تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 192 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1913

نام تاپيک: تبادل نظر درباره تلویزیون های ۲۰۱۵ سونی سری W800C

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این مدل سامسونگ طبق rtings.com کیفیت تصویر پایینتری از w800 داره.دو پارامتر مهم کیفیت تصویر یعنی کنتراست و black uniformity به مراتب پایینتری داره.ظاهرا چون پنلش IPS هست.البته این تو تئوری هست بهترین مقایسه اینه که هردو کنار هم روشن باشن.شاید شما کنار هم دیدی.
    اون مدل بدون گارانتي js7200 بود اصلاح كردم
    7980 سام سرويس رو خودم از نزديك تست كردم براي من كاملا رضايت بخش بود
    رنگها خيلي شارپ تر نسبت به w800 بود منو به شدت روون و ساده اي هم داشت به قولي بي دردسر بود

2. این کاربر از fazel1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

آقا مارو انداختین به شک که. 4 میلیون میخوام پول بدم..کلی زور زدم.. الان یعنی اندروید سونی روون نیست؟

تصویرش که عالیه..

4. این کاربر از jabi7joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

آقا مارو انداختین به شک که. 4 میلیون میخوام پول بدم..کلی زور زدم.. الان یعنی اندروید سونی روون نیست؟

تصویرش که عالیه..
    بزار یه مثال بزنم . با حدود سی چهل ملیون شما میتونی ماشین سمند ایرانی بخری یا ام وی ام چینی یا دست دوم ژاپنی؛نکته اینجاس که هیچکدوم از استفاده کنندگان این ماشینا حرف همدیگه رو قبول ندارن. این تی وی هم همینجوره براویا انجین و سیستم اندروید(با مزایا و معایبش) یا ال جی چینی (طراحی کره) یا سامسونگ(به جز خمیده هاش) نوع استفاده و سلیقه خودت مطرح هست

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

6. این کاربر از mehran.h.3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تصویرش که عالیه..
    به قول سعدي شيرازي
    من انچه شرط بلاغست با تو ميگويم
    تو خواه از سخنم پند بگير و خواه ملال

8. این کاربر از fazel1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درود
    بنده راجع برند صحبت نكردم صرفا به اين مدل w800c اشاره كردم وگرنه شما ميتونيد با خريد سري 9 سوني اوج كيفيت رو ببينيد و لذت ببريد
    هر كمپاني يه سري محصولات ميان رده داره كه كيفيت مطلبوبي دارن منتها نميتونه تمام نيازهاي مصرف كننده رو برطرف كنه صرفا به اندازه هزينه اي كه ميكنه امكانات و كيفيت تعلق ميگيره
    دوست عزيز من روزي كه اين مدل رو خريدم صرفا با يك سري از مشاوره هايي كه با دوستان حقيقي و مجازي داشتم دست به انتخاب اين مدل زدم تقريبا همه همين حرف شما رو ميزدن كه فعلا 4k در دسترس نيس پس نيازي به هزينه براي خريد تلويزيون 4k نيس اما خيلي زود متوجه اشتباه در خريدم شدم شايد محتواي 4k در حال حاضر كم باشه(كه به نظرم روز به روز داره فراگير تر ميشه)اما اين تي وي حتي در پخش فرمت هاي رزولوشن بالا فول اچدي 1080 هم مقداري لگ ميزد!كدك x265 رو با لگ فراوان نشون ميده كه واقعا عذاب اور بود!
    من نزديك 4 تومن دادم w800c خريدم در حالي كه با همين هزينه ميشه يه 4k سامسونگ از سري suhd خريد كه علاوه بر كيفيت تصاوير بسيار بالاتر از تمامي فرمت ها و كدك هاي تصويري پشتيباني ميكنه
    مشكل ديگه اين تلويزيون كم و زياد شدن نور صفحس كه با خاموش كردن سنسور در تنظيمات كمي بهتر ميشه اما كاملا برطرف نميشه
    اما بدترين قسمت داستان اونجايي هست كه سوني روي اين تي وي از اندرويد استفاده كرده،به شخصه قبل خريد فكر ميكردم اندرويد روي تي وي يعني يه دنيا امكانات اما بعد خريد يه دنيا هنگ و كندي نصيبم شد
    چند هفته بعد خريد تي وي و نصب چندين اپ از گوگل استور كم كم كند شدن تي وي شروع شد!
    هارد 1 ترا بهش وصل كردم 2 دقيقه طول ميكشيد تا لود كنه هارد رو بشناسه اما همين هاردو به تي وي ٢ تومني سامسونگ وصل كردم كمتر از 10 ثانيه هارد رو شناخت و به صورت كاملا روون تو هارد ميشد گشت و گذار كرد!
    در طراحي كتترل تي وي هم مقداري كج سليقگي به خرج دادن اكثر اوقات كه با دكمه هاي جهت چپ و راست منو كار ميكردم به دليل فاصله نزديك با دكمه هاي ديگه وارد منو هاي ديگه ميشد!
    بهرحال بنده نه سهامدار شركت سامسونگ هستم نه دشمن خوني سوني،تجربيات يك ماهه استفاده از اين تي وي رو گفتم اميدوارم مفيد واقع بشه
    نمیدونم شاید مشکل از تلویزیون شما بوده، من کلا کارم شده فیلم و سریال دیدن با این tv، تازه نه از روی هارد و فلش، بلکه از داخل شبکه وایرلس داخل منزل، یعنی فیلمها روی هارد لپتاپ هست و روی شبکه share کردم و بدون هیچ مشکلی فرمت x265 1080p رو میبینم و کیفیت بینهایت راضی کننده س
    با ps4 هم که دیگه نیازی به تعریف نیست، عالیه
    اصلا در خرید این مدل شک نکنید، بهترین تلویزیون اندرویدی فول اچدی بنظر من همین w800c هستش

