ن اتفاقا مال فلیپین هست ؟!
ن اتفاقا مال فلیپین هست ؟!
نسخه جدید تلگرام منتشر شده
خیلی مسخره است
شما میتونید کانال و گروه ها رو ریپورت بزنید،به عنوان اسپم یا کانال های violence(عنف،بیحرمتی،خشونت و...)یا کانال های پور-ن-گر-افی یا موارد دیگر
با این حساب فک کنید یه سری تخریب چی وارد کانال یا گروه ها بشن،با این حساب کانال و گروه ها بسته میشن لابد
سلام
دوستان آیا راهی هست که بدون خروج از گروهی گروهو مخفی کنیم... جوری که توی لیست گروه ها نمایش داده نشن
یه گروه خانوادگیه که نمیخام مطالبش دنبال کنم یعنی رو اعصابه از طرفی بیرونم نمیشه اومد![]()
احتمالا اگر از موبوگرام استفاده کنید امکانش باشه اما در خود تلگرام خیر... تنها چاره اش هم اینه که بدون باز کردن clear history کنید
اتفاقا منم دقیقا همین مشگل را داشتم گروه خانوادگی بود و چون از بعضی از پستاشون خوشم نمیومد اومدم بیرون چون با کسی تعارف ندارم.![]()
سلام دوستان
اکانت تلگرام یکی از دوستانم هک شده ،بوسیله همون ربات هایی که میگن برای ایمن سازی هستو ازت کد میگیرن
این دوستمونم ساده بوده و گول خورده
الان به تلگرامش هم دسترسی نداره که بتونه حسابشو حذف کنه !
چیکار میشه کرد؟ میشه اکانتشو حذف کرد؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین
باید به تلگرام با همون شماره ای که هک شده وارد بشه حالا یا از طریق تلگرام گوشی یا ویندوز ویا تلگرام وب بعد که وارد شد میتونه حذف کنه
دوست عزیز مشکل ما هم تو همون وارد شدنه!!!!!!!!!!!!!
مشکل اینه که نمیشه وارد شد،مگه اینکه کدی که به تلگرام فرستاده میشه رو وارد کنی،وقتی به تلگرام دسترسی نداری هم که نمیشه اون کد رو زد!
برای حذف تلگرام هم که باز قضیه مشابه هست و باید به تلگرام دسترسی داشته باشی!
کسی نیست که راهی بلد باشه بدون اینکه به تلگرام دسترسی داشته یاشم،و فقط از طریق همون شماره تلفن بشه حذفش کرد؟
Last edited by jamal9; 15-06-2016 at 17:49.
خب سیمکارت دست شما هس کد ارسال میشه به شماره ای که وارد میکنید شما همون شماره ای که هک شده بده به برنامه تا برای ورود کد برات ارسال بشه
کد به تلگرام ارسال میشه ! اما با نسخه دسکتاپ تونستم مشکلو حل کنم و حسابو ریست کنم!
اینو میگم که دوستانی که مشکل مشابه داشتن استفاده کنن: وقتی شماره رو میزنی ،اگه قبلا حساب تلگرام داشته باشی اون کد میره به حساب تلگرام،اگه به حساب دسترسی نداشته باشه پایینش نوشته via sms روی اون کلیک میکنی که اون کد بصورت اس ام اس برات بیاد ،بعد هکر حتی پسورد هم گذاشته باشه میشه اکانت رو ریست کرد!
اصلا باور نمیکردم که همچین قابلیتی تو تلگرام نباشه ،که خداروشکر بوده و مشکلم حل شد
سلام مجدد
دوستان تو نسخه جدید تلگرام ،ویدیو ها با ویدیو پلیر خود تلگرام پخش میشه ،من شخصا از ویدیو پلیر تلگرام خوشم نیومد
تو تنظیمات راهی هست که ویدیو پلیر رو بشه عوض کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)