فقط متاسفم واسه خودمون که گیر کیا افتادیم!
+ویرایش :
تبریک.... ازین به بعد لوگوی طلایی رنگ فیفا روی سینه ی بازیکنای ماست.
این راموس محشره.
فقط متاسفم واسه خودمون که گیر کیا افتادیم!
+ویرایش :
تبریک.... ازین به بعد لوگوی طلایی رنگ فیفا روی سینه ی بازیکنای ماست.
این راموس محشره.
Last edited by SA3EDLORD; 21-12-2014 at 01:24.
جا داره تبریک بگم به همه هوادارای رئال، بازی زیبایی بود. (هرچند ما که از تلویزیون خودمون می دیدیم، نصفش پخش نشد)
اگه اشتباه نکنم، کریس رونالدو با بردی که امشب بدست آورد، تبدیل به اولین و تنها بازیکنی شد که تمام افتخارات فردی و تیمی ممکن رو با دو باشگاه مختلف بدست آورد.
راموس بهترین بازیکن جام شد؛ رونالدو دوم
+ویرایش:
تونی کروس هم تبدیل به اولین بازیکنی شد که تونست دو سال پیاپی قهرمان جام باشگاه های جهان بشه.
Last edited by Sh-Meteor; 21-12-2014 at 02:35.
چه به اعتنایی خفنی کرد رونالدو نسبت به پلاتینی
رونالدو اگه بارها با مارکا و فرانس فوتبال و کیکر و گل و همه نشریه های معتبر فوتبال اروپا مصاحبه میکرد و به پلاتینی فحش رکیک میداد بازم اینطوری ضایعش نمیکردمن شخصا متوجه شدم پلاتینی طوری سوخت که نزدیک بود آتیش بگیره ( شماره آتش فشانی مراکش نمیدونم چنده وگرنه زنگ میزدم هشدار میدادم )
پیمان یوسفی هم که کلا سوتی بود دیشب. میگفت این جام کمک زیادی میکنه که رونالدو توپ طلا رو ببره، یکی نیست بهش بگه مرد مومن رای گیری ها یه ماه پیش انجام شده و حتی رای خیلی از بازیکنا و مربی ها معلومه چطوری میتونه به رونالدو کمک کنه این جامیه بارم که گفت بارسلونا با یه امتیاز بیشتر و یه بازی بیشتر صدرنشین لالیگا هست در حال حاضر =)))
کلا هم که دوتا توپ آوردن در چهارچوب که دوتاشم کاسیاس سیو کرد![]()
Last edited by Alireza SM; 21-12-2014 at 09:59.
راموس و سال گل هاي فراموش نشدني (عکس)
سرخيو راموس در طول دوران حرفه اي اش، هيچ وقت به عنوان يک مدافع گلزن شناخته نمي شد اما او در سال 2014، عملکرد خيره کننده اي در گلزني در ديدارهاي حساس رئال داشت.
به گزارش "ورزش سه"، روند گلزنی های سرخیو راموس در سال 2014، از دیدار برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ، آغاز شد. او در آن دیدار دو گل زد تا یکی از بهترین پیروزی های چند سال اخیر رئال رقم بخورد.
او سپس حساس ترین گل یک دهه اخیر رئال را در فینال لیسبون و در دقیقه 93، وارد دروازه اتلتیکو مادرید کرد تا کهکشانی ها به لطف این گل، بتوانند لا دسیما را فتح کنند.
درخشش راموس در جام باشگاه های جهان هم ادامه پیدا کرد و او در دیدار نیمه نهایی این رقابت ها مقابل کروز ازول مکزیک بار دیگر موفق به گلزنی شد و سرانجام، در دیدار امشب مقابل سن لورنزو در فینال جام باشگاه های جهان، در حالی که ستاره های خط حمله رئال در گلزنی توفیقی نداشتند، بار دیگر با ضربه سر دروازه حریف را باز کرد تا در فتح یک جام دیگر هم نقشی تعیین کننده داشته باشد. مطمئنا راموس بعدها از سال 2014 به عنوان یکی از بهترین سال های دوران حرفه ای اش یاد خواهد کرد.
سلام
دوستان برای من مشخص کنید ایشون کیه که تو اکثر عکسا هست؟؟؟
تو همین عکسی که گذاشتم هست؛ هنگام تحویل جام، خودش جام رو به کاسیاس داد و ...
محتوای مخفی: عکس
ایشون پسر کوچک محمد السادس ( پادشاه مراکش ) هست اسمش فکر کنم المولای حسن یا یه همچین چیزی بود.
درواقع شاهزاده مراکش هست دیگه.