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

10. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

نمیدونم شاید مشکل از تلویزیون شما بوده، من کلا کارم شده فیلم و سریال دیدن با این tv، تازه نه از روی هارد و فلش، بلکه از داخل شبکه وایرلس داخل منزل، یعنی فیلمها روی هارد لپتاپ هست و روی شبکه share کردم و بدون هیچ مشکلی فرمت x265 1080p رو میبینم و کیفیت بینهایت راضی کننده س
    با ps4 هم که دیگه نیازی به تعریف نیست، عالیه
    اصلا در خرید این مدل شک نکنید، بهترین تلویزیون اندرویدی فول اچدی بنظر من همین w800c هستش

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
    آقا من هرکاری کردم لبتاپ نشدکه تی وی رو بشناسه نه روی شبکه اینترنت خونه و نه روی خود تی وی (ویندوز7) در صورتی که موبایل رو راحتی میشه pair کرد. این نیازبه نرم افزار خاصی داره؟ توی شبکه زیرنویس رو چه جوری میشه انداخت روفیلم؟ (فقط باپلیرخودش نمایش میده)

12. این کاربر از mehran.h.3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا من هرکاری کردم لبتاپ نشدکه تی وی رو بشناسه نه روی شبکه اینترنت خونه و نه روی خود تی وی (ویندوز7) در صورتی که موبایل رو راحتی میشه pair کرد. این نیازبه نرم افزار خاصی داره؟ توی شبکه زیرنویس رو چه جوری میشه انداخت روفیلم؟ (فقط باپلیرخودش نمایش میده)

شما باید مودم روتر داشته باشید و همه دستگاه ها رو به اون وصل کنید (یعنی مستقیما از طریق direct wifi وصل نشید)
    بعد از داخل ویندوز فولدر رو شیر کنید برای everyone

14. 2 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

بزار یه مثال بزنم . با حدود سی چهل ملیون شما میتونی ماشین سمند ایرانی بخری یا ام وی ام چینی یا دست دوم ژاپنی؛نکته اینجاس که هیچکدوم از استفاده کنندگان این ماشینا حرف همدیگه رو قبول ندارن. این تی وی هم همینجوره براویا انجین و سیستم اندروید(با مزایا و معایبش) یا ال جی چینی (طراحی کره) یا سامسونگ(به جز خمیده هاش) نوع استفاده و سلیقه خودت مطرح هست

والا استفاده عجیب غریبی ندارم.. میخوام فیلم ببینم بیشتر..و فوتبال البته..

رفرش ریتش خوبه؟ تو فوتبال مثلا جا نمیمونه؟

16. این کاربر از jabi7joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

پس این آپدیت جدید کی واسه آسیا منتشر میشه؟؟
    نمیشه واسه یه منطقه دیگه مثل تایوان یا هنگ کنک رو نصب کرد؟

18. این کاربر از hassan ajam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام ایا طولانی بودن سیم انتن و سط ضعیف سیگنال تو کیفیت تصویر شبکه های دیجیتال تاثیر داره؟

20. این کاربر از m ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •