می خواستم بدونم کسی از fifa08 خبری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می خواستم بدونم کسی از fifa08 خبری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
هنوز نسخه اصلی این بازی منتشر نشده ولی می تونی دموی این بازی رو دانلود کنی.![]()
میشه لینک مستقیمش رو بزاری.هنوز نسخه اصلی این بازی منتشر نشده ولی می تونی دموی این بازی رو دانلود کنی
دستت درد نکنه!!!
Last edited by Masoud King; 23-09-2007 at 18:57.
[QUOTE=Masoud King;1622810]بفرمایید:[هنوز نسخه اصلی این بازی منتشر نشده ولی می تونی دموی این بازی رو دانلود کنی/quote]
میشه لینک مستقیمش رو بزاری.
دستت درد نکنه!!!
رپیدشر:
Gamershell:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا بحث رو اونجا ادامه بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون![]()
در حالی که Halo 3 در 25 Septamber یعنی 2 روز دیگر ریلز میشود، هم اکنون بیش از 9,000 نفر در حال بازی آن هستند و ویدیویی مبنی بر پایان بازی در یوتیوب قرار گرفته است.
Ending After Credits:
من هم حواسم نبود روی اسپویلر نوشته ی قبرستونی رفتم آخرشو فهمیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کمپانی فرانسوی UBISOFT اعلام کرد که آخرین اثر انها که مربوط به WW II میشه یعنی Brothers in Arms: Hell's Highway با تاخیر دیگر برای تعطیلات امسال عرضه نخواهد شد و به اوایل سال بعد موکول شد.قرار است این بازی بین ماه های January و March سال آینده میلادی برای PS3.X360 و PC عرضه شود.
HALO 3 از gamespot نمره 9.5 یا همون Editors' Choice گرفت !
بلاخره نفهمیدم Superb بهتره یا Editor's Choice؟
اینجا توضیح بدی ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی خیلی جالبه نیمه ی دوم سال 2007 خیلی عالی بود ازین لحاظ.
سلام دوستان من دمو بازی هالو3 و fif08 رو دیدم دوتاش رو هیچ نیست مخصوصن فیفا 08 که ادم حالش بهم می خوره وقتی اینم بازی رومی ببنی تو یک سایت دمو بازی جدید رو می فروشی سایت --------.irدوست داشتی سر بزن اون بازی هالو 3 که خیلی مسخره است من یه دموش دارم اصلان قابل تخمل نیست بعدش بیشتر برای بازی اون لاین ساخته شده این نظر من در مورد ایین دوتا بازی
شرکت SE در TGS امسال اعلام کرد که قصد دارد فیلم CG خود بر مبنای سری بازی های FF یعنی Final Fantasy VII: Advent Children را بر روی دیسک های blu-ray عرضه کند.در نمایش این عنوان ما شاهد صحنه جدیدی نیز بودیم.گویا که این نسخه چیزی فرا تر از یه تبدیل ساده فیلم به کیفیت HD است.یکی از صحنه ها یکی از کوچه های Midgar را نمایش می دهد که کودکان به وسیله Geostigma آزار داده می شوند.صحنه بعدی Sephiroth را نشان می داد که نیزه اش را در سینه Cloud فرو کرده و او را مثل یک جسد مرده به این طرف و آن طرف پرت می کرد.نه تنها نسخه Blu-ray صحنه های بیشتری را در بر دارد بلکه دارای special feature هایی هم هست که از نسخه DVD به دلیل ظرفیت کم حذف شده بودند.واقعا باید از ظرفیت بالای نسل بعد فرمت ها و دیسک ها تشکر کرد.Of course, we can't wait for the next 2160p "Really Complete Edition" which will add even more wrinkles to the character's clothes and subtle acne on their backs
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)