تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 168 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من دوتا پیشنهاد ویژه برای حل مشکل لگ براتون دارم.

اول اینکه سعی کنید همیشه یه ویندوز جدا واسه فیفا داشته باشید. توو اون ویندوز فقطو فقط فیفا رو نصب کنید با کارت صدا و گرافیکه سیستمتونو . دیگه هیچ برنامه ای نصب نکنید هیچی. حتی جزیی.

دوم اینکه برید توو قسمت Setting یا تنظیمات (اینجارو خوب دقت کنید) توو قسمت Frame Rate سه تا گزینه هست دیگه درست!؟ اگه کارت گرافیکتون AMD هست گزینه
    Lock To 30fps رو تیک بزنید. اگه نه از کارت گرافیکایه دیگه استفاده می کنید گزینه ی
    Lock To 60fps رو تیک دار کنید.

*نکته : اوناییم که از کارت گرافیکای ضعیف استفاده میکنن (حالا هر مدلی) اونام گزینه Lock To 30fps رو تیک بزنن.

با اینکار لگ به راحتی و به کلی از بین میره. تشکر فراموش نشه

حرفتونو تایید نمیکنم...!شما نمیتونید مطلق حرف بزتید اونم راجب این قضیه...!
    یعنی چی با گرافیک amd رو 30 فریم قفل کنید!؟ولی nvidia روی 60 فریم!؟
    بنده با 8750 amd روی 60 فریم قفل کردم...کاملا ببستگی به اون گرافیک داره...!برتری nvidia به amd در اجرای گیم در مدل های هم رده شکی درش نیست...ولی این حرف شما هم درست نیست...!

در مورد فریم ریت یه مشکلی وجود داره...که تو تمام فروم های خارجی هم برید اینو میبینید...
    اینکه وقتی روی 30 فریم قفل میکنید،دوربین بازی جا میمونه ...!!!!!!
    اصلا حال نمیده...
    تغییر رزولوشن خیلی موثر تره....
    این نرم افزاره gamebooster رو یه بار تست کردم نتیجه نگرفتم....دوباره هم تست میکنم...ولی فکر نکنم خیلی کمک کنه...هر چند الان لگ بازی خیلی کمه و کاملا قابل بازی کردنه...

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بابا پس چی شد این کرک... دیوونه شدیم به خدا... PES همون روز اول کرک شد... ولی با اینکه از گیم پلی فیفا 15 خودم بدجوری شاکیم ولی دم EA گرم که نسخه ی نسل بعدو برای پی سی داد... الان PES بازا خورده تو حالشون هنوزم گرافیک نسل قبل براشون اومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

بابا پس چی شد این کرک... دیوونه شدیم به خدا... PES همون روز اول کرک شد... ولی با اینکه از گیم پلی فیفا 15 خودم بدجوری شاکیم ولی دم EA گرم که نسخه ی نسل بعدو برای پی سی داد... الان PES بازا خورده تو حالشون هنوزم گرافیک نسل قبل براشون اومده
    اره یه بازی داده تو حد نسخه دمو.بخش کرییرش فقط سال و ماه میره جلو و دیگه هیچ.داور یکی هستش.با صوت مسخرش.همه خطاها کارت زرد داره.زمین چمن نیست موکته و تور دروازه نمیدونم چی هستش.ورزشکاه 17 تا بیشتر نداره
    بازیکنا نیمه اول خسته میشنو کلی باگ دیگه که ما رو از بازی کردن جدا میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اره یه بازی داده تو حد نسخه دمو.بخش کرییرش فقط سال و ماه میره جلو و دیگه هیچ.داور یکی هستش.با صوت مسخرش.همه خطاها کارت زرد داره.زمین چمن نیست موکته و تور دروازه نمیدونم چی هستش.ورزشکاه 17 تا بیشتر نداره
    بازیکنا نیمه اول خسته میشنو کلی باگ دیگه که ما رو از بازی کردن جدا میکنه
    امسال هر دو شرکت در مجموع افتضاح بودن ولی فرق می کنه
    پیس نسبت به ورژن های قبلی خیلی پیشرفت داشته البته اکثر خوبی هاش از نسخه 14-13 فیفا کپی کرده ولی بازم پیس در کل یک آشغال به تمام معناست
    ولی فیفا بد مدل نا امیدمون کرد امسال- فیفا هر سال سیر صعودی داشت هر سال پیشرفت می کرد 13 از 12 بهتر بود 14 از 13 ولی امسال از لحاظ گیم پلی داغونه
    من نمیدونم بعضی ها چطور با پیس بازی می کنن بازی رو هر کاری میکنن واسه من بی روح و بی هیجان هستش
    ولی فیفا از این نظر خیلی خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

امسال هر دو شرکت در مجموع افتضاح بودن ولی فرق می کنه
    پیس نسبت به ورژن های قبلی خیلی پیشرفت داشته البته اکثر خوبی هاش از نسخه 14-13 فیفا کپی کرده ولی بازم پیس در کل یک آشغال به تمام معناست
    ولی فیفا بد مدل نا امیدمون کرد امسال- فیفا هر سال سیر صعودی داشت هر سال پیشرفت می کرد 13 از 12 بهتر بود 14 از 13 ولی امسال از لحاظ گیم پلی داغونه
    من نمیدونم بعضی ها چطور با پیس بازی می کنن بازی رو هر کاری میکنن واسه من بی روح و بی هیجان هستش
    ولی فیفا از این نظر خیلی خوبه
    گیم پلی پیس امسال خیلی خوب شده ولی فیفا رو نمیدونم.ولی همه چی فقط گیم پلی نیستش که پیس محدود شده به این

6. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. راستش من دیگه از کرک نا امید شدم 53 روز گذشته. میخواستم ببینم کسی هست یا جایی سراغ دارین که بشه کد رو به صورت مشترک گرفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

گیم پلی پیس امسال خیلی خوب شده ولی فیفا رو نمیدونم.ولی همه چی فقط گیم پلی نیستش که پیس محدود شده به این
    گیم پلی خوب شده ولی پیس اصلا واسه من هیچ جذابیتی نداره دو سه دست بازی میکنم خسته میشم ولی فیفا 14 -13 اینطور نبود دو ساعت هم بازی می کردم خسته نمیشدم

پیس بازی رو خیلی بی روح درست میکنه
    آدم میدونه آخر حمله چی میشه

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

به نظره من به هکر ها پول دادن چون سیمز 4 هم از قفل معروف استفاده کرده بود ولی -- شده نمیدونم هکر هارو فکر کنم زندانی کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

آقا یکی بهم بگه اونایی که با آپدیت دارن بازی میکنن، بازیکنا یجوری نیستن؟؟؟؟ انگار سخت حرکت میکنن! نه؟؟؟ اصلا یجوریه بازی. نه؟؟؟ شمام پاس میدین بازیکن نمیاد سمته توپ خودتون باس برید دنبالش درسته؟؟؟ جواب بدین خواهشا چون میخوام بدونم درسته !!!

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم امسال بعد سالها وقت بیشتری رو به PES اختصاص بدم تا فیفا. انصافا پیشرفت زیادی داشته. از نظر گرافیکی که همیشه با اختلاف فاحش از فیفا بهتر بوده، و امسال دیگه خبری هم از اون گیم پلی فوق العاده فیفا نیست!

البته اخیرا نسخه ایکس باکس 360 فیفا 15 رو دیدم که به فاجعگی نسخه نکس جن نبود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •