تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 262 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

2. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بازی عالی بود.هوش مصنوعی خیلی خوب شده.دروازه بانا تک به تک راحت گل نمیخورن.پنج تا بازی بارسا رو برداشتم با ریال سوپر استار زدم تا بالاخره بردم.خیلی قوی شدن.دیگه نمیشه با رونالدو گاز بدی بری که برای من که بارسایی هستم خیلی خوبه.

4. 2 کاربر از محمد 54321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

عزیزانی که هر دو نسخه PC و PS4 رو بازی کردن لطف کنن بگن تفاوتشون در چه حد و اندازه ایه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خوب وقتی شرکت کونامی شروع کرد به وعده های همیشگی و از واژه های اغراق امیز استفاده میکرد برای pes15 توی دلم میگفتم باز هم مزخرفات همیشگی شروع شد .

وقتی ویدئوهایی از گیم پلی بازی دیدم نا امیدانه میگفتم تا دسته رو به دستم نگیرم هیچ چیزی برای من ملاک نیست .

وقتی عنوان شد که شرکت کونامی با pes15 تونسته در نمایشگاه های بزرگ ، بهترین انتخاب بشه کوچکترین اهمیتی به این مانور تبلیغاتی ندیدم .

وقتی امتیاز های بسیار خوبی برای این نسخه دیدم باز هم شک و تردید زیادی در من وجود داشت .

وقتی گیمرها از یه بازی خوب و ایده آل خبر دادم ، گفتم : باز هم نظرات شتابزده شروع شد .

سرخورده از pes14 و با نگاهی حسرت آمیز به fifa14 دائما" میگفتم از کجا به کجا رسیدیم .

تا امشب که بازی به دستم رسید و به مرحله اجرا درامد ، فقط میتونم بگم : پادشاه بازگشت!

گیم پلی فوق العاده و بی نظیر در همه ابعاد ، از پاسهای نرم ، استفاده از پاسهای قطری به کناره ها و در نقاط کور زمین ، هوش مصنوعی فوق العاده ، شوتهای بسیار طبیعی و شبیه سازیه فیزیک مناسب بازیکنان در دنیای واقعی ، زمان تأخیر اصلاح شده ، داوری قابل قبول ، واکنش بسیار خوب دروازه بانها ، تسلط مناسب و نه اغراق آمیزه گیمر روی حرکات بازیکنها ، عکس العمل مناسب در هنگام دفاع و ...... یک فوتبال بی نظیر رو ارائه میده که بدون شک یکسال خوب رو پشت سر خواهید گذاشت و اینقدر بازی طبیعیه که دقیقا" احساس یه فوتبال واقعی بهتون القاء میشه .

فوتبال اصلا" قائم به فرد نیست و نظم در کار گروهی برنده رو مشخص میکنه ، مهمترین نکته قضیه اینجاست که حالا کونامی با موتور فاکس انجین تونسته مسیرشو پیدا کنه ، من فیفا هم بازی کردم اما بدون کوچکترین تعصبی و با یک اطمینان قلبی میگم ، کونامی در pes15 گوی سبقت رو از فیفا ربود .

از نظر من بهترین نسخه کونامی pes13 بود اما حالا pes15 تونسته نسخه 13 رو به زیر بکشه و به شکل تکامل یافته ای به صدر بیاد ، بهترین نسخه کونامی pes15 هست ، تبریک میگم

7. 9 کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

فیدبدک ها تا الان همش مثبت بوده مخصوصا در مورد گیم پلی بازی
    برخی ها از داوری و صدای گزارشگر و برخی موارد حاشیه ای دلخور بودن که زیاد اهمیت ویژه ای نداره
    ما هم احتمالا شنبه می تونیم بازی کنیم !

9. 4 کاربر از محرمانه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

بازی خیلی خوب شده ، فقط داوری سخت گیرانست و مدل تکلا خیلی سخت شده....

با این سیستم راحت بازی کردم روی High

Intel E5300
    GTS 250 1GB
    Ram 4 GB

11. 3 کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من همون اول گفتم خیلی فرق داره با پلی 4 همه گفتن با یک کلیپ نمیشه تشخیص داد اصلا این کجا اون کجا

داره خودمونی میشه msf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیزانی که هر دو نسخه PC و PS4 رو بازی کردن لطف کنن بگن تفاوتشون در چه حد و اندازه ایه
    ممنون
    منم همینو سوال دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گرافیک تماشاگران 10 برابر کمتر شده .زمین چمن فرق داره تبلیغات کنار زمین حالت کارتونی متحرک هستش سبک جدیده اما برا این مثل قدیمه برا ps4 کیفیت hd هستش مربیان کنار زمین حذف شدن انیمیشناش حذف شده کلا بازی برای کامپیوتر از نسل 7 داره استفاده میشه اما برای ps4 از نسل 8 هستش برا ps4 کیفیتش کلا hd هستش فقط گیم پلی فرقی نداره که اونم من تردید دارم

اینا به گفته خودشون بوده
    همه اینارو کم کردن حجم بازی از 20 امده رو 5 گیگ و سیستم بکشه دادن بیرون که همه بگن به به
    Last edited by aboskolo; 14-11-2014 at 05:27.

15. 4 کاربر از aboskolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب کاری کردن که اینا رو حذف کردن این انیمیشنها بعد از چند بازی دیگه حالت ازش بهم میخوره از بس تکراری میشه .فقط بازی رو سنگینتر میکنه و پر از لگ. باید سیستم خیلی قوی باشه که بدون لگ کار کنه.مهم گیم پلی هست که عالیه.

17. 2 کاربر از afshinsiah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •