سلام
من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم
پیامک مربوط به تایید رمز جیمیل بدون مشکل واسم اومد.
موفق باشید
سلام
من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم
پیامک مربوط به تایید رمز جیمیل بدون مشکل واسم اومد.
موفق باشید
اگر دقت کرده باشید قبلا هم گفتیم . مشکلات پیامک بیشتر در ترابرد از دو اپراتور رایتل و ایرانسل به ( همراه اول ) پیش میاد . در شبکه رایتل و ایرانسل کمتر این مشکل دیده شده .
مراحل و فرايند ثبت و پيگيري درخواست در اين سامانه به شرح ذيل مي باشد:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سايت و ارسال كد رهگيري بر روي تلفن همراه ثبت كننده درخواست.
- ارجاع درخواست، بر اساس اطلاعات اوليه به مبداء رسيدگي كننده شامل: زير مجموعه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات (مانند اپراتورها، شركت هاي اينترنتي، دفاترپستي و ....)
- ارجاع درخواست براي رسيدگي به واحد تخصصي/ بازرسي سازمان مربوطه در صورت عدم ارايه پاسخ نهايي بعد از گذشت 14 روز در سامانه يا درخواست تجديد نظر حداكثر ظرف مدت 3 روز پس از پاسخ نهايي.
- ارجاع درخواست به بالاترين مقام سازمان تابعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در صورت ثبت تجديد نظر دوم يا عدم ارايه پاسخ نهايي پس از مدت مقرر.
رسيدگي نهايي و صدور راي توسط كميته حل اختلاف در صورت درخواست تجديد نظر دوم.
تقریبا میشه گفت در 99 درصد ترابرد به رایتل همه پیامک ها میاد چه خارجی چه داخلی و از هر نوع سرشماره و سامانه مگر اینکه اون سامانه و یا سرشماره جزء پیامک های تبلیغانی محسوب بشه اونم با فعال سازی پیامک های تبلیغاتی برطرف میشه .
سلام
آیا ترابرد به ایرانسل هم 99 درصد شده الان یا باز هم مشکل هست ؟
منم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم، پیامک های بانک و پیامک های تایید هویت اپلیکشن های خارجی برام میاد، اما پیامک اپلیکشن های داخلی مثل دیجی کالا، زودفود،اسنپ و.... اینهاست که مشکل دارن و نمیاد.
کلا هر پیامکی که از شماره های 1000،2000 و 3000 ارسال میشه به غیر از بانک نمیاد.
شما اینها رو امتحان کنید بگید.
Sent from my Xperia Z2 d6503 from Tapatalk
سلام
من از ۳۱ شهریور تجدید نظر زدم ولی هیچ خبری نشده
چند بارم زنگ زدم فقط وجود مشکل را تایید میکنن ، همین!
الان چکار باید بکنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by bigbang001; 30-10-2016 at 22:46.
با 195 تماس تلفنی و ارتباط با کارشناسان سازمان تنظیم مقررات داشتین ؟ با 195 تماس بگیرید و به بخش کارشناسان تنظیم مقررات وصل و مشکل رو بیان کنید و پیگیری کنید .
منم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم، پیامک های بانک و پیامک های تایید هویت اپلیکشن های خارجی برام میاد، اما پیامک اپلیکشن های داخلی مثل دیجی کالا، زودفود،اسنپ و.... اینهاست که مشکل دارن و نمیاد.
کلا هر پیامکی که از شماره های 1000،2000 و 3000 ارسال میشه به غیر از بانک نمیاد.
شما اینها رو امتحان کنید بگید.
Sent from my Xperia Z2 d6503 from Tapatalk
من همچنان منتظرم این مشکل پیامک ها حل بشه میترسم شانس من واسه بانک نیاد و این پیام همراه اول که دوستان میگن تو مخه . والا خسته شدم از بس دوتا گوشی با خودم بردم تازه یکیش دو سیم کارته. در اینده هم که اپراتور چهارم داره میاد دیگه چه شود الان واسه نت مجبورم رایتل یا ایرانسل ببرم و همراه اولم چون جندین ساله دارم خط اصلیم هستش اما تو تهران چیزی بنام نت نداره جالبه بسته هم میگیری بعد از اتمام بازم به 4g وصل نمیشه! الان اگر ترابرد کنم همراه اولم دایمی تبدیل میشه به دایمی ایرانسل، تعرفه هاش خوبه نسبت به همراه اول؟ بسته های نتش با اعتباری فرق داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)