تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 138 اولاول ... 509096979899100101102103104110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من آرژانتين را دوست دارم. اونها براي ما در فوتبال و واليبال كارهاي بزرگي كردن.
    ما در جام جهاني فوتبال از امكاني كه آرژانتيني ها برامون در بازي آخرشون مقابل نيجريه فراهم كرده بودن نتونستيم استفاده كنيم ولي واليباليستهاي ما جنم اين كارو داشتن و موفق شدن.

زنده باد آرژانتين و ولاسكو

مرده باد فوتبال به گند كشيده شده و ننگ بر همه فوتباليستهاي پولكي بي خاصيت.

2. 8 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من آرژانتين را دوست دارم. اونها براي ما در فوتبال و واليبال كارهاي بزرگي كردن.
    ما در جام جهاني فوتبال از امكاني كه آرژانتيني ها برامون در بازي آخرشون مقابل نيجريه فراهم كرده بودن نتونستيم استفاده كنيم ولي واليباليستهاي ما جنم اين كارو داشتن و موفق شدن.

زنده باد آرژانتين و ولاسكو

مرده باد فوتبال به گند كشيده شده و ننگ بر همه فوتباليستهاي پولكي بي خاصيت.
    عزیز من اونا برای ما این کار رو نکردن برا خودشون اینو انجام دادن.یعنی تو فوتبال ارژانتین نیجریه رو به خاطر گل روی ایران برد؟یا تو والیبال ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من نمیدونم شما چه اسراری رو 20 سال دارید؟
    شما فکر کردید این تیم 2-3 ساله به این سطح رسیده؟ اون موقع که همین بازیکن ها تو تیم نوجوانان بودند و تو سطح اول دنیا بازی کردند رو یادتون نمیاد؟ اگه حافظم درست یاری کنه تیم نوجوانان همین موسوی توش بود که سوم جهان شد فکر میکنم بازی رده بندی برزیل رو برد(مطمئن نیستم چون مال 8 سال پیشه). اون موقع که ایران تو آسیا جلو چین و کره و ژاپن هیچ کاری نمیتونست بکنه (استرالیا نبود فعلا) تیم نوجوانان و جوانان داشتند برا قهرمانی رقابت میکردند. من قشنگ یادمه همین آقای محتشمیان دائم تو بازی با تیم شرق آسیا میگفت ما حریف سرعت این تیم ها نمیشیم.
    والیبال یه شبه نیومده بره بالا که یه شبه بره پایین.

من چند بار تو همین تاپیک در جواب دوستانی که نگران پشتوانه والیبال ایران بودند گفتم الان هم میگم . توی رنکینگ جهانی نوجوانان و جوانان ایران بعد از روسیه و برزیل تو رتبه ی سومه فکر کنم این خودش گویایه خیلی چیز ها باشه.
    خیلی ها فکر میکنند والیبال ایران با اومدن ولاسکو یه دفعه متحول شد، نه خیر ولاسکو وقتی اومد که پتانسیل لازم برای حضورش فراهم شده بود وگرنه همه ی تیم ها میرفتن یه مربی بزرگ میاوردن نتیجه میگرفتن دیگه. این تیم 10-15 سال براش زحمت کشیده شده تا به اینجا رسیده.

رنکینگ FIVB اصلا معیار خوبی برا مقایسه تیم ها نیست . اولا این رنکینگ یه دوره 4 سال داره برای جمع شدن امتیازات. دوما فقط سالی یکبار و اول ژانویه آپدیت میشه . یعنی شما بعد این مسابقات نگاه کنی امتیازات تیم ها هنوز عوض نشده امتیازات لیگ جهانی هم هنوز وارد نشده.
    نمونه واضح هم کوبا و آرژانتین هستند در رتبه 4-5 که به روشنی حقشون الان اون نیست. یا فرانسه که فکر کنم 16 باشه.

بعد دارید چهارمی کره رو با والیبال ایران مقایسه میکنید؟ اولا تو فوتبال میشه با یه گل نتیجه کل بازی رو عوض کرد به طوری که زیاد اتفاق میافته که یه تیم ضعیف تیم خیلی قویتر خودش رو میبره در حالی که تو والیبال توی یک ست هر لحظه افت کنی با از دست دادن امتیاز ست از دستت درومده . این رو اضافه کن به افتضاحات داوری که اون سال به بار آوردن و میزبانی کره میشه اون نتیجه. خدایی کجای والیبال ایران شبیه اونه ؟ از سخت ترین مسیر ممکن اومده جز شش تیم ، شانسی بوده ؟
    من هم موافقم. اگر واليبال ايران خودباوري داشت رسيدن به اين نقطه در واليبال براي ما اينقدر طول نميكشيد.

در ضمن وقتي ما اين همه بازي مهم را با سطح بالايي از آمادگي به نفع خودمون تموم ميكنيم مطمئناً اين برتري ها تصادفي نيست ولي با اين هم موافقم كه هنوز در پاره اي از مواقع رفتارهايي غير حرفه اي از تيم مي بينيم كه به نظر ميرسه از تعدادش داره كاسته ميشه و خوشوقتانه داريم گام به گام پشرفت ميكنيم.

اميدوارم اين برتري ها تداوم داشته باشه و توقع هم از اين تيم پايين نياد. همينكه خودمون هم باور داشته باشيم يكي از قدرتهاي واليبال جهان هستيم خودش به اندازه كافي ميتونه برامون مفيد باشه.

5. 5 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اولا اصرار! نه اسرار .ثانیا کجاش کلمه شانسی به کار بردم؟
    مگر ایران نمیتونست ژاپن و چین شکست بده حالا چقدر طول کشید تا بتونه این دو تیم پشت سر بذاره؟ همین قدر باید بگذره تا بتونه تثبیت کنه.به طولانی مدت اعتقاد دارم.وقتی مرحله آسیایی پاس شد برای جهانی باید دوره طولانی مدت بگذرونن.ایران از نظر من برای جهانی شدن هنوز نوپاست.در حالیکه ما تو آسیایی اصلا حریفی برای خودمون نداریم.شرط اینکه حرفم ثابت بشه باید 8 سال بعد نتیجه رو ببینیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نظر میاد تعریف پیشرفت و توسعه یا به عبارتی مدیریت سیستم با شما فرق داره.اگر ایران نوزدهم بود می باید 12 میشد برای 8 سال بعد برای تک رقمی ایران باید حداقل 8 سال ثابت بمونه بعد برای قهرمانی ایران باید حداقل 4 سال بعد بمونه.یعنی جمعا مثلا 20 سال.همین برزیل یا ایتالیا ببینید چند سال کار کرده ؟ یعنی سیستم اونا چند ساله هست ؟ حالا پیشرفت از نظر من که از نوزدهم بپری تو 6 جهان این از نظر من پیشرفت نیست یعنی این مرحله که از 19 رسید به 6 این پله ای نیست. .تو مدیریت کشور ما ثابت شده وقتی از یک مرحله به مرحله بسیار بالاتر ارتقا پیدا کنی احتمال اینکه سقوط کنی بسیار بالاتر از اینکه وقتی پله ای میری بالا.کوبا در 15 سال قبل یادم میاد واقعا حریف بسیار قدرتمند در مقابل ایتالیا بود. هی می گفتن کوبا کوبا !.الان کوبا و ایتالیا نمیدونم چرا شدیدا افت کرده انگار مرده ای از بالای آسمان افتاده.
    مهم نیست که ایران مقام سومی یا چهارمی یا قهرمان بشه بلکه مهمه که ایران جایگاه تثبیت شده ای در جهان داشته باشه که فعلا ما اول راه هستیم.اگر ما برای اول آسیایی شدن 20 سال فعالیت کردیم برای اول جهانی شدن باید 20 سال دیگه فعالیت کنیم.با توجه به اینکه والیبال ایران در طول 20 سال فقط 2 رئیس فدراسیون داشته و سهم خواهی مشابه فوتبال کثیف در والیبال نداشتیم فکر میکنم حداقل 15 تا 20 سال دیگه شاهد قهرمانی جهان خواهیم بود.
    در مورد پیشرفت والیبال ایران با شما حرفی ندارم چون مصمم هستین به حرفاتون و تعصب بیجا دارین نصبت به افکار و طرز فکرتون
    اما در مورد متن قرمز رنگ شما که مشخص کردم باید بگم:
    کوبا همین الانشم بهترین تیم جهان میتونه باشه و چرا نیست؟برای اینکه نظام حاکم بر این کشور مضخرفه میدونید چرا؟چون تو این کشور هر ورزشکاری حرفه ای کار کنه نمیتونه تو تیم ملیش باشه و باید حتما حتما همه ورزشکاران اماتور باشن و اماتورگونه فعالیت کنن.برای همین الان کوبا از بهترین بازیکنان خودش که تو بهترین لیگ های دنیای والیبال دارن بازی میکنن نمیتونه استفاده کنه و تبدیل به تیم متوسط شده دوست عزیز

