بستگی به این داره که چی کار بخوای بکنی
من رم ۱ گیگ دارم و swap هم دارم چون با qemu یه سیستمم شبیه سازی می کنم و به رم بالایی احتیاج دارم
اگر کار سنگینی نمی کنی نمیخواد بسازی
سرعتتم بالاتر می ره
بستگی به این داره که چی کار بخوای بکنی
من رم ۱ گیگ دارم و swap هم دارم چون با qemu یه سیستمم شبیه سازی می کنم و به رم بالایی احتیاج دارم
اگر کار سنگینی نمی کنی نمیخواد بسازی
سرعتتم بالاتر می ره
به به همه هم توی روبوکاپ و شبیه سازی سررشته دارن !
نه احتمالا لازم میشه ! پس من 2 گیگ برای این swap گذاشتم !
طبق گفته ی خودش دو برابر رم ...
شما رمتون چقدره چون باید با توجه به مقدار رمتون حافظه swap رو در نظر بگیرید!
یه راه کلی این هست که 2.5 برابر رم بشه مقدار swap.
البته راه تئوری دقیق هم داره که یادم نیست! البته اینو یه جائی خونده بودم!![]()
اون مسئله ی ۲ برابر برای زمانی بود که رم ۲۵۶ یک واقعیت دست نیافتنی بود! و ۵۱۲ مگ swap یک ایده آل دست یافتنی!
گرچه هنوز هم این مسئله رو خود سیستم رعایت می کنه، مانند اینکه اگر بگزارید خود سیستم براتون پارتیشن بندی کنه اگر رمتون ۲ گیگ باشه به شما ۵.۸ گیگ swap میده!! ولی شما اگر از قابلیت hibernate استفاده می کنی با رم ۱ گیگ حدود ۱.۵ گیگ swap کافیست، ولی اگر مانند من تا به حال دست به این دکمه نزدی و نخواهی زد، بی جهت هارد خودت رو هدر نده!
برای رم های بالای 1 'گیگ در صورت نیاز به swap کافی هست ۱ گیگ اختصاص بدید.
اوه ... خب با این اوضاع یعنی 1.5 گیگش کنم ؟ البته می گم من از نظر هارد مسئله ای ندارم ! یه هارد اکسترنال 750 گیگ گرفتم ! هر کاری می کنم پر نمیشه !!!! Lol !!! یه مدت بود ! از بس بیکار شده بودم ! کل اطلاعاتش رو دوباره روی خودش کپی کردم !!!! تازه شده 300 گیگ ! یعنی 400 گیگ خالی !( 50 تاش این وسط گم شده ! فکر کنم جریان همون بدسکتور و اینا !)
اولا که شروع کار با لینوکس رو به خودم تبریک می گم !
دوما با عرض خسته نباشید ! یه چند تا سوال داشتم ...
1.چرا بعضی از پوشه هام این شکلی هستن ؟ اون علامت قفل اون بالا چیه ؟
2.من یه دی وی دی سوپر اوبنتو دارم ... چه طوری می تونم برنامه های اون رو از توی دی وی دی به پارسیکس نصب شده منتقل کنم ؟ اصلا همچین چیزی میشه ؟اگه میشه کدوم یک از فایل های زیر به کارم می آد ؟
![]()
معنیش اینه که به اون پوشه دسترسی نداری
برای اطلاعات کامل:
نه نمی شه بسته های اون سوپر اوبونتو بسته های باینری اختصاصی برای اوبونتو هستش (البته اگر بسته ها جداگانه تو این دی وی دی باشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال خفن مهم !
اولا که من توی نرم افزار ها چرخ می زدم فقط برای اوبنتو و اپن سوزه و فدورا بود ! پس بقیه توزیع ها برنامه هاشون رو از کجا تهیه می کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش هم یه سوال دیگه !
این sourse ها رو چی کارش باید کرد ؟ آیا برنامه ای هست که باهاش محیط رو خودمون طراحی کنیم ؟ یا توی محیط تغییرات بدیم ؟ یه چیزی مثل visual basic !
راستی یه سوال ! یا یه درخواست !
همین طور که می دونین یکی از برنامه هایی که لینوکس رو بالا می آره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grub هست !
به دلیل این که بعضی از اوقات این هارد من قر می آد ! و نمیشناستش ! بنابراین یعنی grub بی grub و یعنی ! این که توی ویندوز هم نمی تونم برم ! در نتیجه ! می خوام ببینم می شه این grub رو روی یه دیسکتی چیزی ریخت تا بتونه بالا بیاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته توی خود آموزش زده که خودش آخر کار ازت می خواد که اگه می خوای یه دیسکت بزار توی دستگاه و اوکی کن ! ولی نمی دونم چرا نخواست !
معمولا توی مخازن تا ۹۰ درصد برنامه ها پیدا می شه
جواب سوال بعدی رو میتونی توی فهرست پیدا کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)