این روش رو هم من امتحان کردم جواب نداد !
برنامه تنظیم روزولیشن برای من باز نمیشه !
Windows 10 X64
این روش رو هم من امتحان کردم جواب نداد !
برنامه تنظیم روزولیشن برای من باز نمیشه !
Windows 10 X64
سلام
ببخشید من برام یه مشکلی پیش اومده من بازی pes 2017 رو بدون لگ بازی میکردم ولی جدیدا بازی برای یه دقیقه به شدت افت فریم پیدا میکنه بعد دو باره درست میشه و بعد از یه مدت دوباره...
به نظرم اگه مشکل از سیستم بود کلا از اول نباید درست میومد .
الانم به بقیه بازی ها سرایت کرده مثل بازیNBA 2K13 با اینکه سیتسمم خیلی ازش قوی تره و دو سال بدون لگ بازی کردم . ویندوزمم عوض کردم درست نشد.
البته بگم کامپیوترمو که داشتم تمیز میکردم پایه فن سی پی یو شکست ممکنه به اطر اون باشه؟؟ ار بته جاش محکمه و درست کار میکنه بگم که درست بعد از اون اتفاق این شکلی شد.
درایو ها رو هم defrag کردم خلاصه هرکاری بگین حتی قطع کردن اینترنت و بروز کردن دراور کارت گرافیک خواهشن کمکم کنین دارم دیوونه میشم
ببخشید طولانی شد
با سلام
بچه ها کسی میدونه توی مود مای کلاب PES2017 وقتی یه بازیکن رو میزاری توی قسمت Trainer دوباره برمیگرده بعدا به تیم یا کلا میره که میره دیگه ؟PS4
بعدشم ما اخرشم نفهمیدیم این لباسا و اسم بازیکنا چطور کامل لایسنس میشن و درست میشن ؟
شاید با شکستن پایه فن برای انتقال گرمای CPU به خارج مشکل پیش اومده و حرارت زیاد باعث میشه این مشکل به وجود بیاد . دمای CPU رو اندازه گیری کنید .
دمای سیستمتون رو با استفاده از HW Pro چک کنید . احتمال زیاد از CPU تون باشه .
خودبخود مشکل افت فریم حل میشه یا شما کاری میکنید ؟
فن های سیستمون رو هم چک کنید ببینید سالم هستن یا نه .
اگه دیدید دمای سی پی یو بالاست هم میتونید از خمیر سیلیکون استفاده کنید یا اینکه فنشو عوض کنید یا یه فن جدید بذارید .
دما تا چه حد خوبه و از چقدر نباید بالاتر بره؟
در ضمن من کاری نمیکنم خودش درت میشه ولی بعد یه چند دقیقه دوباره خراب میشه
دما در حالت طبیعی 53 و در حالت تحت فشار 77 درجس
مدل سی پی یوم pentium dual E2200 هست از اینتل
دوباره امتحان کردم تا 85 رسید ممنون برا پاسخ گویی تون
Last edited by salman80; 11-01-2017 at 22:07.
در CPU با نسل های مختلف دمای متفاوتی رو در بالاترین سطح کاری میبینیم .
به نظر من باز هم دمای CPU شما طبیعی هستش فقط این دما به اون خاطر اونقدر ربالاتر میره چون CPU شما برای اجرای بازی بسیار ضعیف هستش .
ممنون بابت جوابتون مشکل ازکارت گرافیک بود فنش سوخته بود عوض کردم درست شد
سلام. دوستان من تمام کرک و پچ و هرچیزی که مربوط به پس هست رو گرفتم . ولی هرکاری میکنم موضوع لایسنس ها و آپدیت ها حل نشده.
کسی راه حلی داره یا روشی که انجام بشه
اشتباه از جانب شماست .
کدوم پچ رو نصب کردید ؟!
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و طبق آموزش با دقت عمل کنید ، بدون هیچ مشکلی نصب میشه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)