8. 4 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

عزیز من اونا برای ما این کار رو نکردن برا خودشون اینو انجام دادن.یعنی تو فوتبال ارژانتین نیجریه رو به خاطر گل روی ایران برد؟یا تو والیبال ؟
    خوب معلومه براي خودشون اين كارو كردن. مثلاً براي آرژانتين تساوي با نيجريه هم ميتونست صعودشونو تصمين كنه ولي اونها سه بار از نيجريه جلو افتادن و به نوعي جوانمردانه بازي كردن و سازشي انجام ندادن و همين براي ما بسيار باارزش بود.

ما فقط در صورتي ميتونستيم اين لطف اونها رو درك كنيم كه بوسني را با اختلاف دو گل ميبرديم.

10. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

به نظر میاد تعریف پیشرفت و توسعه یا به عبارتی مدیریت سیستم با شما فرق داره.اگر ایران نوزدهم بود می باید 12 میشد برای 8 سال بعد برای تک رقمی ایران باید حداقل 8 سال ثابت بمونه بعد برای قهرمانی ایران باید حداقل 4 سال بعد بمونه.یعنی جمعا مثلا 20 سال.همین برزیل یا ایتالیا ببینید چند سال کار کرده ؟ یعنی سیستم اونا چند ساله هست ؟ حالا پیشرفت از نظر من که از نوزدهم بپری تو 6 جهان این از نظر من پیشرفت نیست یعنی این مرحله که از 19 رسید به 6 این پله ای نیست. .تو مدیریت کشور ما ثابت شده وقتی از یک مرحله به مرحله بسیار بالاتر ارتقا پیدا کنی احتمال اینکه سقوط کنی بسیار بالاتر از اینکه وقتی پله ای میری بالا.کوبا در 15 سال قبل یادم میاد واقعا حریف بسیار قدرتمند در مقابل ایتالیا بود. هی می گفتن کوبا کوبا !.الان کوبا و ایتالیا نمیدونم چرا شدیدا افت کرده انگار مرده ای از بالای آسمان افتاده.
    مهم نیست که ایران مقام سومی یا چهارمی یا قهرمان بشه بلکه مهمه که ایران جایگاه تثبیت شده ای در جهان داشته باشه که فعلا ما اول راه هستیم.اگر ما برای اول آسیایی شدن 20 سال فعالیت کردیم برای اول جهانی شدن باید 20 سال دیگه فعالیت کنیم.با توجه به اینکه والیبال ایران در طول 20 سال فقط 2 رئیس فدراسیون داشته و سهم خواهی مشابه فوتبال کثیف در والیبال نداشتیم فکر میکنم حداقل 15 تا 20 سال دیگه شاهد قهرمانی جهان خواهیم بود.
    تویه هیچ چیزی وورزشی چیزه ثابتی نداریم
    ت بالاخره یک روز یک تیم توکورس قهرمانیه یک روز توکورس بدبختی افته
    یک روز مسی دورانه اوجشه یک روز میاد اصلا دیگه نمیتونه مثل قبل بازی کنه وافت میکنه وکسی ادم حسابش نمیکنه
    هرروز یک قدرت جدید میاد برزیل با اون برزیلیش جلواون همه تماشاگر7تا8تاخرد یااسپانیا تومرحله گروهیش حذف شد ایرانم تومرحله گروهیش حذف شد درصورتی که اسپانیا کجاایران کجا ازنظرفوتبال
    نمیشه که یک تیم مادرزادی تو کورس اول وقهرمانی باشه کوباهم برایه خودش زمانی داشت ماهم برایه خودمون زمانی پیدامیکنیم دلیل نیست که هیچ چیزنشه وامکان پذیرنباشه
    مثلا همین کره که میگید4رم شد یک شبه اومد شد ولی ایران والیباش از چندسال پیش وزمان ولاسکواومد جلو قدرها بازی کرد درسته بازی کردن وباختن ولی تجربه پیداکردن توبازی هایه دوستانه هی باصربستان هی با امریکا هی بابرزیل وغیره بازی کردن تولیگ جهانی سخت بازی کردن 10000بار با ابرقدرتا بازی کردن اونم هرروز اونم بدون استراحت فولاد ابدیده شدن اونوقت کره تو2تابازی 2002فولاد ابدیده شد
    اصلا برنامه والیبال با فوتبال فرق میکنه ما ازساله 2009الا6به پایین مردم والیبال دوست ایران توخواب بودن واصلا ایران والیبالش تواخر اسیا گم بود اونوقت شما به جایی که خوشحال باشین ناراحتید که اسم ایران چرا باید جز6تیم و4تیم باشه قهرمان که شاید محال باشه ولی چیزی محال نیست 6هم بشه برکته چون تلاششونوکردن تو4سال

