعت و کار اصلیش هم این است که دقیقه ای یک بار میتونی روی کریپ ها و تاور ها تلپورت کنی.
در ضمن این هیرو که فقط در lvl6 خلاصه نمیشود عزیز دل.
عزیز دل انگیز![]()
جای teravel میتونه teleport داشته باشه که اگر tower یا چیزیش در حال خوردن بود بتونه روش بزنه و armor tower بره رو 99999 . teravel به درد نمیخوره .
در ضمن عزیز دل انگیز من کی گفتم فقط تو lvl 6 خنثی میشه . راستی برای hyper stone زدن چه دلیلی داری ؟ میشه توضیح بدی که برا چی براش hyper stone میزنی عزیز دل ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)