تبریک بابت 23 برد پیاپی و جام باشگاه های جهان
من که چیزی از بازی و مراسم بعد بازی ندیدم به خاطر مسخره بازی های صدا و سیماا
در هر حال تبریک میگم ، حیف که رونالدو گل نزد ولی خوب بازی کرد
دوستان لینک مراسم اهدای جام رو اگه کسی با کیفیت خوب داره بذاره ، مخصوصا قسمت پلاتینی و رونالدو
ممنون
+
بهترین بازیکن جام :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
نماد قهرمانی در دستان کاپیتان کاسیاس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Abdolreza2012; 21-12-2014 at 13:48.
- در این لحظه چه احساسی دارید؟
من واقعاً خوشحالم چون سال را به خوبی تمام کردیم. این سالی فراموش نشدنی برای همه ما بود. ما سخت کار کردیم و از بازی های دشوار را پشت سر گذاشتیم.
- در تاریخ 112 ساله باشگاه رئال مادرید، هرگز در یک سال تقویمی 4 جام فتح نشده بود. باید به این دستاورد افتخار کنید.
من خیلی چیزها را حس می کنم. غرور، خوشحالی،... من در باشگاهی با بازیکنان فوق العاده هستم. می توانیم به پیشروی ادامه دهیم و با حس واقعی خوش بینی به آینده نگاه کنیم. این تیم شایسته دریافت این عنوان بود. فکر می کنم در حال حاضر می توانیم بگوییم که رئال مادرید بهترین تیم دنیاست.
محتوای مخفی: ادامه
به گزارش AS، دنی کارواخال پس از پیروزی شب گذشته برابر سن لورنزو در مصاحبه ای گفت:
"به خاطر دستاوردهای تیمی که کسب کردیم خیلی خوشحال هستم. از نظر فردی خوشحال هستم چون مربی به من اعتماد دارد. من در هر چهار فینال حضور داشتم و باید از مربی تشکر کنم. در رئال خواسته ها مدام بیشتر می شود. ژانویه سختی داریم و باید به خوبی آن را سپری کنیم."
بنا به گزارش AS، او تنها فوتبالیست تاریخ است که به عنوان کاپیتان، همراه با رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا، 8 عنوان قهرمانی را فتح می کند: جام جهانی (1 بار)، جام ملت های اروپا (2 بار)، چمـپیونزلیگ (3 بار)، لالـیگا (5 بار)، کوپا دل ری (2 بار)، سوپرکاپ اروپا (2 بار) و سوپرکاپ اسپانیا (4 بار). علاوه بر اینها، با وجود اینکه کاسیاس بازوبند کاپیتانی را در آن زمان به بازو نداشت و در این آمار حساب نمی شود، اما وی فاتح جام بین قاره ای (2002) نیز شده است.
پس از قهرمانی در تورنمنتی که رئال مادرید را به عنوان قهرمان جهان معرفی می کند، او از بلاتر نشانی به مناسب فتح 18مین جام همراه با رئال مادرید دریافت کرد و در حال حاضر به عنوان دومین بازیکن پر افتخار در تاریخ باشگاه شناخته می شود (بعد از سانچیس با 21 عنوان قهرمانی). او همچنین رائول را که 16 قهرمانی دارد، پشت سر گذاشت.
کاپیتان می تواند در همین فصل هم به رکورد سانچیس برسد. از شش عنوان ممکن در فصل 2014/15، ایکر دو عنوان فتح کرده (جام باشگاه های جهان و سوپرکاپ اروپا) و یکی را واگذار کرده است (سوپرکاپ اسپانیا) و به دنبال افزودن 3 عنوان دیگر می باشد: چمپیونزلیگ (رئال مادرید در مرحله یک هشتم نهایی است)، کوپا دل ری (رئال مادرید آنجا هم در مرحله یک هشتم نهایی است) و لالیگا، که شاگردان کارلو آنچلوتی صدرنشین هستند.
با این قهرمانی سال شگفت انگیز کارلو آنچلوتی و شاگردانش با عناوینی چون کوپا دل ری، چمپـیونزلیگ، سوپرکاپ اروپا تکمیل شد تا گرت بیل به Goal بگوید:
"برای ما این تورنمنتی بزرگ برای قهرمانی بود و نشان دادن اینکه بهترین تیم دنیا هستیم شگفت انگیز است. در مجموع سال فوق العاده ای بود. قهرمانی در چمپیونزلیگ، سوپرکاپ، کوپا دل ری و حالا این، باعث می شود تا سال فوق العاده ای باشد و امیدوارم که عناوین بیشتری نیز در پیش باشند."
رئال مادرید در این فصل در مسیر فتح لالیگا قرار دارد، و در حال حاضر با انجام یک بازی کمتر نسبت به بارسلونا با یک امتیاز بیشتر صدرنشین هستند. آنها همچنین مدعی فتح چمپیونزلیگ هستند و در مرحله 1/8 به مصاف شالکه خواهند رفت.
بیل در پایان گفت: "ما باید روی هر تورنمنت و هر بازی تمرکز کنیم و امیدوار باشیم تا به چیزی که می دانیم می توانیم، دست پیدا کنیم."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)