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رنکینگ FIVB اصلا معیار خوبی برا مقایسه تیم ها نیست . اولا این رنکینگ یه دوره 4 سال داره برای جمع شدن امتیازات. دوما فقط سالی یکبار و اول ژانویه آپدیت میشه . یعنی شما بعد این مسابقات نگاه کنی امتیازات تیم ها هنوز عوض نشده امتیازات لیگ جهانی هم هنوز وارد نشده.
    البته 5 تا تورنمنت در اون ریتینگ تاثیرگذارند که بعد از اینکه هر کدوم دوره جدیدشن تموم بشن جدول بروز میشه (فکر کنم تو ستون سوم تفاوت رتبه هر تیم رو با ژانویه سال قبل خودش مینوسه!)
    چهارمی تو لیگ جهانی یک رده ما رو بالا برد و با توجه به شرایط قهرمانی جهان میشه پیشبینی کرد 2 تا 4 رده دیگه بالا بریم
    البته ویژگی این جدول در اونه که عملکرد هر تیم رو طی 4 سال نشون میده و برای تیم ما چون از سال قبل روند نتیجه گیری هامون شدت پیدا کرده بعداز المپیک 2016 هست که رتبه واقعیمون رو نشون میده

13. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ضمن تشکر بابت پاسخ بسیار خوبت؛
    رنکینگ FIVB بعد پایان هر سری از مسابقات، آپدیت میشه

15. 5 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اولا اصرار! نه اسرار .ثانیا کجاش کلمه شانسی به کار بردم؟
    مگر ایران نمیتونست ژاپن و چین شکست بده حالا چقدر طول کشید تا بتونه این دو تیم پشت سر بذاره؟ همین قدر باید بگذره تا بتونه تثبیت کنه.به طولانی مدت اعتقاد دارم.وقتی مرحله آسیایی پاس شد برای جهانی باید دوره طولانی مدت بگذرونن.ایران از نظر من برای جهانی شدن هنوز نوپاست.در حالیکه ما تو آسیایی اصلا حریفی برای خودمون نداریم.شرط اینکه حرفم ثابت بشه باید 8 سال بعد نتیجه رو ببینیم.
    دوست عزیز من برا شما یه متن بلند نوشتم به تک تک حرفاتون جواب دادم شما از من غلط املایی گرفتید، به اندازه کافی تجربه دارم که بدونم شما بحث نمیکنید که به نتیجه برسید شما بحث میکنید که برنده بشید. البته امیدوارم که اشتباه کرده باشم ولی من دیگه بحث رو ادامه نمیدم که وقت هر دومون گرفته میشه.

البته 5 تا تورنمنت در اون ریتینگ تاثیرگذارند که بعد از اینکه هر کدوم دوره جدیدشن تموم بشن جدول بروز میشه (فکر کنم تو ستون سوم تفاوت رتبه هر تیم رو با ژانویه سال قبل خودش مینوسه!)
    چهارمی تو لیگ جهانی یک رده ما رو بالا برد و با توجه به شرایط قهرمانی جهان میشه پیشبینی کرد 2 تا 4 رده دیگه بالا بریم
    البته ویژگی این جدول در اونه که عملکرد هر تیم رو طی 4 سال نشون میده و برای تیم ما چون از سال قبل روند نتیجه گیری هامون شدت پیدا کرده بعداز المپیک 2016 هست که رتبه واقعیمون رو نشون میده
    بله درست میگید شما. من همزمان دو تا تب باز داشتم رنکینگ بزرگسالان و جوانان بود اشتباهی تاریخ آپدیت اون یکی رو دیدم

ویرایش:
    ضمن تشکر بابت پاسخ بسیار خوبت؛
    رنکینگ FIVB بعد پایان هر سری از مسابقات، آپدیت میشه
    بله درست میگید. به اشتباه پیش اومد

17. 5 کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •